Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można wykorzystać ten z pierwszej strony na razie, bo ja jutro cały dzień jestem na interwencjach. Dzisiaj pisał Pan u którego są szczeniaczki. Nie może ich dłużej trzymać ze względu na poważne sprawy rodzinne. Psiaki nie trafią też do schroniska, gdyż tam nikt nie chciał ich przyjąć. Domy bardzo potrzebne, a Państwo zdesperowani.

Posted

Moja Faza tez kiedys miala szczeniaczki...caleza 12 sztuk ...musialam je od urodzenia dokarmiac bo Faza nie dawala rady z karmieniem i dla wszystkich znalazam dom... w sumie jedna sunie sobie zostawialm dalam jej na imie Fruzia ale niestety bardzo sie rozchorowalam Miala Zółtaczke typu B i kilkanasie tygodni spędzilam w szpitalu i w tym czasie kolega sie Faża zajmowal ... Woostockiem moja mama nio ale Fruźka dla kolegi juz byla cięarem wiec z wielkim bólem serca pozwolilam mu ja oddac..znalazla wspanialy dom i mam nadziej ze te szcxeniorki tez na taki trafia ... z domem Fruzialindy mam do tej pory kontakt tak jak z domem pozostłej 11 :)
trzymam kciukaski :")

Posted

[quote name='Temida']Pan ma bardzo trudną sytuację rodzinną. Powiedział, że nie ma serca wyrzucić ich na ulicę, ale nikt ich nie chce.
BŁAGAMY O POMOC.

To zależy. Myślę, że wszystko da się zorganizować, nawet przez wątek Transportowy.

Posted

polubek napisał(a):
mogę zacząć ogłoszenia ale dopiero w niedzielę wieczorkiem. zajęcia, wykłady i to co tygrysy lubią najbardziej czyli początek sesji pierwsze zaliczenia

polubek w poscie 25 napisałam,gdzie oglosilam,zerknij zeby nie dublowac.