Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pola53']No ja też mam dobrą wiadomość. Moja koleżanka z pracy, z którą razem założyłyśmy Szkolne Koło Przyjaciół Zwierząt zadeklarowała 20 zł stałej. Będę wpłacać razem ze swoją deklaracją ponieważ ona nie ma konta internetowego. Tak się umówiłyśmy.[/QUOTE]

Kochani, to co? Tylko dyszkę brakuje??? :)
Jeśli tak to ja zmieniam swoją deklarację z dyszki na dwie :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='santino']Kochani,

zagitowałam moją koleżankę z pracy, która również deklaruje stałe wpłaty w wys. 10 zł/m-c.
Proszę dopisać do listy: Agata - 10 zł :)[/QUOTE]

[quote name='pola53']No ja też mam dobrą wiadomość. Moja koleżanka z pracy, z którą razem założyłyśmy Szkolne Koło Przyjaciół Zwierząt zadeklarowała 20 zł stałej. Będę wpłacać razem ze swoją deklaracją ponieważ ona nie ma konta internetowego. Tak się umówiłyśmy.[/QUOTE]

Znikam na chwilę a tu takie cudowne wieści :crazyeye: Santino jesteś Aniołem !!
A pani Ani osobiście podziękuję jak pojadę na ferie do mamy!!

[B]Rufusku, niech to szczęście już przy Tobie zostanie!![/B]

Posted

[quote name='santino']Kochani,

zagitowałam moją koleżankę z pracy, która również deklaruje stałe wpłaty w wys. 10 zł/m-c.
Proszę dopisać do listy: Agata - 10 zł :)[/QUOTE]

[quote name='santino']Kochani, to co? Tylko dyszkę brakuje??? :)
Jeśli tak to ja zmieniam swoją deklarację z dyszki na dwie :)[/QUOTE]

[CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=red]:multi::multi::multi: No to mamy już 350zł deklaracji stałych :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Tak czy inaczej brak jeszcze 100 zł. Przecież muszą być jeszcze pieniądze na ewentualne leki: odrobaczenie, przeciwpchelne i przeciw kleszczowe specyfiki, itp. Pewnie, będziemy się ratować bazarkami, ale szafy powoli zaczynają świecić pustkami :).

Posted

[quote name='AniaGucio']Aż mi ciśnienie skoczyło ;)[/QUOTE]

To ty mała uważaj na siebie. Wszystko ci podnosi ciśnienie: brak wpłat, wpłaty! Weź się zdecyduj !!:)

Posted

[quote name='AniaGucio']A oto nasz piękny Rufusek - zdjęcia z wczoraj :)

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/d8e7e3dfcfdc71abcdb23053bb4b4698,10,19,0.jpg[/IMG]

[CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Było raz czternastu luda,
Każden sięgnął do portfela,
By się Rufus w podróż udał,
Dyszkę dał na przyjaciela...
[/SIZE][/FONT][/CENTER]

[/QUOTE]

No co się tak patrzycie?!

Posted

To może coś w rodzaju optymistycznych "dziesięciu małych Murzynków"?

Dziesięciu zacnych darczyńców
Dorzuci troszeczkę kasy.
Niech każdy da chociaż dyszkę,
By Rufus pojechał na wczasy...:loveu:

[FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 100 złotych deklaracji!!![/FONT]
[FONT=Arial Black]Kto dorzuci troszeczkę teraz, ten obniży liczbę do dwóch cyfr !!![/FONT]

Posted

[CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][quote name='UBOCZE']To może coś w rodzaju optymistycznych "dziesięciu małych Murzynków"?[/SIZE][/FONT]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Dziesięciu zacnych darczyńców[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Dorzuci troszeczkę kasy.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4] Niech każdy da chociaż dyszkę,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4] By Rufus pojechał na wczasy...:loveu:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Brakuje już tylko 100 złotych deklaracji!!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Kto dorzuci troszeczkę teraz, ten obniży liczbę do dwóch cyfr !!![/QUOTE][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]
Podoba mi się :)
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='UBOCZE'](...)[FONT=Arial Black] Kto dorzuci troszeczkę teraz, ten obniży liczbę do dwóch cyfr !!![/FONT][/QUOTE]
to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3:

Posted

[quote name='brzośka']to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3:[/QUOTE]

Złotówka, a ile wnosi optymizmu!!!:multi:

[FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 99 zł. deklaracji!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial]To już naprawdę niedużo...:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='brzośka']to ja dorzucam teraz złotóweczkę, żeby obniżyć do dwóch cyfr, a w lutym mam nadzieję że będę mogła dorzucić więcej :cool3:[/QUOTE]

[quote name='UBOCZE']Złotówka, a ile wnosi optymizmu!!!:multi:

[FONT=Arial Black]Brakuje już tylko 99 zł. deklaracji!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]To już naprawdę niedużo...:lol:[/FONT][/QUOTE]

Świry z Was straszne ;)

Posted

Brzosiu, a Twoja wpłata nie była wpłatą jednorazową??!!

Posted

Strasznie ciężkie są kieszenie.:shake:
Bilon wbija nogi w ziemię.:-o
Żeby nogi móc rozruszać,;)
Trzeba wpłacić na Rufusa!!!:loveu:

[IMG]http://www.ministrant.osowa.com/images/news/w_2609_medium.jpeg[/IMG]

Posted

[quote name='UBOCZE']Strasznie ciężkie są kieszenie.:shake:
Bilon wbija nogi w ziemię.:-o
Żeby nogi móc rozruszać,;)
Trzeba wpłacić na Rufusa!!!:loveu:
[/QUOTE]

No nie, całkiem wymiękłam :).

Posted

[quote name='AniaGucio']Świry z Was straszne ;)[/QUOTE]
nio, ale jakie kochane :evil_lol:

[quote name='AniaGucio']Brzosiu, a Twoja wpłata nie była wpłatą jednorazową??!![/QUOTE]
była, była
ale tak jak pisałam wcześniej, jeśli wszystko pójdzie dobrze i jeden z moich "finansowych podopiecznych" trafi w lutym do DS (a wierzę, że się jego nowa pani nie wycofa i tak będzie), to deklaracja z niego przejdzie na Rufuska

a póki co proszę mnie zapisać na 1 zł. deklaracji stałej, a ja już robię przelew :p

Posted

[quote name='brzośka']nio, ale jakie kochane :evil_lol:

była, była
ale tak jak pisałam wcześniej, jeśli wszystko pójdzie dobrze i jeden z moich "finansowych podopiecznych" trafi w lutym do DS (a wierzę, że się jego nowa pani nie wycofa i tak będzie), to deklaracja z niego przejdzie na Rufuska

a póki co proszę mnie zapisać na 1 zł. deklaracji stałej, a ja już robię przelew :p[/QUOTE]

Ale jaja... ;)

[CENTER] [FONT=Book Antiqua][SIZE=5][COLOR=royalblue][B]Jeszcze tylko 99zł - kto da jeszcze ?![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Przepraszam za offa ale pomoc bardzo potrzebna!!! 3latek zostanie wywieziony do lasu lub uśpiony we wtorek, kobieta nie ma skrupułów! Już próbowała się go pozbyć! Tu wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200641-POMOCY-dla-3-letniego-Kuby-wyrok-smierci-zostanie-wykonany-25-stycznia[/url]