Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']a jak Laki z nią się dogaduje ? :) tchętny do zabawy z małą ?;)

i jak suńka ma na imię, chyba że nie doczytałam :oops:[/QUOTE]
Lucky panicznie się jej boi :evil_lol:
Siedzi w budce swojej i ją obserwuje ,a jak Kaja (tak ma na imię) tylko się zbliży to zwiewa z podkulonym ogonkiem.
Ale ja się mu nie dziwię , bo to szatan nie pies jest ! :evil_lol::diabloti:
Jak tylko widzi ruszającą się istotę to łapie za kostki ,a że Luckuś cały taki jak kostka ludzka to jego podgryza :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

hej Ola! :multi:

[url]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/url] widać po jej minie, że niezły rozrabiaka z niej :evil_lol:

a Luckuś biedny w budce siedzi i się zastanawia co to za tornado po domu przelatuje:eviltong:

Posted

[quote name='chrupcia']ojej biedactwo :loveu: przyzywczai się po czasie jakoś... nie wiadmo ile będzie u Cebie .. ;)[/QUOTE]
Hej Kasiu :)
Nie kracz , ja ją chce szybko do domku dać :eviltong:
A właśnie się dowiedziałam ,że to psisko wielkie będzie ,bo to mix belgijczyka :o :D
[quote name='kiniaaa']hej Ola! :multi:

[url]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/url] widać po jej minie, że niezły rozrabiaka z niej :evil_lol:

a Luckuś biedny w budce siedzi i się zastanawia co to za tornado po domu przelatuje:eviltong:[/QUOTE]
Cze Kiniu ;)
Łobuziara z niej straszna :p
[B]A tak w ogóle ma już imię - Kaja[/B] :)
[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Ola ;) co tam u was słychać??? ;)[/QUOTE]
Cześć Ola :multi:
Jakoś żyjemy ,ale Kajka daje nam popalić :evil_lol:

[quote name='jot11']Cześć Olu !!
[url]http://img833.imageshack.us/img833/263/dsc08675w.jpg[/url] ślicznotka z niej :loveu:
Mam nadzieję,że będzie miała super domek :p[/QUOTE]
Hej Jola :)
Ja też :loveu:

Posted

[quote name='chrupcia']tak... ?? a to bym nie powiedziała, no to duża będzie ;) mnie się Grey w miarę duży wydawał :p

a włąśnie byłaś u Graya ? :loveu:[/QUOTE]
Nie , nie byłam , jakoś nie mam odwagi :(
Martwię się ,że on mnie pozna i będzie chciał iść ze mną..
Wiem tylko tyle ,że ma super dom :) :loveu:
A na wizytę wciąż zapraszana jestem ;)

Posted

[quote name='Borówka16']Dzięki ;)
A Ty dlaczego nie możesz mieć ? :([/QUOTE]

moi rodzice nigdy w życiu się nie zgodzą. Już jeden pies im przeszkadza, a co dopiero dwa
ale jak już się wyprowadzę to na pewno będę mieć jakiś tymczasowiczów :D

Posted

u mnie uważają że psy ze schronisk są groźne i przenoszą choroby - wiem śmieszne :lol:
a po za tym zgadzają się na małe psiaki w domu.. myśle że na drugiego yorka się zgodzą, mam taką nadzieje ;)

ostatnio myślałam nad tym by przyjąć jakiegoś yorka w potrzebie, ale z drugiej strony chce pojeździć po wystawach i jedno z drugim się nie zgadza więc nie wiem...

Posted

[quote name='Daga & Maks']moi rodzice nigdy w życiu się nie zgodzą. Już jeden pies im przeszkadza, a co dopiero dwa
ale jak już się wyprowadzę to na pewno będę mieć jakiś tymczasowiczów :D[/QUOTE]
Aham ;)
[quote name='chrupcia']u mnie uważają że psy ze schronisk są groźne i przenoszą choroby - wiem śmieszne :lol:
a po za tym zgadzają się na małe psiaki w domu.. myśle że na drugiego yorka się zgodzą, mam taką nadzieje ;)

ostatnio myślałam nad tym by przyjąć jakiegoś yorka w potrzebie, ale z drugiej strony chce pojeździć po wystawach i jedno z drugim się nie zgadza więc nie wiem...[/QUOTE]
Nie no ,zajebiste podejście mają rodzice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Borówka16']Nie no ,zajebiste podejście mają rodzice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

wiem wiem :D ale nic nie poradze.... już im próbowałam te głupoty z głowy wybić, ale oni wiedzą lepiej :roll:

Posted

[quote name='chrupcia']wiem wiem :D ale nic nie poradze.... już im próbowałam te głupoty z głowy wybić, ale oni wiedzą lepiej :roll:[/QUOTE]
A to czemu mają takie podejście ? Mieli złe przeżycie z takim psem?

