obraczus87 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 zerduszko napisał(a):Chyba umrę :( Ciężko mi się deklarować na długo... Taki piekny :placz: Dziekuję za przybycie. obecnośc też jest ważna..... bardzo ważna!!!! Quote
bela51 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 zerduszko napisał(a):Chyba umrę :( Ciężko mi się deklarować na długo... Taki piekny :placz: Serduszko, co Ty z tym umieraniem? To mnie reka odpada w nadgarstku. Quote
obraczus87 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Natalijo - oczywiście bardzo Ci dziekuje za deklaracje opłacenia transportu!!!!! :) slicznie dziekuję! Quote
Lidan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Jestem i ja. Biedne śliczne psisko. Oby udało się go szybko wyciągnąć ze schronu. W tej chwili nie mogę niestety nic zadeklarować :( Może w późniejszym terminie uda mi się cos wyskrobać, może w przyszłości pomogę w ogłaszaniu. Postaram się zaprosić kilka osób na wątek. Quote
obraczus87 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Lidan, dziekuję za przybycie :) CIOTECZKI, BARDZO PROSZE, NIECH KAŻDA Z NAS ZAPROSI KILKA OSÓB.... JA JAK NA RAZIE WYSŁALAM OKOŁO 25 PW. NIESTETY OSTATNIO WYCZERPAŁAM LIMIT POMOCY OD INNYCH :( TYLE TYCH BID JEST......... Quote
zerduszko Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 bela51 napisał(a):Serduszko, co Ty z tym umieraniem? To mnie reka odpada w nadgarstku.Od pisania na dogo? :lol: Bo mi od siedzenia przed kompem kręgosłup wpadł do mózgu :huh: Quote
marysia55 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Lidan']Jestem i ja. Biedne śliczne psisko. Oby udało się go szybko wyciągnąć ze schronu. W tej chwili nie mogę niestety nic zadeklarować :( Może w późniejszym terminie uda mi się cos wyskrobać, może w przyszłości pomogę w ogłaszaniu. Postaram się zaprosić kilka osób na wątek. ledwo weszła i juz zaprosiła :-). Zapisuje sobie wątek, żeby mi nie zniknął. Musze zrobić remanent w sakwie, bo ciemność widzę i jestem już pod kreską. Te biedy przybywają na Dogo w kosmicznym tempie i na prawdę coraz gorzej z kasą. Quote
Lidan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 marysia55 dziękuję, że tak szybko tu trafiłaś :-) Nie mogę narazie w inny sposób pomóc to chociaż zaprosiłam kilka osób... Może ktoś jeszcze z zaproszonych przyjdzie i zaprosi nastepnych ;-) Quote
Vlk Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no właśnie z tymi biedami problem... skąd ich tyle się bierze? Co jedna, to bardziej potrzebująca :| Chyba by trzeba w Skandynawii poszukać im domów... tam prawie nie mają psów bezdomnych a przez schroniska kilkanaście rocznie się przewija (nie wiem na własne oczy ale obiło mi się kilkakrotnie o uszy.. no i samych błąkających się tez nie widziałam). A do każdego psa w schronisku czeka kolejka.. żeby odczekać, czy znajdzie się właściciel. Eh, marzenie, zeby tak było u nas... ale tam jak ktoś by źle potraktował zwierzę, to by dostał takie kary, że by się nie pozbierał. Dobranoc piękny, czorny chłopaku :) Quote
Yana Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 na razie mogę jednorazowo 20 zł poproszę o numer konta Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Yana napisał(a):na razie mogę jednorazowo 20 zł poproszę o numer konta dziekuję bardzo. Na razie zapisuję w deklaracjach. Jak będzie wiadomo (dzisiaj) czy mamy zgode CK na zabranie Neo do Hotelu i ustalimy kto zbiera kasę - napisze na PW. Quote
zerduszko Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Neo zawrócił mi w głowie :eviltong: Cały czas myślę o nim ;) Na razie hop :oops: Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 zerduszko napisał(a):Neo zawrócił mi w głowie :eviltong: Cały czas myślę o nim ;) Na razie hop :oops: I bardzo dobrze, że zawrócił :) Cioteczki, zapraszajmy innych do Neo... Hotelik mamy... jak dostaniemy zgodę z CK, to tylko deklaracji będzie brakować :( Transport tak naprawde mamy, bo TZ Wiosny pojedzie po Neo. Koszty transportu opłaca Kochana Natalijo.... Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Juz nie moge się doczekac, decyzji CK. O ktorej mozna tam dzwonic? Pewnie nie wczesniej niz o 10.00? Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 bela51 napisał(a):Juz nie moge się doczekac, decyzji CK. O ktorej mozna tam dzwonic? Pewnie nie wczesniej niz o 10.00? CK jest bodajże od 9... ale nie ma sensu dzwonic punkt 9. Czejaice na wieści.. ja w międzyczasie rozsyłam PW.... Bela51 z racji Twojej ręki, jestes zwolniona z rozsyłania PW :) HIHI :) Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pomagam, na ile moge, ale jako niepelnosprawna, to prosze na razie traktowac mnie ulgowo.:evil_lol: Zreszt.a za chwile musze sie przemiścic 20 km autem tylko ta lewa reką.:placz: O ile mnie policja po drodze nie zwinie, to sie odezwe po południu.:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 bela51 napisał(a):Pomagam, na ile moge, ale jako niepelnosprawna, to prosze na razie traktowac mnie ulgowo.:evil_lol: Zreszt.a za chwile musze sie przemiścic 20 km autem tylko ta lewa reką.:placz: O ile mnie policja po drodze nie zwinie, to sie odezwe po południu.:evil_lol: Chmmm... lewą ręką... autem 20km... :razz: Trzymam kciuki, żeby policji na Twojej drodze nie było :evil_lol: Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 W tłumie łatwo sie ukryc .Pare lat temu wracalam z wczasow, ponad 200 km bylo... Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 bela51 napisał(a):W tłumie łatwo sie ukryc .Pare lat temu wracalam z wczasow, ponad 200 km bylo... oooooo :) to teraz tym bardziej sie uda ;) Quote
zerduszko Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jak tylko znajdę czas, to porozsyłam, ale mam takie zaległości w ogłoszeniach... Quote
obraczus87 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Cioteczka VASCO jednorazowo deklaruje 50zł. Bardzo dziekuję!!!! PILNIE SZUKAMY DEKLARACJI STAŁCYH NA KWOTĘ 310-370ZŁ. BEZ NICH, NEO SPĘDZI RESZTE ŻYCIA ZA KRATAMI..... Quote
Tora&Faro Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Melduję się u Neo....chwilowo nie mogę, ale w przyszłym tyg postaram się coś przelać chłopakowi:) Quote
Tora&Faro Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jak już będzie wiadomo kto zbiera fundusze, poproszę o pw:) Dobrze że udało się załatwić chłopakowi miejsce w hotelu...w schronie nie miał szans biedak:( Quote
Livka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jestem obraczus87 - i myślę intensywnie jak pomóc ...:hmmmm: Quote
Recommended Posts