santino Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='pola53']No ja też mam dobrą wiadomość. Moja koleżanka z pracy, z którą razem założyłyśmy Szkolne Koło Przyjaciół Zwierząt zadeklarowała 20 zł stałej. Będę wpłacać razem ze swoją deklaracją ponieważ ona nie ma konta internetowego. Tak się umówiłyśmy.[/QUOTE] Kochani, to co? Tylko dyszkę brakuje??? :) Jeśli tak to ja zmieniam swoją deklarację z dyszki na dwie :) Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='santino']Kochani, zagitowałam moją koleżankę z pracy, która również deklaruje stałe wpłaty w wys. 10 zł/m-c. Proszę dopisać do listy: Agata - 10 zł :)[/QUOTE] [quote name='pola53']No ja też mam dobrą wiadomość. Moja koleżanka z pracy, z którą razem założyłyśmy Szkolne Koło Przyjaciół Zwierząt zadeklarowała 20 zł stałej. Będę wpłacać razem ze swoją deklaracją ponieważ ona nie ma konta internetowego. Tak się umówiłyśmy.[/QUOTE] Znikam na chwilę a tu takie cudowne wieści :crazyeye: Santino jesteś Aniołem !! A pani Ani osobiście podziękuję jak pojadę na ferie do mamy!! [B]Rufusku, niech to szczęście już przy Tobie zostanie!![/B] Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='santino']Kochani, zagitowałam moją koleżankę z pracy, która również deklaruje stałe wpłaty w wys. 10 zł/m-c. Proszę dopisać do listy: Agata - 10 zł :)[/QUOTE] [quote name='pola53']No ja też mam dobrą wiadomość. Moja koleżanka z pracy, z którą razem założyłyśmy Szkolne Koło Przyjaciół Zwierząt zadeklarowała 20 zł stałej. Będę wpłacać razem ze swoją deklaracją ponieważ ona nie ma konta internetowego. Tak się umówiłyśmy.[/QUOTE] [quote name='santino']Kochani, to co? Tylko dyszkę brakuje??? :) Jeśli tak to ja zmieniam swoją deklarację z dyszki na dwie :)[/QUOTE] [CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=red]:multi::multi::multi: No to mamy już 350zł deklaracji stałych :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
santino Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='AniaGucio']Santino jesteś Aniołem !! [/QUOTE] Etam... to jakieś pomówienia :evil_lol: Niech się dobrze mieszka Rufusku :shiny: Quote
pola53 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Tak czy inaczej brak jeszcze 100 zł. Przecież muszą być jeszcze pieniądze na ewentualne leki: odrobaczenie, przeciwpchelne i przeciw kleszczowe specyfiki, itp. Pewnie, będziemy się ratować bazarkami, ale szafy powoli zaczynają świecić pustkami :). Quote
pola53 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='AniaGucio']Aż mi ciśnienie skoczyło ;)[/QUOTE] To ty mała uważaj na siebie. Wszystko ci podnosi ciśnienie: brak wpłat, wpłaty! Weź się zdecyduj !!:) Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 No chłopie, zaprezentuj się jak należy - może ktoś jeszcze się w Tobie zakocha ;) [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/8882382465f04d193473f4334db714dc,10,19,0.jpg[/IMG] Quote
UBOCZE Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wspaniałe wieści!!!:multi::multi::multi: Ania powinna chyba w tytule wątku napisać: offowanie bardzo mile widziane!:evil_lol: Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='AniaGucio']A oto nasz piękny Rufusek - zdjęcia z wczoraj :) [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/d8e7e3dfcfdc71abcdb23053bb4b4698,10,19,0.jpg[/IMG] [CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Było raz czternastu luda, Każden sięgnął do portfela, By się Rufus w podróż udał, Dyszkę dał na przyjaciela... [/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE] No co się tak patrzycie?! Quote
Ewa Marta Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Gratulacje Aniu! No to Rufus może się już pakować:-) Quote
UBOCZE Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 To może coś w rodzaju optymistycznych "dziesięciu małych Murzynków"? Dziesięciu zacnych darczyńców Dorzuci troszeczkę kasy. Niech każdy da chociaż dyszkę, By Rufus pojechał na wczasy...:loveu: [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 100 złotych deklaracji!!![/FONT] [FONT=Arial Black]Kto dorzuci troszeczkę teraz, ten obniży liczbę do dwóch cyfr !!![/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][quote name='UBOCZE']To może coś w rodzaju optymistycznych "dziesięciu małych Murzynków"?[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Dziesięciu zacnych darczyńców[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Dorzuci troszeczkę kasy.[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Niech każdy da chociaż dyszkę,[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4] By Rufus pojechał na wczasy...:loveu:[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Brakuje już tylko 100 złotych deklaracji!!![/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Kto dorzuci troszeczkę teraz, ten obniży liczbę do dwóch cyfr !!![/QUOTE][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Podoba mi się :) [/SIZE][/FONT] Quote
brzośka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='UBOCZE'](...)[FONT=Arial Black] Kto dorzuci troszeczkę teraz, ten obniży liczbę do dwóch cyfr !!![/FONT][/QUOTE] to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3: Quote
UBOCZE Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='brzośka']to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3:[/QUOTE] Złotówka, a ile wnosi optymizmu!!!:multi: [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 99 zł. deklaracji!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial]To już naprawdę niedużo...:lol:[/FONT] Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='brzośka']to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3:[/QUOTE] [quote name='UBOCZE']Złotówka, a ile wnosi optymizmu!!!:multi: [FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 99 zł. deklaracji!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]To już naprawdę niedużo...:lol:[/FONT][/QUOTE] Świry z Was straszne ;) Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='brzośka']to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3:[/QUOTE] Brzosiu, a Twoja wpłata nie była wpłatą jednorazową??!! Quote
UBOCZE Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Strasznie ciężkie są kieszenie.:shake: Bilon wbija nogi w ziemię.:-o Żeby nogi móc rozruszać,;) Trzeba wpłacić na Rufusa!!!:loveu: [IMG]http://www.ministrant.osowa.com/images/news/w_2609_medium.jpeg[/IMG] Quote
pola53 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='UBOCZE']Strasznie ciężkie są kieszenie.:shake: Bilon wbija nogi w ziemię.:-o Żeby nogi móc rozruszać,;) Trzeba wpłacić na Rufusa!!!:loveu: [/QUOTE] No nie, całkiem wymiękłam :). Quote
brzośka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='AniaGucio']Świry z Was straszne ;)[/QUOTE] nio, ale jakie kochane :evil_lol: [quote name='AniaGucio']Brzosiu, a Twoja wpłata nie była wpłatą jednorazową??!![/QUOTE] była, była ale tak jak pisałam wcześniej, jeśli wszystko pójdzie dobrze i jeden z moich "finansowych podopiecznych" trafi w lutym do DS (a wierzę, że się jego nowa pani nie wycofa i tak będzie), to deklaracja z niego przejdzie na Rufuska a póki co proszę mnie zapisać na 1 zł. deklaracji stałej, a ja już robię przelew :p Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='brzośka']nio, ale jakie kochane :evil_lol: była, była ale tak jak pisałam wcześniej, jeśli wszystko pójdzie dobrze i jeden z moich "finansowych podopiecznych" trafi w lutym do DS (a wierzę, że się jego nowa pani nie wycofa i tak będzie), to deklaracja z niego przejdzie na Rufuska a póki co proszę mnie zapisać na 1 zł. deklaracji stałej, a ja już robię przelew :p[/QUOTE] Ale jaja... ;) [CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=royalblue][B]Jeszcze tylko 99zł - kto da jeszcze ?![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Przepraszam za offa ale pomoc bardzo potrzebna!!! 3latek zostanie wywieziony do lasu lub uśpiony we wtorek, kobieta nie ma skrupułów! Już próbowała się go pozbyć! Tu wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200641-POMOCY-dla-3-letniego-Kuby-wyrok-smierci-zostanie-wykonany-25-stycznia[/url] Quote
Julia84 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ale śliczny piesio z tego Rufusika :-) Taki kudłatek. Quote
AniaGucio Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='Julia84']Ale śliczny piesio z tego Rufusika :-) Taki kudłatek.[/QUOTE] Prawda, że śliczny :) Quote
Recommended Posts