rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Talcott']A skąd!!! Są teraz dwa na dogo - jeden w Mielcu! Zobacz sobie![/QUOTE] Podaj mi linka prosze,ale waga 30 kilo,to chyba jakis walijczyk olbrzym;) Quote
Talcott Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ciotki twierdzą ze tak- a nie w Mielcu tylko w Olsztynie! [url]http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni*****-koty-do-adopcji-wAE-tki-zdj-ze-spacerA-w[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/178337-Terier-walijski-w-schronisku-HELP[/url] zobacz te dwa! Quote
rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Talcott']Ciotki twierdzą ze tak- a nie w Mielcu tylko w Olsztynie! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/113543-Schronisko-w-Olsztyni*****-koty-do-adopcji-wAE-tki-zdj-ze-spacerA-w[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178337-Terier-walijski-w-schronisku-HELP[/URL] zobacz te dwa![/QUOTE] Widziałam ta sunie w Olsztynie,jestem na watku:razz:ale ona tyle nie wazy:shake:i jest pod kolanko. Quote
Talcott Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A wisz Ty Co, dla mnie to On nawet może być drozdowaty - ale cudny jest , prawda??:cool3::diabloti: Quote
rita60 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Talcott']A wisz Ty Co, dla mnie to On nawet może być drozdowaty - ale cudny jest , prawda??:cool3::diabloti:[/QUOTE] No pewnie.ze cudny:lol: Quote
Talcott Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Już niedługo będzie jeszcze piękniejszy!!! Quote
Onaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Zobaczyłam zdjęcia Kudłaczka i zaniemówiłam z wrażenia i ze wzruszenia. Jak on się patrzył na człowieka tym jednym ślepkiem :shake:, jak prosił o głaski. Dziękuję Kosu za wizytę :). Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Najgorsze jest to czekanie. Kiedy wizyta? Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='katarzyna kuczewska']zrobię zrobię.... zadzwonie 2 lutego i umowie sie z Pania Elą[/QUOTE] Kasia, na kiedy jesteś umówiona? Quote
katarzyna kuczewska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dziewczyny zadzwonie do Pani Eli po godzinie 15 jak bede wychodzic z pracy pomyslalam ze jak dzis wrocila napewno chce chwile odsapnac zajac sie biezacymi sparwami -ponoc ma miec jeszcze wizyte u lekarza- bede probowala umowic sie na srode , czwartek w godzinach 16-17 szczegóły na pewno przekaze Quote
katarzyna kuczewska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jestem przekonana co do wizyty , ze wszystko bedzie ok, znam ta okolice to idealny teren dla tak potrzebujacego ciszy , spokoju psiaka jakim jest Kudłacz :) badzcie spokojne , kombinujcie transport i cierpliwości kochane anielice :) Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kosu, ja myślę że transport można by załatwiać na ten weekend jeśli obie wizyty pójdą ok - dla Kudłacza i Kacpra. Domki czekają już bardzo długo. Może zacznijcie z Tanitką załatwiać z kierowniczką adopcje.. Quote
Onaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 To może w czw. już wszystko będzie wiadome i co do Kudłaczka i co do Kacperka. Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ja się najbardziej boję załatwiania z kierowniczką. Mam nadzieję że dziewczyny sobie poradzą. Wizyta w potencjalnym domku Kacperka przeniesiona na dzisiaj Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [B]UWAGA Pati jedzie w najbliższy weekend [/B] Quote
Onaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='leni356']Ja się najbardziej boję załatwiania z kierowniczką. Mam nadzieję że dziewczyny sobie poradzą. Wizyta w potencjalnym domku Kacperka przeniesiona na dzisiaj[/QUOTE] [B]Leni[/B] i cioteczka [B]Talcott[/B] a jakby coś to pamiętacie :razz: ?! Na pleckach wynosicie :evil_lol:. Quote
Talcott Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kręgosłup mnie...... ale za to jestem taka zła że chętnie komuś ............. jakby co:diabloti::cool3: Quote
Onaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Widzę że Talcott jesteś bojowo nastawiona :). Quote
__Lara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='katarzyna kuczewska']dziewczyny zadzwonie do Pani Eli po godzinie 15 jak bede wychodzic z pracy pomyslalam ze jak dzis wrocila napewno chce chwile odsapnac zajac sie biezacymi sparwami -ponoc ma miec jeszcze wizyte u lekarza- bede probowala umowic sie na srode , czwartek w godzinach 16-17 szczegóły na pewno przekaze[/QUOTE] Wizyta tuż tuż, nareszcie :) Quote
katarzyna kuczewska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jestem juz po wizycie :) dom piekny ogród duzy ogrodzony Pani Ela az sie ysmiechnela ze byc moze Kudlaczbedzie juz w ten weekend u niej taki dom to marzenie - serio ahaobwiam sie jednego ze bedzie rzpieszczony do granic mozliwości umowilam sie tez z pania Ela na wizyte poadopcyjna wtedy zrobie zdjecia Kudlacz i wstawie je tutaj :) Quote
katarzyna kuczewska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jestem juz po wizycie :) dom piekny ogród duzy ogrodzony Pani Ela az sie usmiechnela ze byc moze Kudlacz bedzie juz w ten weekend u niej taki dom to marzenie - serio aha obwiam sie jednego ze bedzie rozpieszczony do granic mozliwości umowilam sie tez z pania Ela na wizyte poadopcyjna wtedy zrobie zdjecia Kudlacz i wstawie je tutaj :) Quote
tanitka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 to wspaniale, bo my już szykujemy się na sobotę do schroniska na wyprawienie Kudlacza w daleką drogę :) Quote
Onaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 No to kamień z serca mi spadł :). Jeszcze idę zobaczyć jak tam Kacperek. Quote
Recommended Posts