Energy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Ale oczka ropieją czy "zachodzą"? GPooLCLD jak to dojrzałaś:roll: Quote
al'akir Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='kamilawa']Mi ten bezimienny najbardziej się spodobał :-D Może... Czester? Cekinek? Szanti ? :-D[/QUOTE] Cekinek jest ładnie [quote name='Ulka18']Ogladal wet, ale to specjalista okulista nie jest. Do najblizszego mamy ze 120 km, albo Lublin, albo Krakow. Ja bym powiedziala, ze to moze byc początek zacmy, ale widzialam tez cos podobnego po uderzeniu oka.[/QUOTE] a jakieś kropelki , nic by nie pomogły? [quote name='Energy']Ale oczka ropieją czy "zachodzą"? GPooLCLD jak to dojrzałaś:roll:[/QUOTE] ma się ten sokoli wzrok :evil_lol: Energy w opisie suńki jest napisane o oku:eviltong: Quote
Energy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='GPooLCLD'] ma się ten sokoli wzrok :evil_lol: Energy w opisie suńki jest napisane o oku:eviltong:[/QUOTE] Ups:oops:, no ja już chyba nie mam sokolego wzroku, bo mam nawet kłopoty z czytaniem:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Oczko Buni zachodzi mgielka niebieska tak jak w przypadku zaćmy, poprosze Kierownika, zeby jeszcze raz doktor obejrzal to oczko. Quote
Energy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Ulka18']Oczko Buni zachodzi mgielka niebieska tak jak w przypadku zaćmy, poprosze Kierownika, zeby jeszcze raz doktor obejrzal to oczko.[/QUOTE] Może juz w tym wieku pojawiać się początek zaćmy:roll: Quote
feliksik Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 witam jestem tu za sprawą Energy. Mogę porobić psiakom cafeanimal, jednak prosiłabym o wpisywanie danych do kontaktu przy ogłoszanych pieskach - narazie widziałam tylko jeden kontakt - reszta chyba nie ma tego zapisu i do którego psa kontakt był na innej stronie Quote
Energy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='feliksik']witam jestem tu za sprawą Energy. Mogę porobić psiakom cafeanimal, jednak prosiłabym o wpisywanie danych do kontaktu przy ogłoszanych pieskach - narazie widziałam tylko jeden kontakt - reszta chyba nie ma tego zapisu i do którego psa kontakt był na innej stronie[/QUOTE] Feliksik witaj:multi: :multi::multi: bardzo dziękuję:loveu: Kontakt do suńki nr 3 jest wpisany przy niej;)reszta będzie uzupełniona, myślę, że już dziś. Quote
feliksik Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ok. to zabieram się do robienia ogłoszeń, ale będą on codziennie dla jednego psa, ponieważ tylko tak mają szansę do ukazania się w metrze. Jak dam wszystkie dzisiaj to tylko 1 może się ukaże, a tak może kilka będzie miało szansę Quote
feliksik Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 to ogłoszenie na cafeanimal dla suni nr 3: [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/pudel,7607[/URL] Mam tyko pytanie, jaka to miejscowość, w której jest - Jedlicze czy Jedlicz? Quote
Ulka18 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Na nasza mielecka Bunie prosze o podanie nr tel. 17 583 15 32, kontakt P.Kierownik Andrzej Skowron, mail : [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] , [URL="http://www.mielec.bezdomne.com"]www.mielec.bezdomne.com[/URL], Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat, 39-300 Mielec, ul. Targowa 11. Suczka pochodzi z Jedlicza. Jedlicze maja podpisana umowe z Mielcem, stad sunia jest w Mielcu. Quote
czarnula Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Oto piękny kudłacz. Podobny do hiszpańskiego psa wodnego. Teraz przebywa w hotelu w Krakowie. Pies 1,5 roczny, przyjazny, trochę szalony, bardzo żywy...potrzebuje dużo ruchu. Może mieszkać z dziećmi, toleruje psy, nie wiem jak z kotami, ma dużą wole współpracy z ludźmi, szybko się uczy, potrzebuje dużo ruchu, do tej pory mieszkał w kojcu ale najlepiej gdyby trafił do domu. Jest zdrowy. "Na zdjęciach tego nie widać ale Kobi jest duży - wielkości owczarka niemieckiego lub wyżła. Jest też bardzo, bardzo żywy - na przemian biega i skacze, ciężko mu wytrzymać w jednym miejscu. Ma bardzo pogodny charakter - ze wszystkiego się cieszy. Nie potrafi chodzić na smyczy, strasznie ciągnie. Idealny byłby dla niego dom z ogrodem." [B]Czyli szukamy dla niego jakiegoś aktywnego właściciela....[/B] [B]Kontakt Asior[/B] [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/6467/dsc3005kopia.jpg[/IMG] [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/8966/dsc2972kopia.jpg[/IMG] [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5160/dsc2990kopia.jpg[/IMG] Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 zaraz uzupełnię dane do wszystkich pudliszonów czarnula, ja bym z niego pudla zrobiła:evil_lol: maszynką, świetny jest. Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='feliksik']witam jestem tu za sprawą Energy. Mogę porobić psiakom cafeanimal, jednak prosiłabym o wpisywanie danych do kontaktu przy ogłoszanych pieskach - narazie widziałam tylko jeden kontakt - reszta chyba nie ma tego zapisu i do którego psa kontakt był na innej stronie[/QUOTE] już są dane. Dzięki za ogłoszenia :) Quote
