Borówka16 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='jot11']Cześć wieczorkiem Olka :multi:[/QUOTE] Hej Jolka ! :) Quote
Fides79 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 witam się niedzielnie :) kurcze ale się pogoda popsuła, jest okropnie, roztaplany śnieg, kałuże po kostki i ślisko aż się F łapy rozjeżdżają :roll: a u Was na osiedlu pewnie jeszcze gorzej? Quote
Karolina. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Ola :) Daj jakieś zdjęcia L. :cool3: Quote
Daga&Maks Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Borówka16'] Hej Daga :p Bo ja wiem czy tak szybko :eviltong: Lizka siedziała 9 miesięcy ! :roll::-o:-( Grey 4 miesiące :roll: Tylko tym co miałam ostatnio się poszczęściło ;) [/QUOTE] to Lizka sporo u ciebie siedziała. Ale są i psy co w tymczasach nawet po kilka lat siedzą Quote
FREDZIU Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześc witamy sie i pozdrawiamy:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Witanko;)w śniegowo-chlapowy wieczór..u Ciebie też tak brzydko??? Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Fides79']witam się niedzielnie :) kurcze ale się pogoda popsuła, jest okropnie, roztaplany śnieg, kałuże po kostki i ślisko aż się F łapy rozjeżdżają :roll: a u Was na osiedlu pewnie jeszcze gorzej?[/QUOTE] Cześć Kinia :) Niestety u nas na osiedlu też zastypane na maxa, a dozorcy nie raczą chodników odgarniać :roll: [quote name='Karolina.']Cześć Ola :) Daj jakieś zdjęcia L. :cool3:[/QUOTE] Hej Karolinka :multi: Nie mam kiedy zrobić :eviltong: [quote name='dagaa111']to Lizka sporo u ciebie siedziała. Ale są i psy co w tymczasach nawet po kilka lat siedzą[/QUOTE] Cze Daga :) No tak, ale to rzadko się zdarza, na szczęście ;) Lizi była specyficznym, chumorzastym kotem ;) [quote name='FREDZIU']Cześc witamy sie i pozdrawiamy:loveu:[/QUOTE] Hej Marzka:multi: Wróciłaś :loveu: [quote name='agamewa']Witanko;)w śniegowo-chlapowy wieczór..u Ciebie też tak brzydko???[/QUOTE] Cześć Aga :loveu: U nas na szczęście już nie chlapa ! :) Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Yorkomanka']Cześć ;)[COLOR=white]...[/COLOR][/QUOTE] Hej Agatka ! :) Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='*Jot*']Cześć Olka :multi:[/QUOTE] Cze Jolka :multi: Ooo..widzę,że nic zmieniłaś ;) Quote
Gucci13 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 hej Ola:multi:[SIZE=1][COLOR=white].....[/COLOR][/SIZE] Quote
Borówka16 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Gucci13']hej Ola:multi:[SIZE=1][COLOR=white].....[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Hej Guciaki :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Cześć Olu :) co tam u cb???? Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć wróciłam, wróciłam ogladnć fotki Lucusia, a tu co jajco:mad:. :loveu::loveu:Pozdrawiamy i o fotki prosimy:p Quote
Connected Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Hej Ola :multi: widzę że ty też gdzieś zniknęłaś :( Quote
Borówka16 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Olu :) co tam u cb????[/QUOTE] Hej Ola :) [quote name='Gioco']6 Ola ;-) Jak tam Lucjanek?[/QUOTE] Cześć :p Lucek ok, opiernicza się, jak całe życie ;) [quote name='FREDZIU']Cześć wróciłam, wróciłam ogladnć fotki Lucusia, a tu co jajco:mad:. :loveu::loveu:Pozdrawiamy i o fotki prosimy:p[/QUOTE] Cze Marzenko ! :loveu: Hmmm...fotki, no może dostaniecie :cool3::razz::evil_lol: [quote name='Princess_York']Hej Ola :)[/QUOTE] Cześć Martynka :multi: [quote name='Connected']Hej Ola :multi: widzę że ty też gdzieś zniknęłaś :([/QUOTE] Hej Werka :p [CENTER][CENTER][FONT="]*** Zniknąć nigdzie nie zniknęłam, na dogo jestem codziennie, ale nie mam czasu niestety na latanie po galeriach - przeglądam tylko wątki adopcyjne, robię rozliczenia itp. No i jestem załamana nowym psiakiem u nas z schronisku , gdzie jeżdżę :-( Jest to prześliczna sunia w typie spanielka, wydawało by się, że komuś się zgubiła, no ale to dość dziwne, że akurat na ulicy gdzie jest schronisko...:roll: Fotki zaraz wrzucę. [/FONT][/CENTER] [/CENTER] Quote
Borówka16 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [url]http://img843.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=kolejka.jpg[/url] Fotki Kolejki. Quote
Fides79 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Kurcze fajna ta mała, wygląda na młodziutką ehhh ludzie to nie mają wyobraźnie, na taki mróz zwierzęta wyrzucają :angryy::mad: Quote
Borówka16 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Fides79']Kurcze fajna ta mała, wygląda na młodziutką ehhh ludzie to nie mają wyobraźnie, na taki mróz zwierzęta wyrzucają :angryy::mad:[/QUOTE] Cześć Kiniu :) Bo ona jest młodziutka , ma tylko roczek. Quote
Princess_York Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Śliczna jest ! . Bierzesz ją do siebie na DT ? :cool3: Quote
Borówka16 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Princess_York']Śliczna jest ! . Bierzesz ją do siebie na DT ? :cool3:[/QUOTE] Cześć Martynka :) Nie, bo jest adopcyjna i szybko pójdzie, może uda mi się przed świętami lub w ferie wziąć inną, przeziębioną i baaardzo smutną sunię. A teraz baaardzo prosimy o głosy dla fundacji w KraVecie. [SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial] 1. wchodzisz na stronę [/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][U][URL]http://www.krakvet.pl/forum[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial] 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz "wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu [/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][FONT=Arial][U][URL]http://www.krakvet.pl/forum[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial]wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - grudzień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Fundacja MEDOR W ZGIERZU 1 POZYCJA i klikasz pod ankietą „wyślij” Bardzo prosimy, psiaki i kociaki będą wdzięczne ! :) [/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts