Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='greatmadwomen']jeszcze lepiej... nawet nie wyobrażam sobie coś ty tam napisała :eviltong:[/QUOTE]

no jest taka ikonka:eviltong:

[quote name='ania z poznania']Czy ja też mogłabym o taką instrukcję prosić :)?[/QUOTE]

moją?:evil_lol:

Posted

[quote name='greatmadwomen']hah zobaczymy którą Energy lepiej zrozumie i może tą wyśle ani :)[/QUOTE]

Chyba Equus:evil_lol:bo ja mam tylko swoją:lol:

Posted

[quote name='Energy']Chyba Equus:evil_lol:bo ja mam tylko swoją:lol:[/QUOTE]

Ups no właśnie, tak zobaczyłam że ktoś napisał tu i w tym momencie zorientowałam się że się pomyliłam :oops: Przepraszam Was

Posted

Widzę że Eguus sobie poszła... chyba nas obu nie zrozumiała :evil_lol: ok to obie Ci wyślemy, tylko ja potrzebuję maila bo na dogo moje kody html się zmienią na banerek....

Posted

[quote name='Ilonajot']
ZAWSZE sie zastanawiam, jak to mozliwe, ze taki pies jak Morel trafia do schronu. Nie dosc, ze przecudnej urody, to jeszcze super charakter![/QUOTE]

ale on nie był w schronie.. dostałam info od znajomej, ze jeśli gdzieś go nie zabierzemy to trafi do Olkusza, bo baba ma pseudo hodowle i musi iść do szpitala na długi czas, nie miał by się kto tymi wszystkimi psami zająć, więc większość trafiła by do schronu...

Posted

Jak parę dni temu o niego pytałam to sytuacja bez zmian. Dziewczyny jakieś 3 tygodnie temu miały go zabrać na przegląd jak jakiś pies gdzieś tam pojedzie i się do mnie odezwać ale jak się okazało pojawiła się jakaś suka z małymi no i była bardziej potrzebująca. Także Emil siedzi jak siedział, tyle że sporo czasu minęło i teraz mam na koniec maja wyjazd służbowy, nie wiem też jak z miejscem w hotelu w najblizszym czasie bo zapewne przez tyle czasu się sporo zmieniło. Także jak widzisz to co było załatwione jest obecnie nieaktualne i trzebaby wszystko załatwiać od nowa :shake: Póki co zdecydowałam się więc dołożyć na trzy miesiące do Kajo.

Posted

[quote name='magenka1']dzisiaj byłyśmy w schronisku w Szczytnie mamy fotki naszego pudelka (będą potem bo zmniejszeniu) , mamy fotki też innych "pudelków"[/QUOTE]

To dobrze, bo Frędzelek "zniknął"
Znowu nowe pudelki:shake: