Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem z woj, opolskiego :) mam 21 lat w sumie za 5 dni :) mieszkam w domku jednorodzinnym z duuuużżymmm ogrodem :) a nawet dwoma :) miałam kiedyś Collie na DT do tej pory mam z tymi ludzki kontakt :) kocham te zwierzeta a szczególnie Collie :) Chcę pomóc chociaż jednemu zwierzakowi przez właśnie taką adopcje... czekam bardzo niecierpliwie na wizytę przedadopcyjną z niecierpliwością bo chciałabym juz malucha mieć przy sobie :) nie wiem co mam jeszcze o sobie napisać.... <mysli> hmm...

Posted

No, głupie dogo mi wczoraj nie dało napisać.
Malwina wzięła długowłosego chłopaka. Maluszek dostał na imię Lucky ;)

Skopiuję wpis MAlwiny z forum collie:

"Wiatm jupi !!! jesteśmy juz w domku
podróż była hmm.... na początku bardzo dobra hyhy ale musiało być parę przystanków Lucky już śpi słodko To jedno z drogi do domku Dobranoc do jutra "

Teraz pewnie sie poznają i odpoczywają, bo droga była dość uciążliwa- śnieg zasypał wszystko...

Posted

oooo jejejjjjj :) dziekujemy za miłe słowa :) mam juz pare zdjęć nowych ale nie mam zielonego pojecia jak je wstawić.... masakra jestesmy wyczerpani po zabawie w domku i na dworze :) Lucky jest oszałamiająco energiczny i to jest piękne :) zakochałam się w nim od 1 chwili :)
Prosze o pomoc jak dodać fotki

Posted

musisz dać na odpowiedz na ten temat, tam na pasku widzisz obrazek, ale zanim wstawisz tam link do obrazka, wejdź na www.imageshack.us, załaduj zdjęcie (wcześniej zmniejsz), skopiuj link bezpośredni, i wtedy wciskasz ten obrazek tu na pasku, wklejasz link i już jest