Temida Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Szczeniaczki 3 Piękne Aniołki błagają o DOM. Łódź. Porzucone nowe życie. Zakładam ten wątek na prośbę Państwa do których przybłąkała się śliczna suczka. Państwo postanowili ocalić bezdomne stworzenie i ofiarowali jej swój dom i serce. Po jakimś czasie okazało się, że sunia jest w ciąży. Na początku października narodziło się, więc 5 nowych istnień. Psia gromadka liczyła 5 uroczych szczeniaczków, 2 silnych chłopców i 3 subtelne damy. Państwo, którzy ofiarowali bezpieczny azyl dzielnej mamie i jej dzieciaczkom sami znaleźli nowe domki dla 2 piesków. Teraz swojej życiowej przystani poszukują 3 sunie Kropka, Czapa i Piksi. Sunie mieszkają w Łodzi. Będą średniej wielkości. Zajmowanie się rosnącymi psiakami jest coraz trudniejsze, gdyż oboje Państwo pracują i nie są w stanie poświęcić im wystarczająco dużo czasu. Mama maluszków zamieszka już u Państwa, którzy okazali jej tyle serca. Prosimy Was o pomoc w znalezieniu Sunią kochających domów. POMÓŻMY IM ZNALEŹĆ AZYL U BOKU KOCHAJĄCYCH WŁAŚCICIELI. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel. 505 006 694 lub tel. 600 297 542 e-mail: [email protected] lub: [email protected] PROSZĘ TEŻ O POMOC W OGŁOSZENIACH. Mama maluszków. Czapa :) Piksi Kropka Czapa i Kropka Szczeniaczki w GAZECIE PRZECZYTAJCIE http://egazeta.express.lodz.pl/start.php?idStrona=64193 Quote
ANETTTA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ogłoszenia potrzebe ...aby je swiat zobaczył Quote
Temida Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dokładnie tak. Ja zrobiłam Allegro. Quote
Temida Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Panią, sytuacja jest poważna, a Państwo już zdesperowani. Mają naprawdę małe mieszkanko, cały dzień pracują, a pieski rosną. Quote
madcat1981 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Byłam w bardzo podobnej sytuacji, gdy odruch serca przeradza się niestety w morze kłopotów Cieszę się, ze mimo to Państwo się nie rozczarowali tylko podjęli walkę. Nie mogę obeicać, ze zdążę porobić ogłoszenia, ale będę wspierać ten wątek. Quote
rita60 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jestem,zaznaczam watek,szczeniorki słodkie,jak sie wyrobie z ogłoszeniami,to wezme sie za słodziaki. Quote
Temida Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dziękuję wszystkim za przybycie :) Quote
polubek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jestem i też zaznaczam. na pewno porobię ogłoszenia ale niestety zacznę dopiero wieczorkie. wcześniej nie dam rady. będziemy kombinować Quote
TERESA BORCZ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jestem. Dopiero teraz, ale notuję w pamięci i subskrypcjach. Będę skwapliwie szukać. Wspaniałą pania suczki pozdrawiamy i prosimy o cierpliwość. Quote
Temida Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dziękuję Pani Teresko za przybycie :) Quote
__Lara Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jestem i ja. Pomogę w miarę możliwości. Allegro mają, tak? Quote
rita60 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Gdzie przebywaja maluchy,chodzi mi o miejscowosc,to potrzebne do ogłoszen. Quote
rita60 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Talcott napisał(a):Z tytułu wynikałoby, że w Łodzi:roll: No tak,nie doczytałam,gapcia ze mnie:oops: Quote
rita60 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ogłosiłam na alegratka.pl eoferty.pl kupiepsa e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka kokosy.pl CafeAnimal dwukropek.pl ofertka.pl Powodzenia maluchy:lol: Quote
Recommended Posts