chrupcia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a jak Laki z nią się dogaduje ? :) tchętny do zabawy z małą ?;) i jak suńka ma na imię, chyba że nie doczytałam :oops: Quote
Borówka16 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='chrupcia']a jak Laki z nią się dogaduje ? :) tchętny do zabawy z małą ?;) i jak suńka ma na imię, chyba że nie doczytałam :oops:[/QUOTE] Lucky panicznie się jej boi :evil_lol: Siedzi w budce swojej i ją obserwuje ,a jak Kaja (tak ma na imię) tylko się zbliży to zwiewa z podkulonym ogonkiem. Ale ja się mu nie dziwię , bo to szatan nie pies jest ! :evil_lol::diabloti: Jak tylko widzi ruszającą się istotę to łapie za kostki ,a że Luckuś cały taki jak kostka ludzka to jego podgryza :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
chrupcia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 ojej biedactwo :loveu: przyzywczai się po czasie jakoś... nie wiadmo ile będzie u Cebie .. ;) Quote
kiniaaa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 hej Ola! :multi: [url]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/url] widać po jej minie, że niezły rozrabiaka z niej :evil_lol: a Luckuś biedny w budce siedzi i się zastanawia co to za tornado po domu przelatuje:eviltong: Quote
Guest Fusiafusia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cześć Ola ;) co tam u was słychać??? ;) Quote
*Jot* Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cześć Olu !! [url]http://img833.imageshack.us/img833/263/dsc08675w.jpg[/url] ślicznotka z niej :loveu: Mam nadzieję,że będzie miała super domek :p Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']ojej biedactwo :loveu: przyzywczai się po czasie jakoś... nie wiadmo ile będzie u Cebie .. ;)[/QUOTE] Hej Kasiu :) Nie kracz , ja ją chce szybko do domku dać :eviltong: A właśnie się dowiedziałam ,że to psisko wielkie będzie ,bo to mix belgijczyka :o :D [quote name='kiniaaa']hej Ola! :multi: [url]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/url] widać po jej minie, że niezły rozrabiaka z niej :evil_lol: a Luckuś biedny w budce siedzi i się zastanawia co to za tornado po domu przelatuje:eviltong:[/QUOTE] Cze Kiniu ;) Łobuziara z niej straszna :p [B]A tak w ogóle ma już imię - Kaja[/B] :) [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Ola ;) co tam u was słychać??? ;)[/QUOTE] Cześć Ola :multi: Jakoś żyjemy ,ale Kajka daje nam popalić :evil_lol: [quote name='jot11']Cześć Olu !! [url]http://img833.imageshack.us/img833/263/dsc08675w.jpg[/url] ślicznotka z niej :loveu: Mam nadzieję,że będzie miała super domek :p[/QUOTE] Hej Jola :) Ja też :loveu: Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 no to duże będzie z niej psisko :cool3: teraz ma 6miesięcy i wiadać na fotkach że mała to nie jest ;) Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']no to duże będzie z niej psisko :cool3: teraz ma 6miesięcy i wiadać na fotkach że mała to nie jest ;)[/QUOTE] Od Greyka większa jest :razz: Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 tak... ?? a to bym nie powiedziała, no to duża będzie ;) mnie się Grey w miarę duży wydawał :p a włąśnie byłaś u Graya ? :loveu: Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']tak... ?? a to bym nie powiedziała, no to duża będzie ;) mnie się Grey w miarę duży wydawał :p a włąśnie byłaś u Graya ? :loveu:[/QUOTE] Nie , nie byłam , jakoś nie mam odwagi :( Martwię się ,że on mnie pozna i będzie chciał iść ze mną.. Wiem tylko tyle ,że ma super dom :) :loveu: A na wizytę wciąż zapraszana jestem ;) Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 piękna ta sunia :) zazdroszczę że możesz mieć tymczasowiczów :) Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='Daga & Maks']piękna ta sunia :) zazdroszczę że możesz mieć tymczasowiczów :)[/QUOTE] Dzięki ;) A Ty dlaczego nie możesz mieć ? :( Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Borówka16']Dzięki ;) A Ty dlaczego nie możesz mieć ? :([/QUOTE] moi rodzice nigdy w życiu się nie zgodzą. Już jeden pies im przeszkadza, a co dopiero dwa ale jak już się wyprowadzę to na pewno będę mieć jakiś tymczasowiczów :D Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 u mnie uważają że psy ze schronisk są groźne i przenoszą choroby - wiem śmieszne :lol: a po za tym zgadzają się na małe psiaki w domu.. myśle że na drugiego yorka się zgodzą, mam taką nadzieje ;) ostatnio myślałam nad tym by przyjąć jakiegoś yorka w potrzebie, ale z drugiej strony chce pojeździć po wystawach i jedno z drugim się nie zgadza więc nie wiem... Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='Daga & Maks']moi rodzice nigdy w życiu się nie zgodzą. Już jeden pies im przeszkadza, a co dopiero dwa ale jak już się wyprowadzę to na pewno będę mieć jakiś tymczasowiczów :D[/QUOTE] Aham ;) [quote name='chrupcia']u mnie uważają że psy ze schronisk są groźne i przenoszą choroby - wiem śmieszne :lol: a po za tym zgadzają się na małe psiaki w domu.. myśle że na drugiego yorka się zgodzą, mam taką nadzieje ;) ostatnio myślałam nad tym by przyjąć jakiegoś yorka w potrzebie, ale z drugiej strony chce pojeździć po wystawach i jedno z drugim się nie zgadza więc nie wiem...[/QUOTE] Nie no ,zajebiste podejście mają rodzice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Borówka16']Nie no ,zajebiste podejście mają rodzice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] wiem wiem :D ale nic nie poradze.... już im próbowałam te głupoty z głowy wybić, ale oni wiedzą lepiej :roll: Quote
Borówka16 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']wiem wiem :D ale nic nie poradze.... już im próbowałam te głupoty z głowy wybić, ale oni wiedzą lepiej :roll:[/QUOTE] A to czemu mają takie podejście ? Mieli złe przeżycie z takim psem? Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='chrupcia']u mnie uważają że psy ze schronisk są groźne i przenoszą choroby - wiem śmieszne :lol: a po za tym zgadzają się na małe psiaki w domu.. myśle że na drugiego yorka się zgodzą, mam taką nadzieje ;) ostatnio myślałam nad tym by przyjąć jakiegoś yorka w potrzebie, ale z drugiej strony chce pojeździć po wystawach i jedno z drugim się nie zgadza więc nie wiem...[/QUOTE] moi rodzice też tak twierdzą :lol: stwierdzili że psa ze schroniska nie chcą, bo one na pewno wszystkie są chore i agresywne :roll: Quote
chrupcia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Borówka16']A to czemu mają takie podejście ? Mieli złe przeżycie z takim psem?[/QUOTE] nie... po prostu tak sobie ubzdurali, tak samo jak mówili że york to taki kanapowiec i że pies jak nie pies, a teraz dalej mówią że kanapowiec, bo Jazz lubi na się wylegiwać, ale widzą też że to niezła torpeda i lubi węszyć, spacerować itd. i nawet jak wrócimy ze spacerku to on nie ma dość :) Quote
Yorkomanka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Cześć Lacusiaki Moi rodzice nie mają nic przeciw shroniskowcom:p nawet miałam wziąć kundellasa ze schronu ale wolałam yorka a teraz na innego psa się na pewno nie zgodzą. resztą ja sama bym teraz nie chciała mam za małe mieszkanie na to (1 pokój, kuchnia i kibel a przedpokoju wielkości znaczka pocztowego już nawet w to nie wliczam) Quote
*kleo* Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [URL]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/URL] śliczna!!! Miałam kiedyś podobną psinę, tylko że małą, taką poniżej kolana :p Ja szczerze mówiąc też nie miałabym zaufania (przynajmniej na początku) dla psa ze schronu. Przed wakacjami moja była współlokatorka wzięła takiego psiaka, ja miałam wtedy Grację ze sobą na stancji i nie ukrywam, że byłam pełna obaw. Na szczęście pies okazał się przyjazny i po jednym dniu już bawił się z Gracją i chciał jej bronić na spacerach przed innymi psami, ale na początku trochę stracha miałam, to był mix TTB, nie wiadomo jaką miał przeszłość, więc nigdy nie zostawali sami. Quote
Connected Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć :) Ja myślałam właśnie że zamiast latać po wystawach , wolałabym dać jakiemu pieskowi dom.. Takiemu se schroniska. Niestety nie mam co liczyć że rodzice zgodzą się na drugiego psa.. Poza tym sama chyba dochodzę do wniosków że w obecnej chwil więcej niż jeden pies nie wchodzi w grę, lepiej sprawę dobrze przemyślec Ładna sunia :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cześć Ola:)śliczna sunieczka,fajnie że trafiła do Ciebie. Quote
Borówka16 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Yorkomanka']Cześć Lacusiaki Moi rodzice nie mają nic przeciw shroniskowcom:p nawet miałam wziąć kundellasa ze schronu ale wolałam yorka a teraz na innego psa się na pewno nie zgodzą. resztą ja sama bym teraz nie chciała mam za małe mieszkanie na to (1 pokój, kuchnia i kibel a przedpokoju wielkości znaczka pocztowego już nawet w to nie wliczam)[/QUOTE] Cześć Agatko :) Nie ma za małych mieszkań, jeśli dostarczysz psu odpowiednią ilość ruchu będzie ok ;) [quote name='*kleo*'][URL]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/URL] śliczna!!! Miałam kiedyś podobną psinę, tylko że małą, taką poniżej kolana :p Ja szczerze mówiąc też nie miałabym zaufania (przynajmniej na początku) dla psa ze schronu. Przed wakacjami moja była współlokatorka wzięła takiego psiaka, ja miałam wtedy Grację ze sobą na stancji i nie ukrywam, że byłam pełna obaw. Na szczęście pies okazał się przyjazny i po jednym dniu już bawił się z Gracją i chciał jej bronić na spacerach przed innymi psami, ale na początku trochę stracha miałam, to był mix TTB, nie wiadomo jaką miał przeszłość, więc nigdy nie zostawali sami.[/QUOTE] Hej Klaudia :p Ja nie mam nigdy jakoś obaw przynosząc psa/kota nowego do domu , co prawda Luckowi nie raz po łbie od jakiegoś tymczasa się oberwało ,ale jak nie dochodzi do czegoś poważniejszego to niech się same zwierze ostawiają ;) [quote name='Connected']Cześć :) Ja myślałam właśnie że zamiast latać po wystawach , wolałabym dać jakiemu pieskowi dom.. Takiemu se schroniska. Niestety nie mam co liczyć że rodzice zgodzą się na drugiego psa.. Poza tym sama chyba dochodzę do wniosków że w obecnej chwil więcej niż jeden pies nie wchodzi w grę, lepiej sprawę dobrze przemyślec Ładna sunia :loveu:[/QUOTE] Cze Werka :multi: [quote name='agamewa']Cześć Ola:)śliczna sunieczka,fajnie że trafiła do Ciebie.[/QUOTE] Hej Aga :loveu: Też się cieszę :loveu: [CENTER]*** No , za długo się Kajcią nie nacieszyłam ;) Jutro już jedzie do DS , do Wawy i to na dodatek domek jest u siostry jednej z dogomaniaczek ! :loveu: Mam nadzieję ,że jak Kaja u niej już będzie to napisze coś więcej i zda relację ;) U Luckuśka ok , niestety robią sąsiedzi remont i od 6 rano do 22 wiercą non stop ,a Lucek siedzi i trzęsie się pod kołdrą :-( Bidulek :-( Mnie dopadło cholerne zapalenie oskrzeli i od poniedziałku już siedzę w domu i zamiast być coraz lepiej mam coraz większy i głębszy kaszel plus doszedł wczoraj jeszcze lekki katar :-( Zdjęcia postaram się jakieś jutro dać :) [/CENTER] Quote
Recommended Posts