Energy Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Equus']już wysyłam na pw :) dzięki![/QUOTE] Już Ci też wysłałam, może sie nauczysz:evil_lol: Quote
Equus Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no wiesz ale great ma jakiś kod a nie pisze o jakiś globusikach :P Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Myślę że dzięki dwóm instrukcją się nauczysz :) EDIT: globusiki??? :hmmmm: Quote
Energy Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Equus']no wiesz ale great ma jakiś kod a nie pisze o jakiś globusikach :P[/QUOTE] z okularkami:evil_lol: Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 jeszcze lepiej... nawet nie wyobrażam sobie coś ty tam napisała :eviltong: Quote
ania z poznania Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czy ja też mogłabym o taką instrukcję prosić :)? Quote
Energy Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='greatmadwomen']jeszcze lepiej... nawet nie wyobrażam sobie coś ty tam napisała :eviltong:[/QUOTE] no jest taka ikonka:eviltong: [quote name='ania z poznania']Czy ja też mogłabym o taką instrukcję prosić :)?[/QUOTE] moją?:evil_lol: Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 hah zobaczymy którą Energy lepiej zrozumie i może tą wyśle ani :) Quote
Energy Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='greatmadwomen']hah zobaczymy którą Energy lepiej zrozumie i może tą wyśle ani :)[/QUOTE] Chyba Equus:evil_lol:bo ja mam tylko swoją:lol: Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Energy']Chyba Equus:evil_lol:bo ja mam tylko swoją:lol:[/QUOTE] Ups no właśnie, tak zobaczyłam że ktoś napisał tu i w tym momencie zorientowałam się że się pomyliłam :oops: Przepraszam Was Quote
ania z poznania Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Energy'] moją?:evil_lol:[/QUOTE] Też :)! Z moim geniuszem komputerowym to im więcej tym większa szansa, że którąś zrozumiem :) Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Widzę że Eguus sobie poszła... chyba nas obu nie zrozumiała :evil_lol: ok to obie Ci wyślemy, tylko ja potrzebuję maila bo na dogo moje kody html się zmienią na banerek.... Quote
Equus Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Zrozumiałam i wiecie co? Obie są fantastyczne :D Zachowam je dla potomnych ;) Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 :eviltong: cieszę się, lecz tak od razu dla potomnych :roll: Quote
Asior Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Ilonajot'] ZAWSZE sie zastanawiam, jak to mozliwe, ze taki pies jak Morel trafia do schronu. Nie dosc, ze przecudnej urody, to jeszcze super charakter![/QUOTE] ale on nie był w schronie.. dostałam info od znajomej, ze jeśli gdzieś go nie zabierzemy to trafi do Olkusza, bo baba ma pseudo hodowle i musi iść do szpitala na długi czas, nie miał by się kto tymi wszystkimi psami zająć, więc większość trafiła by do schronu... Quote
Energy Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 A tak przy okazji to zapraszam do tego pudliszona z banerka, który tak pięknie Equus sobie wkleiła:lol: Quote
magenka1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 dzisiaj byłyśmy w schronisku w Szczytnie mamy fotki naszego pudelka (będą potem bo zmniejszeniu) , mamy fotki też innych "pudelków" Quote
coronaaj Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='ania z poznania']Czy ja też mogłabym o taką instrukcję prosić :)?[/QUOTE] Ja tez poprosze.. Quote
Rumi. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='coronaaj']Ja tez poprosze..[/QUOTE] od obydwu? :) ja potrzebuję maila aby wysłać Quote
coronaaj Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='greatmadwomen']od obydwu? :) ja potrzebuję maila aby wysłać[/QUOTE] moj mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Abrakadabra Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Equus - wiesz może jak wygląda sytuacja Emila? Quote
Equus Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jak parę dni temu o niego pytałam to sytuacja bez zmian. Dziewczyny jakieś 3 tygodnie temu miały go zabrać na przegląd jak jakiś pies gdzieś tam pojedzie i się do mnie odezwać ale jak się okazało pojawiła się jakaś suka z małymi no i była bardziej potrzebująca. Także Emil siedzi jak siedział, tyle że sporo czasu minęło i teraz mam na koniec maja wyjazd służbowy, nie wiem też jak z miejscem w hotelu w najblizszym czasie bo zapewne przez tyle czasu się sporo zmieniło. Także jak widzisz to co było załatwione jest obecnie nieaktualne i trzebaby wszystko załatwiać od nowa :shake: Póki co zdecydowałam się więc dołożyć na trzy miesiące do Kajo. Quote
Energy Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='magenka1']dzisiaj byłyśmy w schronisku w Szczytnie mamy fotki naszego pudelka (będą potem bo zmniejszeniu) , mamy fotki też innych "pudelków"[/QUOTE] To dobrze, bo Frędzelek "zniknął" Znowu nowe pudelki:shake: Quote
Recommended Posts