Posted

[quote name='chrupcia']u mnie uważają że psy ze schronisk są groźne i przenoszą choroby - wiem śmieszne :lol:

ostatnio myślałam nad tym by przyjąć jakiegoś yorka w potrzebie, ale z drugiej strony chce pojeździć po wystawach i jedno z drugim się nie zgadza więc nie wiem...[/QUOTE]

moi rodzice też tak twierdzą :lol: stwierdzili że psa ze schroniska nie chcą, bo one na pewno wszystkie są chore i agresywne :roll:

Posted

[quote name='Borówka16']A to czemu mają takie podejście ? Mieli złe przeżycie z takim psem?[/QUOTE]

nie... po prostu tak sobie ubzdurali, tak samo jak mówili że york to taki kanapowiec i że pies jak nie pies, a teraz dalej mówią że kanapowiec, bo Jazz lubi na się wylegiwać, ale widzą też że to niezła torpeda i lubi węszyć, spacerować itd. i nawet jak wrócimy ze spacerku to on nie ma dość :)

Posted

Cześć Lacusiaki
Moi rodzice nie mają nic przeciw shroniskowcom:p nawet miałam wziąć kundellasa ze schronu ale wolałam yorka a teraz na innego psa się na pewno nie zgodzą. resztą ja sama bym teraz nie chciała mam za małe mieszkanie na to (1 pokój, kuchnia i kibel a przedpokoju wielkości znaczka pocztowego już nawet w to nie wliczam)

Posted

[URL]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/URL] śliczna!!! Miałam kiedyś podobną psinę, tylko że małą, taką poniżej kolana :p

Ja szczerze mówiąc też nie miałabym zaufania (przynajmniej na początku) dla psa ze schronu. Przed wakacjami moja była współlokatorka wzięła takiego psiaka, ja miałam wtedy Grację ze sobą na stancji i nie ukrywam, że byłam pełna obaw. Na szczęście pies okazał się przyjazny i po jednym dniu już bawił się z Gracją i chciał jej bronić na spacerach przed innymi psami, ale na początku trochę stracha miałam, to był mix TTB, nie wiadomo jaką miał przeszłość, więc nigdy nie zostawali sami.

Posted

Cześć :)
Ja myślałam właśnie że zamiast latać po wystawach , wolałabym dać jakiemu pieskowi dom.. Takiemu se schroniska. Niestety nie mam co liczyć że rodzice zgodzą się na drugiego psa.. Poza tym sama chyba dochodzę do wniosków że w obecnej chwil więcej niż jeden pies nie wchodzi w grę, lepiej sprawę dobrze przemyślec
Ładna sunia :loveu:

Posted

[quote name='Yorkomanka']Cześć Lacusiaki
Moi rodzice nie mają nic przeciw shroniskowcom:p nawet miałam wziąć kundellasa ze schronu ale wolałam yorka a teraz na innego psa się na pewno nie zgodzą. resztą ja sama bym teraz nie chciała mam za małe mieszkanie na to (1 pokój, kuchnia i kibel a przedpokoju wielkości znaczka pocztowego już nawet w to nie wliczam)[/QUOTE]
Cześć Agatko :)
Nie ma za małych mieszkań, jeśli dostarczysz psu odpowiednią ilość ruchu będzie ok ;)

[quote name='*kleo*'][URL]http://img17.imageshack.us/img17/4449/dsc08669lk.jpg[/URL] śliczna!!! Miałam kiedyś podobną psinę, tylko że małą, taką poniżej kolana :p

Ja szczerze mówiąc też nie miałabym zaufania (przynajmniej na początku) dla psa ze schronu. Przed wakacjami moja była współlokatorka wzięła takiego psiaka, ja miałam wtedy Grację ze sobą na stancji i nie ukrywam, że byłam pełna obaw. Na szczęście pies okazał się przyjazny i po jednym dniu już bawił się z Gracją i chciał jej bronić na spacerach przed innymi psami, ale na początku trochę stracha miałam, to był mix TTB, nie wiadomo jaką miał przeszłość, więc nigdy nie zostawali sami.[/QUOTE]
Hej Klaudia :p
Ja nie mam nigdy jakoś obaw przynosząc psa/kota nowego do domu , co prawda Luckowi nie raz po łbie od jakiegoś tymczasa się oberwało ,ale jak nie dochodzi do czegoś poważniejszego to niech się same zwierze ostawiają ;)

[quote name='Connected']Cześć :)
Ja myślałam właśnie że zamiast latać po wystawach , wolałabym dać jakiemu pieskowi dom.. Takiemu se schroniska. Niestety nie mam co liczyć że rodzice zgodzą się na drugiego psa.. Poza tym sama chyba dochodzę do wniosków że w obecnej chwil więcej niż jeden pies nie wchodzi w grę, lepiej sprawę dobrze przemyślec
Ładna sunia :loveu:[/QUOTE]
Cze Werka :multi:
[quote name='agamewa']Cześć Ola:)śliczna sunieczka,fajnie że trafiła do Ciebie.[/QUOTE]
Hej Aga :loveu:
Też się cieszę :loveu:
[CENTER]***
No , za długo się Kajcią nie nacieszyłam ;)
Jutro już jedzie do DS , do Wawy i to na dodatek domek jest u siostry jednej z dogomaniaczek ! :loveu:
Mam nadzieję ,że jak Kaja u niej już będzie to napisze coś więcej i zda relację ;)
U Luckuśka ok , niestety robią sąsiedzi remont i od 6 rano do 22 wiercą non stop ,a Lucek siedzi i trzęsie się pod kołdrą :-( Bidulek :-(
Mnie dopadło cholerne zapalenie oskrzeli i od poniedziałku już siedzę w domu i zamiast być coraz lepiej mam coraz większy i głębszy kaszel plus doszedł wczoraj jeszcze lekki katar :-(
Zdjęcia postaram się jakieś jutro dać :)
[/CENTER]