feliksik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='JOMA'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/2212/2a33e429394e069f.jpg[/IMG][/URL] [/LIST][/QUOTE] cafe dla pudelka: [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/czarno-bialy-pudel,43270[/URL] Quote
coronaaj Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Energy']Coronaaj doszło, bardzo przepraszam, ze dopiero dzisiaj piszę. Doszło 200 zł, bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Uzupełnianie wątku do 19 lipca będzie sporadyczne, ale będę się starać;) Equus będzie dopiero za kilka dni to wtedy na pewno usunie adoptowane psiaki. JOMA pudliszon ma nr 1, poproszę o imię;)[/QUOTE] najwazniejsze ze doszlo o to mi chodzilo cioteczki kochane... Quote
JOMA Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [B]feliksik[/B] :loveu: - pudliszon ma jakieś imię ponoć - dziewczyny maja się dowiedzieć Już wiem -[B] LOCZEK [/B] Quote
feliksik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='JOMA'][B]feliksik[/B] :loveu: - pudliszon ma jakieś imię ponoć - dziewczyny maja się dowiedzieć Już wiem -[B] LOCZEK [/B][/QUOTE] ok zaraz zmieniam na cafe Quote
JOMA Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [B]LOCZEK[/B] znalazł domek stały ! - tak ze schroniska ale ludzie zgodzili się na wizytę poadopcyjną, więc myślę, że będzie ok - aż mi głupio, że zawracam głowę - dziękuję ślicznie za pomoc :loveu: Quote
feliksik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='JOMA'][B]LOCZEK[/B] znalazł domek stały ! - tak ze schroniska ale ludzie zgodzili się na wizytę poadopcyjną, więc myślę, że będzie ok - aż mi głupio, że zawracam głowę - dziękuję ślicznie za pomoc :loveu:[/QUOTE] nie wyglupiaj się zawracaniem głowy, to tylko świadczy o twojej chęci pomocy temu psu. Świetne wieści, ze ma domek, napisz jak wizyta PO Quote
Energy Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Super, strasznie się cieszę:multi: Pudlisia, Pierniczka, Loczek szczęścia psiaki:loveu: Quote
Monday Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Pilnie poszukuję kogoś na wizytę poadopcyjną w warszawie na ul. puławskiej, blok 158/164 (podaję dokładnie, bo puławska jest długa) Ludzie zgadzają się na wizytę...nie będzie to nic niemiłego - w sprawie dwóch szczeniaków adoptowanych z radomia. BŁAGAM O POMOC!!!! Quote
malawaszka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dziewczyny czy wiecie coś o jakimś pudelku, który dziś lub teraz jakoś jedzie do DS do Mysłowic? Quote
mshume Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jutro Alicja zabiera pudleka toy, ale do Krakowa.[quote name='malawaszka']dziewczyny czy wiecie coś o jakimś pudelku, który dziś lub teraz jakoś jedzie do DS do Mysłowic?[/QUOTE] Quote
malawaszka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ale chodzi mi o DS w Mysłowicach - dom z ogrodem Quote
Monday Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='Monday']Pilnie poszukuję kogoś na wizytę poadopcyjną w warszawie na ul. puławskiej, blok 158/164 (podaję dokładnie, bo puławska jest długa) Ludzie zgadzają się na wizytę...nie będzie to nic niemiłego - w sprawie dwóch szczeniaków adoptowanych z radomia. BŁAGAM O POMOC!!!![/QUOTE] Póki co jedna osoba jest chętna pomóc :) Dziękuję!!! W takim razie odwołuję prośbę :) Quote
Energy Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 [quote name='malawaszka']ale chodzi mi o DS w Mysłowicach - dom z ogrodem[/QUOTE] Niestety ja nic nie wiem. Quote
Abrakadabra Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='malawaszka']ale chodzi mi o DS w Mysłowicach - dom z ogrodem[/QUOTE] Stasio jedzie za kilka dni do Ds w okolice Krakowa(?) Quote
