Astaroth Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 chłopaki się polubiły i razem ganiają po domu, inne psy siedzą po kątach i pomrukują gdy zbliża się wirująca szczenięca kula, skąd one biorą tyle energii :) Quote
Lidan Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niektóre typy tak mają :p Ja tez mam takiego małego świrka co to zamęczyłby każdego ;-) Quote
kosu32 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pod czyją opieką jest teraz psiak? Podrzucanie psów pod różne urzędy, sklepy itd - to niestety nagminny rytuał pewnej grupy tak zwanych "LUDZI"... Quote
Astaroth Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 kosu32 napisał(a):Pod czyją opieką jest teraz psiak? Podrzucanie psów pod różne urzędy, sklepy itd - to niestety nagminny rytuał pewnej grupy tak zwanych "LUDZI"... Psiak znajduje się u mnie w hoteliku, ale opiekunem jest Azada. Quote
Astaroth Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Azada może wrzuć "malucha" tutaj, jeszcze się łapie jako szczeniak: http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE Quote
kosu32 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Astaroth napisał(a):Psiak znajduje się u mnie w hoteliku, ale opiekunem jest Azada. Dobrze że ktoś podał mu pomocną dłoń i zabrał Go ze sobą. Cieszę się że maluch jest bezpieczny. Trzymam kciuki za poszukiwania DS. Pozdrawiam Quote
Astaroth Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a wszystko dobrze, ma kolegę Karmelka z którym szaleje po ogrodzie, śpi z nami w łóżku, poluje na swoje odbicie w misce z wodą a jak nie może go złapać to wypija cała wodę chyba z nadzieja ze na dnie wreszcie dorwie tego dziwnego psa co tam siedzi ;) ogólnie bardzo pocieszny psiak Quote
Lidan Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ogólnie bardzo pocieszny psiak No...tylko mu domu brak :p Quote
Lidan Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Też nie znalazłam imienia na wątku :niewiem: --------------------------------------------------------- >> Aslana-dobermanka w depresji << Quote
Astaroth Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 hmm szczeniak nie ma imienia, roboczo na początku został nazwany Pan Sklepik od miejsca gdzie został znaleziony, a mówimy do niego Szczeniak :) Quote
Vasco Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Szczeniak może być ;) najwyżej wiecznie młody będzie ;) Quote
Vasco Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 super wygląda na tym zdjęciu! oby tak szybko dobiegł do swojego domu ;) Quote
Azada Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Szczeniak do góry :) Ostatnio nie zaglądalam tu, nadal szukamy domku dla niego :), mieliśmy mały wypadeek w naszym stadzie, późnym wieczorem coś podeszło pod płot, dwie malamutki i hasiorka szalały, ujadały, po chwili wszystkie trzy wróciły do domu, tylko że sunia husky na 3 łapkach, następnego dnia okazało się że ma zerwane więzadła krzyżowe w tylnej nóżce , jest już po operacji, 3 miesiące na smyczy, rehabilitacja, ale sunia jest strasznie żywa, nie może szaleć, a już próbuje i trzeba na nią szczególnie uważać, a roczna malamutka zaprasza do zabawy........ Szczeniak na zdjęciu wyglada super:) dobrze mu u Was chyba :)))))))))))) Quote
Lidan Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jak się miewa ten pędzący śliczny psiak? Quote
Recommended Posts