Jump to content
Dogomania

NEO- kopniak za kopniakiem :( Hotel czeka. Czy Neo dostanie swoją szansę? Brak deklar

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Chyba umrę :( Ciężko mi się deklarować na długo...
Taki piekny :placz:

Serduszko, co Ty z tym umieraniem? To mnie reka odpada w nadgarstku.

Posted

Jestem i ja. Biedne śliczne psisko. Oby udało się go szybko wyciągnąć ze schronu.
W tej chwili nie mogę niestety nic zadeklarować :( Może w późniejszym terminie uda mi się cos wyskrobać, może w przyszłości pomogę w ogłaszaniu. Postaram się zaprosić kilka osób na wątek.

Posted

Lidan, dziekuję za przybycie :)

CIOTECZKI, BARDZO PROSZE, NIECH KAŻDA Z NAS ZAPROSI KILKA OSÓB.... JA JAK NA RAZIE WYSŁALAM OKOŁO 25 PW. NIESTETY OSTATNIO WYCZERPAŁAM LIMIT POMOCY OD INNYCH :( TYLE TYCH BID JEST.........

Posted

[quote name='Lidan']Jestem i ja. Biedne śliczne psisko. Oby udało się go szybko wyciągnąć ze schronu.
W tej chwili nie mogę niestety nic zadeklarować :( Może w późniejszym terminie uda mi się cos wyskrobać, może w przyszłości pomogę w ogłaszaniu. Postaram się zaprosić kilka osób na wątek. ledwo weszła i juz zaprosiła :-). Zapisuje sobie wątek, żeby mi nie zniknął. Musze zrobić remanent w sakwie, bo ciemność widzę i jestem już pod kreską.
Te biedy przybywają na Dogo w kosmicznym tempie i na prawdę coraz gorzej z kasą.

Posted

marysia55 dziękuję, że tak szybko tu trafiłaś :-) Nie mogę narazie w inny sposób pomóc to chociaż zaprosiłam kilka osób... Może ktoś jeszcze z zaproszonych przyjdzie i zaprosi nastepnych ;-)

Posted

no właśnie z tymi biedami problem... skąd ich tyle się bierze? Co jedna, to bardziej potrzebująca :| Chyba by trzeba w Skandynawii poszukać im domów... tam prawie nie mają psów bezdomnych a przez schroniska kilkanaście rocznie się przewija (nie wiem na własne oczy ale obiło mi się kilkakrotnie o uszy.. no i samych błąkających się tez nie widziałam).
A do każdego psa w schronisku czeka kolejka.. żeby odczekać, czy znajdzie się właściciel. Eh, marzenie, zeby tak było u nas... ale tam jak ktoś by źle potraktował zwierzę, to by dostał takie kary, że by się nie pozbierał.

Dobranoc piękny, czorny chłopaku :)

Posted

Yana napisał(a):
na razie mogę jednorazowo 20 zł poproszę o numer konta

dziekuję bardzo. Na razie zapisuję w deklaracjach. Jak będzie wiadomo (dzisiaj) czy mamy zgode CK na zabranie Neo do Hotelu i ustalimy kto zbiera kasę - napisze na PW.

Posted

zerduszko napisał(a):
Neo zawrócił mi w głowie :eviltong: Cały czas myślę o nim ;) Na razie hop :oops:

I bardzo dobrze, że zawrócił :) Cioteczki, zapraszajmy innych do Neo... Hotelik mamy... jak dostaniemy zgodę z CK, to tylko deklaracji będzie brakować :(

Transport tak naprawde mamy, bo TZ Wiosny pojedzie po Neo. Koszty transportu opłaca Kochana Natalijo....

Posted

bela51 napisał(a):
Juz nie moge się doczekac, decyzji CK. O ktorej mozna tam dzwonic? Pewnie nie wczesniej niz o 10.00?

CK jest bodajże od 9... ale nie ma sensu dzwonic punkt 9.

Czejaice na wieści.. ja w międzyczasie rozsyłam PW....

Bela51 z racji Twojej ręki, jestes zwolniona z rozsyłania PW :) HIHI :)

Posted

Pomagam, na ile moge, ale jako niepelnosprawna, to prosze na razie traktowac mnie ulgowo.:evil_lol:
Zreszt.a za chwile musze sie przemiścic 20 km autem tylko ta lewa reką.:placz: O ile mnie policja po drodze nie zwinie, to sie odezwe po południu.:evil_lol:

Posted

bela51 napisał(a):
Pomagam, na ile moge, ale jako niepelnosprawna, to prosze na razie traktowac mnie ulgowo.:evil_lol:
Zreszt.a za chwile musze sie przemiścic 20 km autem tylko ta lewa reką.:placz: O ile mnie policja po drodze nie zwinie, to sie odezwe po południu.:evil_lol:

Chmmm... lewą ręką... autem 20km... :razz:

Trzymam kciuki, żeby policji na Twojej drodze nie było :evil_lol: