Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wreszcie ktoś się jego oczkiem zainteresuje, bo nowy opiekun powinien udać się do veta i sprawdzić co z tym oczkiem, nie wiem może to trzeba będzie jakoś zaszyć.

Posted

tak pani Ela oczekuja na Kudłacza po 8 lutym,
dogo mylse ze tak zdaje sobie sparwe ze nie jest to pies domowy !!! po za tym ze swej strony poprosilam Lilke aby jeszcze raz porozmawiala z pania i powiedzila o oczku o wielkości psiaka i problemach wynikajacych z jego obecnym srodowiskiem w jakim przebywa
prosze nie wymagaj ode mnie abym mowila kobiecie pewne rzeczy o Kudłaczu o ktorych nie mam pojecia poniewaz ja tylko sprawdzam domek dla niego
niemniej jednak mysle ze bedzie mial tam wspanialy wyrozumialy dom i bedzie mogł spedzic wspaniale lata wraz z pania Ela

Posted

Katarzyno , chodzi tylko o uświadomienie pani jak to może być z psem schroniskowym. To nie ma znaczenia czy to Kudłacz czy inny psiak.
A teraz trzeba myśleć o transporcie dla psiaka.
Bo mycie czy kąpiel to już w nowym domku.

Posted

Pani wszystko wie, że to pies który mieszkał w boksie kilka lat i nie wiadomo ile zajmie mu przystosowanie się. Tak jak pisałam pani zajmowała się dziećmi specjalnej troski, ma ogromną cierpliwość i zrozumienie. jedyne co mnie martwi to czy się zmieści w jej łóżku :evil_lol:

Posted

[quote name='Dogo07']Katarzyno , chodzi tylko o uświadomienie pani jak to może być z psem schroniskowym. To nie ma znaczenia czy to Kudłacz czy inny psiak.
Dogo - uwierz mi nie mam nastu lat ... jestem no moze nie stara baba ale na pewno starsza osoba na dogo:) i pewne sprawy pani przedstawilam jak jak ja to widze - jakie osobiste mam doswiadczenie w takich adopcjach.
nie moge jednak mowic o Kudlaczu jak o psiaku ktorego znam to pozostawiam dziewczynom ktore sa w kontakcie z pania

Posted

[quote name='Talcott']Zazwyczaj to Pańcia ma problem czy się zmieści - ja śpię kątem u moich psów w moim łóżku:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
hmmm mam tak samo zajmie mi dziadyga moja poduszke i jeszce warczy na mnie
a jak go dostałam do Greven to był niby taki grzeczny ułozony pokorny i mily psiak
hmmm...

Posted

[quote name='katarzyna kuczewska']hmmm mam tak samo zajmie mi dziadyga moja poduszke i jeszce warczy na mnie
a jak go dostałam do Greven to był niby taki grzeczny ułozony pokorny i mily psiak
hmmm...[/QUOTE]

A ktrego masz? Jamnika Robaka?