Agnieszka_K Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 dzięki Ci mmd!:) może to będzie szczęśliwy pakiet Rufuska:) Quote
AniaGucio Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Bardzo Ci dziękuję mmd - postaram się jakoś odwdzięczyć! Quote
Nadziejka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=deepskyblue]:iloveyou::iloveyou:Rufusku trzymam mocno caly czas:thumbs:Aniusiu dzis wplacilam deklaracje za maj , pozdrawiam serdecznie kochani:multi::multi:[/COLOR][COLOR=magenta]cudenko cudenkooooooooooooo , zdjateczka obejrzalam 50 razy:loveu:cudny pyniulek[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
AniaGucio Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=deepskyblue]:iloveyou::iloveyou:Rufusku trzymam mocno caly czas:thumbs:Aniusiu dzis wplacilam deklaracje za maj , pozdrawiam serdecznie kochani:multi::multi:[/COLOR][COLOR=magenta]cudenko cudenkooooooooooooo , zdjateczka obejrzalam 50 razy:loveu:cudny pyniulek[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Dziękuję ewa - pieniądze dla Rufuska i bazarku są już na koncie!! Jutro wysyłka! Quote
santino Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bardzo mi przykro, ale zmuszona jestem cofnąć swoją deklarację. Obecnie z przyczyn niezależnych jestem na urlopie bezpłatnym i niestety nie dam rady wpłacać na psiaki. Wznowię deklarację, jak tylko wrócę do pracy i odzyskam płynność finansową, co nastąpi najpewniej w lipcu/sierpniu. Bardzo przepraszam za kłopot. Quote
AniaGucio Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='santino']Bardzo mi przykro, ale zmuszona jestem cofnąć swoją deklarację. Obecnie z przyczyn niezależnych jestem na urlopie bezpłatnym i niestety nie dam rady wpłacać na psiaki. Wznowię deklarację, jak tylko wrócę do pracy i odzyskam płynność finansową, co nastąpi najpewniej w lipcu/sierpniu. Bardzo przepraszam za kłopot.[/QUOTE] Santino, dziękujemy Ci za dotychczasową pomoc. Nam też jest bardzo przykro i życzymy Ci, abyś jak najszybciej wróciła do pracy. Nie zapominaj o Rufusku i trzymaj mocno kciuki, żeby do lipca był już w domu stałym!! Quote
Ewa Marta Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby w treści ogłoszenia, przy robieniu kolejnych, osłabić nieco stwierdzenie, że nie toleruje innych samców. Może napisać nie za dobrze dogaduje się z innymi samcami albo, że nie przepada? To nie toleruje jest na tyle silne, że może odstraszać. Przecież w razie telefonu, można dokładnie wyjaśnić o co chodzi, że trzeba go upominać, że jest dominujący i że nie może mieszkać pod jednym dachem z innym samcem. A Jamor pisał, że przy odpowiednim prowadzeniu Rufusa, on nie rusza na innego psa, tylko idzie przy nodze. Chodzi mi o to, że ktoś może wyobrazić sobie od razu psa rzucającego się do gardła innemu psu i nawet nie dzwoni... Quote
AniaGucio Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Jasne że można zmienić !! Jak macie jakieś uwagi odnośnie treści lub czegokolwiek innego to chętnie przeczytam/posłucham, w końcu wszyscy mamy jeden cel!! :) Quote
mmd Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zrobiłam nowe gumtree, trochę zmieniłam. Przy następnej serii ogłoszeń już nie będzie o samcach :) [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Stroz-i-przytulanka-dwa-w-jednym-W0QQAdIdZ281376015[/url] Quote
AniaGucio Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Kolejne wpłaty na Rufuska :) [LIST] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]Ania K.[/COLOR] - [B]20zł [/B]zaksięgowane 05.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]ewagonzales [/COLOR]- [B]10zł [/B]zaksięgowane 09.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]Colette [/COLOR]- [B]6zł [/B]zaksięgowane 09.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]mmd [/COLOR]- [B]20zł [/B]zaksięgowane 10.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [*][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue]Agnieszka_K[/COLOR] - [B]20zł [/B]zaksięgowane 10.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LIST] Quote
Ewa Marta Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='mmd']Zrobiłam nowe gumtree, trochę zmieniłam. Przy następnej serii ogłoszeń już nie będzie o samcach :) [url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Stroz-i-przytulanka-dwa-w-jednym-W0QQAdIdZ281376015[/url][/QUOTE] Super! Dzięki kochana:-) Quote
AniaGucio Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Telefon milczy :-( Są nowe wpłaty na Rufcia, dziękuję!![/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue] Aneta Grymek [/COLOR]- [B]10zł [/B]zaksięgowane 10.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=blue] Hekate1 [/COLOR]- [B]20zł [/B]zaksięgowane 11.05.11[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Agnieszka_K Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 dobry wieczór cioteczki, wujkowie, Rufusku!:) Quote
Ewa Marta Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Podrzucam Rufusa.... nie mogę uwierzyć, że nikt go nie chce:-( Quote
Agnieszka_K Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 na pewno niedługo ktoś odpowiedni się zgłosi - przecież Rufusek jest taki piękny i mądry! Quote
AniaGucio Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Agnieszka_K']na pewno niedługo ktoś odpowiedni się zgłosi - przecież Rufusek jest taki piękny i mądry![/QUOTE] Obyś Agnieszko miała rację! [quote name='Kamila Proc']witam z rana[/QUOTE] Dzień doberek wszystkim!! Quote
AniaGucio Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Przyznajcie się cioteczki - które i jak często wchodzi na allegro Rufusa?! Ma 220 wyświetleń i ani jednego telefonu... masakra jakaś!! Oprócz allegro ma przecież jeszcze gumtree i wiele innych ogłoszeń wykupionych przez mmd :( Quote
Recommended Posts