mshume Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Mam nadzieje, ze transport jakoś wypali :) Ciekawe jak sunia bedzie wygladała po strzyżeniu... Quote
Agata P Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 No nie wiem jak będzie wyglądała ,prosiłam żeby zostawiła coś na łepku uszach i ogonku .Na ogonie raczej się nie da a na łepku i uszach pani fryzjerka powiedziała ,że się postara Quote
wtatara Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='mshume']Z wątku kieleckiego, potrzebny DT dla slicznoty:[/QUOTE] No ja jej daje to DT bezplatne, potrzebujey pomoc skarpety pudlowej. To ja Coronaaj daje to DT ale Wanda jest zalogowana. Quote
mshume Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Na sterylke chociazby...[quote name='wtatara']No ja jej daje to DT bezplatne, potrzebujey pomoc skarpety pudlowej.[/QUOTE] Quote
feliksik Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='wtatara']No ja jej daje to DT bezplatne, potrzebujey pomoc skarpety pudlowej. To ja Coronaaj daje to DT ale Wanda jest zalogowana.[/QUOTE] ale namieszałyście:evil_lol:. jak dacie metryczkę - zrobię ogłoszenie Quote
mshume Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Coronaaj jest u Wandy, bo wiozła psiaki do Asior z Wwy na DT :) Quote
Equus Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 no faktycznie to skomplikowane ;) ale za to akcja błyskawiczna :D Quote
coronaaj Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='mshume']Coronaaj jest u Wandy, bo wiozła psiaki do Asior z Wwy na DT :)[/QUOTE] No juz sie zalogowalam wiec ja daje to bezplatne DT i biore go dzisiaj z okolic Kielc czy Jedrzejowa.ten komp to sie zabije.. Quote
Agata P Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Pudliszonek właśnie wrócił od fryzjera,niestety nic nie dało się "zostawić" jest ogolona na "0" Została też wykąpana ,wyczyszczone ma uchole ,bo były bardzo feeee Foty takie nie za bardzo ,bo dziewczyna zmęczona i nie chce pozować,odpoczywa teraz.;-) [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/5796/p7130175d.jpg[/IMG] [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/3164/p7130172.jpg[/IMG] Quote
Equus Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ło matko... naprawdę nie dało się nic "uratować"?:crazyeye: Widać że fryzjer "nie pudlowy" bo by zostawił choć troszkę włosa;) No dobra - odrośnie :eviltong: [quote name='Figanna']przynajmniej nie będzie jej gorąco!:smile:[/QUOTE] No tu to niekoniecznie - włos jednak też chroni przed przegrzaniem. No i teraz trzeba bardzo uważać, żeby jej na słońce nie wyprowadzać bo może dostać poparzeń - zwłaszcza, że jej skóra nie jest przyzwyczajona do słońca bo była dobrze "chroniona" przez filc... No ale skoro psinka idzie do Coronaj to ona już będzie wiedzieć co nią zrobić. I ja bym jej jeszcze pazurki przycięła bo ma dość długie a widać, ze spokojnie można je ciachnąć Quote
JOMA Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Śliczna dziewczynka :loveu: - a mnie się strasznie podobają takie wygolone pudle :oops: - są takie wzruszające :p - nie dziwcie się - taka zadredziała - dobrze, że nie ma odparzeń na ciałku - odrośnie szybciutko - z dnia na dzień będzie śliczniejsza :thumbs: Quote
Agata P Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='mshume']malenstwo:loveu:[/QUOTE] maleństwo pojechało po lepsze życie..................... Dzięki dziewczyny za błyskawiczną akcję,za pomoc :Rose::Rose::Rose: Quote
Agata P Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='wtatara']Alicja o nią zadba a domku bedziemy szukać[/QUOTE] nie zdziwiłabym się wcale gdyby Alicja zostawiła ją u siebie na stałe:evil_lol:,sunia jest takim słodziakiem bezproblemowym i grzecznym ,że żal się z nią było rozstawać a była u mnie tylko dobę:loveu: Quote
mshume Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 u sunieczki wszystko super, ma apetyt :) jutro załoze jej wątek. Quote
kasumi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 nr 11 - GOGI jeszcze, w schronie, ale nie długo jedzie DO DOMU! :) (tfu, tfu) i szukamy psiaka podobnego do Gogiego, do 5 lat, pani jest z Łodzi.....jeśli macie coś TO DAWAĆ! mnie nie ma od piątku do 26.07. więc kontakt mogę przekazać, szkoda zmarnować okazję....dom oczywiście do sprawdzenia :) Quote
coronaaj Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='mshume']u sunieczki wszystko super, ma apetyt :) jutro załoze jej wątek.[/QUOTE] Sunieczka (bez imienia) super lagodna, moje kurduple kawalery zainteresowane...ale gabaryty duzo, duzo mniejsze...teraz spi u mnie w nogach przy kompie. Pako obrazony bo to Jego miejsce...trzeba jakies ladne szeleczki plus smyczke , rozmiar 45cm niestety nie wlazi...idziemy spac...Sara dowieziona do DS do Beaty tez wszystko fajnie , sikanie dlugie... PS [B][COLOR=red]Dudzia w nowym super DS, wczoraj zawiozlysmy, sa zdjecia na watku. Moze cos zostanie po Dudzi jakas kaska to przeznaczamy na nowa sunie , Jokiego i Pepe.Moze skarpeta cos nam dolozy??[/COLOR][/B] Quote
coronaaj Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='feliksik']ale namieszałyście:evil_lol:. jak dacie metryczkę - zrobię ogłoszenie[/QUOTE] Tylko imienia nie mamy ..dajcie propozycje...czekamy... Prosze podpiszcie petycje i podajcie dalej.. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205620-Niedobita-Psotka-żyje!-Oprawcy-czekają-na-proces.-Podpisujecie-petycję!!!?p=17250160#post17250160[/URL] Quote
Asior Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ja proponuje Betty, jak brzydula Betty :megagrin: bo po strzyżeniu wygląda kosmicznie :D Quote
coronaaj Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Asior']ja proponuje Betty, jak brzydula Betty :megagrin: bo po strzyżeniu wygląda kosmicznie :D[/QUOTE] wymysl cos innego, nie pasuje... Quote
Energy Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='coronaaj']wymysl cos innego, nie pasuje...[/QUOTE] Wspaniale, że Dudzia w DS:lol: Szczęścia sunieczko:loveu: I mała już u Ciebie Coronaaj, na dt:lol: Quote
Equus Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='coronaaj']wymysl cos innego, nie pasuje...[/QUOTE] to może Beza :) Quote
Recommended Posts