coronaaj Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Abrakadabra']Stasio jedzie za kilka dni do Ds w okolice Krakowa(?)[/QUOTE] A domek sprawdzony bo inaczej nie oddam. Quote
mshume Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Alu, to nie ten sam pudelek, Stasio jest pod opieką Vivy. Posyłam Ci mejla.[quote name='coronaaj']A domek sprawdzony bo inaczej nie oddam.[/QUOTE] Quote
coronaaj Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='mshume']Alu, to nie ten sam pudelek, Stasio jest pod opieką Vivy. Posyłam Ci mejla.[/QUOTE] No to dobrze....ledwo zyje jedni wyjechali drudzy przyjezdzaja, musze zaczac sie pakowac...no psy przygotowac... Quote
Equus Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Jestem znowu wśród tych co to mają dostęp do internetu i zaraz się biorę za porządki... 2 tygodnie mnie nie było a tu prawie nikt nie zagląda :( jedna strona wpisów... Dzięki Alu za wsparcie skarbonki! Quote
Equus Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Energy']Super, strasznie się cieszę:multi: Pudlisia, Pierniczka, Loczek szczęścia psiaki:loveu:[/QUOTE] Pierniczkę usunęłam - szczęścia psinko! Loczka Ty masz Energy - nr 1 oraz Stasia też Ty masz nr 5 A Pudlisia to który numer ma? [quote name='Fundacja Medor']pudliczka od p eli ścipień ma dom[/QUOTE] a ta psinka to która? Quote
Rumi. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Equus']Jestem znowu wśród tych co to mają dostęp do internetu i zaraz się biorę za porządki... 2 tygodnie mnie nie było a tu prawie nikt nie zagląda :( jedna strona wpisów... Dzięki Alu za wsparcie skarbonki![/QUOTE] No to chyba dobrze że mało piszą, ponieważ nie doszło dużo psiaków do adopcji Quote
Energy Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 [quote name='Equus']Pierniczkę usunęłam - szczęścia psinko! Loczka Ty masz Energy - nr 1 oraz Stasia też Ty masz nr 5 A Pudlisia to który numer ma? a ta psinka to która?[/QUOTE] Equus, Pierniczka to właśnie ta psinka:evil_lol: Loczka to mi się wydawało, że usuwałam:crazyeye:chyba nie powinnam:drinka: Staś jeszcze chyba nie pojechał? Pudlisia to 17:lol: A tak w ogóle to super, że już jesteś:multi::multi::multi: Quote
Equus Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Też się cieszę (aczkolwiek jeszcze zniknę czasami). Poprawiłam już na pierwszej - mam nadzieję, ze teraz już jest wszystko ok :) Quote
mshume Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Z wątku kieleckiego, potrzebny DT dla slicznoty: [quote name='Agata P']No rzeczywiście cholera!!!! Ja mam takie coś porzucone:-(Dzisiaj u nas dzień targowy to jak zwykle ktoś coś podwiezie i zostawi ,no bo co to tylko pies niech sobie radzi:angryy: .Suczka młoda tylko zobaczcie w jakim jest stanie:shake: POMOCY!!! [IMG]http://img855.imageshack.us/img855/4639/p7120162.jpg[/IMG] [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/6208/p7120165.jpg[/IMG] [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/1751/p7120169.jpg[/IMG] a takie "afro" ma na całym ciele..... [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/9481/p7120170.jpg[/IMG][/QUOTE] Quote
mshume Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Sunieczkę zgodziła się wziąć na DT Coronaj.Dziś mała jedzie do Wwy.:multi: Alu, stokrotne dzięki.:loveu: Wando i Tobie bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Gdyby mała jakiś cudem nie znalazła domku do 30.07 to ja ją mogę potem wziąć na DT do siebie. To teraz po kolei strzyżenie, odrobaczenie, no i trzebaby sunię wysterylizować... Quote
Agata P Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 sunia właśnie u fryzjera,ja szukam transportu do Jędrzejowa żeby podwieźć psinkę na trasę .Nie wiem czy mi się to uda bo mój mąż w pracy do 18 ,a znajomi albo na wczasach albo też w pracy do 17-18. Wielkie dzięki dziewczyny za pomoc:Rose::modla: Quote
Recommended Posts