malwina693 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 chciałabym bardzo musze jeszcze przedyskutowac wszytsko z domownikami:) Quote
malwina693 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Noooo i jestem zdecydowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
xmartix Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 super, to napisz coś o sobie, skąd jesteś itp warunkiem adopcji jest kastracja pieska, wizyta przed i po adopcyjna Quote
malwina693 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jestem z woj, opolskiego :) mam 21 lat w sumie za 5 dni :) mieszkam w domku jednorodzinnym z duuuużżymmm ogrodem :) a nawet dwoma :) miałam kiedyś Collie na DT do tej pory mam z tymi ludzki kontakt :) kocham te zwierzeta a szczególnie Collie :) Chcę pomóc chociaż jednemu zwierzakowi przez właśnie taką adopcje... czekam bardzo niecierpliwie na wizytę przedadopcyjną z niecierpliwością bo chciałabym juz malucha mieć przy sobie :) nie wiem co mam jeszcze o sobie napisać.... <mysli> hmm... Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Malwina to napisz mi adres swój na pw to wyślemy kogoś na wizytę i napisz mi tez od kogo miałaś collie na dt i skąd ten piesek?:) aha i czy zgadzasz się na kastrację? Quote
malwina693 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zaraz wyjeżdzam Po Malucha :) Pozdrawiam wszystkich :) Quote
tomcug Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Malwinko, to znaczy, że adoptowałaś jednego z kolaczków? Quote
xmartix Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 tak, adoptowała :) Malwina jak masz czas to napisz co tam u małego :) Quote
xmartix Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 no raczej długowłosy bo tak wczoraj mówiła :) ale poczekamy na nią aż zda nam relację Quote
monika083 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Malwina pewnie nie ma teraz czasu ..takie dziecko jest baaardzo absorbujace ;):)) Quote
ulvhedinn Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 No, głupie dogo mi wczoraj nie dało napisać. Malwina wzięła długowłosego chłopaka. Maluszek dostał na imię Lucky ;) Skopiuję wpis MAlwiny z forum collie: "Wiatm jupi !!! jesteśmy juz w domku podróż była hmm.... na początku bardzo dobra hyhy ale musiało być parę przystanków Lucky już śpi słodko To jedno z drogi do domku Dobranoc do jutra " Teraz pewnie sie poznają i odpoczywają, bo droga była dość uciążliwa- śnieg zasypał wszystko... Quote
Kar0la Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Super, że jeden już w domku. Ulv może zrób drugiemu chłopakowi troszkę nowych zdjęć, powstawia się do ogłoszeń. Quote
ulvhedinn Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zrobię, zrobię dzisiaj.... :oops: Wpłyneło 50 zł na maluszki od Małgorzata G. z Krakowa (przyznać sie kto to :cool3:) - DZIĘKUJĘ!!!!!!!! Quote
malwina693 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 oooo jejejjjjj :) dziekujemy za miłe słowa :) mam juz pare zdjęć nowych ale nie mam zielonego pojecia jak je wstawić.... masakra jestesmy wyczerpani po zabawie w domku i na dworze :) Lucky jest oszałamiająco energiczny i to jest piękne :) zakochałam się w nim od 1 chwili :) Prosze o pomoc jak dodać fotki Quote
xmartix Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 musisz dać na odpowiedz na ten temat, tam na pasku widzisz obrazek, ale zanim wstawisz tam link do obrazka, wejdź na www.imageshack.us, załaduj zdjęcie (wcześniej zmniejsz), skopiuj link bezpośredni, i wtedy wciskasz ten obrazek tu na pasku, wklejasz link i już jest Quote
ulvhedinn Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Witaj!- najprościej- wrzuć je na serwer, np. imageshack, a potem pomiędzy wklej adres (klikasz prawym klawiszem w fotkę, wybierasz własciwości i adres, który kopiujesz) Quote
malwina693 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Aaaa tutaj juz pierwsze wyjście na dwór na siusiu i bieganko :) Quote
xmartix Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ale co ucięło? mu nogi?? moze za duze zdjecie jest?:) Quote
Recommended Posts