Temida Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Tak Rito w Łodzi. Dziękuję Ci za ogłoszenia :) Quote
Temida Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Temida napisał(a):Tak Rito w Łodzi. Dziękuję Ci za ogłoszenia :) Do domków szczeniaczki. Quote
polubek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 i hooop maluchy w góóórę :laola::laola: Quote
obraczus87 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 witam. jestem. Czy jest jakis tekst do ogłoszeń?? Quote
Temida Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Można wykorzystać ten z pierwszej strony na razie, bo ja jutro cały dzień jestem na interwencjach. Dzisiaj pisał Pan u którego są szczeniaczki. Nie może ich dłużej trzymać ze względu na poważne sprawy rodzinne. Psiaki nie trafią też do schroniska, gdyż tam nikt nie chciał ich przyjąć. Domy bardzo potrzebne, a Państwo zdesperowani. Quote
Temida Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 No właśnie, proszę Was o rozsyłanie wątku. Quote
Rustamka_24_Kalisz Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Moja Faza tez kiedys miala szczeniaczki...caleza 12 sztuk ...musialam je od urodzenia dokarmiac bo Faza nie dawala rady z karmieniem i dla wszystkich znalazam dom... w sumie jedna sunie sobie zostawialm dalam jej na imie Fruzia ale niestety bardzo sie rozchorowalam Miala Zółtaczke typu B i kilkanasie tygodni spędzilam w szpitalu i w tym czasie kolega sie Faża zajmowal ... Woostockiem moja mama nio ale Fruźka dla kolegi juz byla cięarem wiec z wielkim bólem serca pozwolilam mu ja oddac..znalazla wspanialy dom i mam nadziej ze te szcxeniorki tez na taki trafia ... z domem Fruzialindy mam do tej pory kontakt tak jak z domem pozostłej 11 :) trzymam kciukaski :") Quote
Temida Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Pan ma bardzo trudną sytuację rodzinną. Powiedział, że nie ma serca wyrzucić ich na ulicę, ale nikt ich nie chce. BŁAGAMY O POMOC. Quote
polubek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jak wyglądałaby sytuacja z transportem dla któregoś malucha np poza Łódź? Quote
Temida Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Temida']Pan ma bardzo trudną sytuację rodzinną. Powiedział, że nie ma serca wyrzucić ich na ulicę, ale nikt ich nie chce. BŁAGAMY O POMOC. To zależy. Myślę, że wszystko da się zorganizować, nawet przez wątek Transportowy. Quote
polubek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 mogę zacząć ogłoszenia ale dopiero w niedzielę wieczorkiem. zajęcia, wykłady i to co tygrysy lubią najbardziej czyli początek sesji pierwsze zaliczenia Quote
rita60 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 polubek napisał(a):mogę zacząć ogłoszenia ale dopiero w niedzielę wieczorkiem. zajęcia, wykłady i to co tygrysy lubią najbardziej czyli początek sesji pierwsze zaliczenia polubek w poscie 25 napisałam,gdzie oglosilam,zerknij zeby nie dublowac. Quote
Recommended Posts