Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda napisał(a):
Hej! Nie każ mi następnym razem zamieniać zdjęcia Lucka na linki. 5 zdjęć w poście:)

Pozdrawiam!

Hej :)
Sorki Madziu , będę się trzymać już przepisów :oops: ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny :)
Znów z doskoku w galerii jestem , tym razem na głowie mam te dwie bidy z mojego podpisu :(
Weronika , właśnie o to chodzi ,że nie mam teraz na DT NIC ! :D
Tak jak na wątku , na miau jest napisane - Lizka i świeżo znaleziona Laila w tym samym dniu znalazły dom :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

chrupcia napisał(a):
Fajnie że Lizka domek znalazła :multi:
będzie jakiś nowy tymczas pewnie teraz u Ciebie :razz:

Cześć Olu :)

Hej Kasia :)
Też się straaasznie cieszę ,że Lizi po takim kawale czasu ma dom , no i ,że Laili się tak momentalnie udało też DS znaleźć :)
Być zapewne będzie ,bo ja niestety często zwierzaki znajduję :(
Zaraz dam foto , wygrzebane z przed 2-3 tyg. ze spaceru ;)

Posted

Dziś fotki bez udziału Luckusia będą ;)
To na początek łabądki :p

I Polinezja :loveu:
Istne cudo :loveu: Większa od kuca nawet jest :p
Spotkałam ją pierwszy raz na spacerze i nie mogłam się oprzeć by do niej nie dojść :loveu:
Właścicielka jej chyba już jest na dogo (tego nie pamiętam akurat ;)) ,ale na wilczarzy forum jest na pewno.
Po zobaczeniu i poznaniu Poli ja chcę wilczarza !!! :loveu::loveu::loveu::eviltong:

CDN...

Posted

hej
jaki piękny szczenior wilczarza, niezwykle mnie urzekają te piękne i majestatyczne psy:loveu:
a wilczarzy zawsze jest trochę na międzynarodowej wystawie u nas w maju na Stracie ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Ola :multi:
co tam u Lucky'ego :loveu: :loveu: :loveu: :lol: kiedy fotki będą???

Posted

Fides79 napisał(a):
hej
jaki piękny szczenior wilczarza, niezwykle mnie urzekają te piękne i majestatyczne psy:loveu:
a wilczarzy zawsze jest trochę na międzynarodowej wystawie u nas w maju na Stracie ;)

Cześć Kiniu :)
Ooo..to ja nigdy jakoś nie widziałam ;)

Ola & Kajtek napisał(a):
co tam u Lucky'ego :loveu: :loveu: :loveu: :lol: kiedy fotki będą???

Hej Olu :multi:
Oj ,nie wiem...:(
Ja nie wyrabiam czasowo :shake:

Posted

*kleo* napisał(a):
http://img600.imageshack.us/img600/5370/dsc08021.jpg cudna :loveu: Jedyna rasa z X, która mi się podoba, ale za to podoba mi się strasznie, zawsze na BOG trzymam kciuki za wilczarze :cool3:

Cze Klaudia :)
Bo wilczarze są cuuudne :loveu:

Pegaza napisał(a):
Cze :)
no to cos czuje ze wkrotce przybedzie Ci pies;) tak do rownowagi bedzie duzy i maly;)

Hej Daria :p
Póki co na pewno niestety na wilczarza sobie nie mogę pozwolić :(
A po za tym chyba by mnie z domu z konio-psem wywalili :eviltong:

Aleksandra:) napisał(a):
Cześć Ola :) jak w szkole ?:)

W szkole jak w szkole , czyli duużo nauki :(
A tak w ogóle to Luckusiowi zrobiła się jakaś dziwna , biała narośl na łapce :(
Wygląda jak kleszcz ,tylko wypełniony ropą..
Byliśmy u weta i wetka sama nie wie co to , kleszcz na pewno nie , próbowała to wycisnąć to nic nie wyszło :(
Każe smarować Tribiotykiem , jak się nie poprawi mamy przyjść znów.
No i kolejny problem.....kamień nazębny :(:(:(
Lucky ma na prawdę straaaszny , już jeden dolny ząb mu wypadł przez ten cholerny kamień :(
Niestety wcale nie pozwala sobie myć zębów , więc codzienne jako takie "mycie" o ile w ogóle można to tak nazwać mało daje :(
Wetka namawia nas na narkozę ,ale ja się jakoś takoś boję :(:(:(

Posted

Princess_York napisał(a):
UU .. nie dobrze no ..
smaruj smaruj !! ,no i jak nie da się nic z kamieniem to narkoza byłaby najlepsza ,a kostki na czyszczenie ??... Ile Lucky ma latek ? .

Hej Martynka :)
Cały czas jest posmarowane...
Lucky dostaje kostki na czyszczenie , ma 5 lat.
Wiem ,że narkoza najlepsza ,ale się boję :-(

Posted

Moim zdaniem, lepiej niech wetka usunie to pod narkozą, będziesz miała spokój, a potem najwyżej zaczniesz mu czymś przemywać. Wiem że są takie krople czy coś, które się dodaje do wody którą pije pies, i to też niby zapobiega powstawaniu kamienia, coś mi wet o tym mówił, ale nie wiem na ile to działa. Ale można spróbować, szczególnie jak pies nie da sobie zajrzeć do mordki.
Te wszystkie specyfiki to raczej działają zapobiegawczo przeciw kamieniowi, lub jak jest niewielki to go zwalczają, natomiast jak już sporo się tego nazbierało to chyba nie pozostaje nic innego jak narkoza, a potem pilnowanie żeby znowu nie doszło do takiego stanu.