Mameczka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No dobra to jak juz sa dane to sprobuje zrobic alegro jak znajde tylko chwilke.Niestety w domu dalej szpital :( ale dzis mysle ,ze powinno sie udac ;) Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Mameczka']No dobra to jak juz sa dane to sprobuje zrobic alegro jak znajde tylko chwilke.Niestety w domu dalej szpital :( ale dzis mysle ,ze powinno sie udac ;)[/QUOTE] oo jesteś :) Zbiorowe allegro będzie fajne , możesz zrobić od razu na 14 dni. Powiedz nam jeszcze jak tam opłacanie allegro, bo zawsze robisz dla pudelków a nie zapytałyśmy - może się złożyć . Czekam tylko jeszcze na dane dla Kobiego :) Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dziewczyny, SUPER WĄTEK!!! Oczywiście zaznaczam i zaraz spróbuję podlikować banerek (jak sie dowiem jak :P) A ten ostatni pies to mi raczej niewytrymowanego wyżła niemieckiego szorstkowłosego przypomina, tylko z mało szorstkim włosem;). Cudny jest! Może go gdzies na wyżły dać dodatkowo? Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 nie wiem czy wyżły mają swój wątek . Jak już został dodany to możemy go poogłaszać :) Jakby ktoś ocenił jaki to on ma włos to wiadomo byłoby co to za mieszanka . Equus musisz zaznaczyć baner (tak podświetlić na niebiesko) , skopiować i wkleić tam gdzie jest edytuj sygnaturę:lol: A tak poza tym to fajnie, że jesteś:loveu: Quote
Equus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 O dzięki:loveu:, widzę, ze nie trzeba już robić jakichś cudów z dodawaniem strony itp. Wersja dla kazdego:D P.S. Wstawiłam brązowego na wyżły! Quote
Onaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie wiem ile on ma w sobie pudelka ale coś ma :). [IMG]http://www.ostrowschronisko.pl/galeria_pliki/jazon.jpg[/IMG] Piesek [B]Jazon[/B]. Mały. Ok. 8 lat. Opis ze strony schroniska: "Gdy trafił do schroniska miał pchły i kołtuny. Obecnie jest odpchlony i obcięty. Jest strasznym pieszczochem, uwielbia głaskanie. Dobrze zgadza się z sukami, z psami bywa różnie. Jazon to trochę starszy piesek, ale nadal zasługuje na miłość i z pewnością się za nią odwdzięczy. Będzie dobrym psem do starszej osoby." Schronisko Ostrów Wlkp. Quote
czarnula Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 dzieki ze go wstawiłaś moze tam znajdzie bratnia dusze;) ja tez go ogłaszam razem z innymi kudłaczami im wiecej tym lepiej Quote
al'akir Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Equus']O dzięki:loveu:, widzę, ze nie trzeba już robić jakichś cudów z dodawaniem strony itp. Wersja dla kazdego:D P.S. Wstawiłam brązowego na wyżły![/QUOTE] o jednak jest wątek wyżłów [quote name='Dogo07']Nie wiem ile on ma w sobie pudelka ale coś ma :). [url]http://www.ostrowschronisko.pl/galeria_pliki/jazon.jpg[/url] Piesek [B]Jazon[/B]. Mały. Ok. 8 lat. Opis ze strony schroniska: "Gdy trafił do schroniska miał pchły i kołtuny. Obecnie jest odpchlony i obcięty. Jest strasznym pieszczochem, uwielbia głaskanie. Dobrze zgadza się z sukami, z psami bywa różnie. Jazon to trochę starszy piesek, ale nadal zasługuje na miłość i z pewnością się za nią odwdzięczy. Będzie dobrym psem do starszej osoby." Schronisko Ostrów Wlkp.[/QUOTE] na pewno coś pudlowego ma . Black&tan bardzo mi się podoba to umaszczenie. Na kogo dać kontakt do ogłoszeń ? [quote name='czarnula']dzieki ze go wstawiłaś moze tam znajdzie bratnia dusze;) ja tez go ogłaszam razem z innymi kudłaczami im wiecej tym lepiej[/QUOTE] nie ma sprawy :) Quote
coronaaj Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Energy']Podnoszę pudliszonki z rana;)[/QUOTE] No i ja jestem z podlinkowanymi banerkami.....pudliszony (lub w typie) sliczne trzeba szukac domkow, dt i wyciagnac z tych schronow...no offowac, reklamowac... Quote
Recommended Posts