ranias Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='jcmkj']Dzisiaj jest już lepiej.Jadł,biegał,i ponownie powrócił mu charakterek.Mocna sztuka!Wiejskie powietrze służy Szopenkowi.Co wieś to wieś![/QUOTE] Bardzo dziękujemy za wieści o piesiu :lol: Quote
jcmkj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wczoraj Szopuś był lichutki,i obolały.Myślę,że to chyba wiosenne przesilenie.Złapał jelitówkę,bardzo bolała go łapa.Ale dzisiaj już jest dużo lepiej.Był u Szopka weterynarz,zbadał,dał szpilę,nawet dwie.Sopek już je,ale jest jeszcze trochę niemrawy,smutnawy.Ciągle za mną chodzi i tuli się jak tylko się da.Strasznie jest spragniony czyjejś bliskości,czułości,więc staram się temu jakoś sprostać.Będzie dobrze Quote
Pliszka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='jcmkj']Wczoraj Szopuś był lichutki,i obolały.Myślę,że to chyba wiosenne przesilenie.Złapał jelitówkę,bardzo bolała go łapa.Ale dzisiaj już jest dużo lepiej.Był u Szopka weterynarz,zbadał,dał szpilę,nawet dwie.Sopek już je,ale jest jeszcze trochę niemrawy,smutnawy.Ciągle za mną chodzi i tuli się jak tylko się da.Strasznie jest spragniony czyjejś bliskości,czułości,więc staram się temu jakoś sprostać.Będzie dobrze[/QUOTE] Szopku miły, też bym Cię chętnie przytuliła. Trzymaj się piesiu! Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='jcmkj']Wczoraj Szopuś był lichutki,i obolały.Myślę,że to chyba wiosenne przesilenie.Złapał jelitówkę,bardzo bolała go łapa.Ale dzisiaj już jest dużo lepiej.Był u Szopka weterynarz,zbadał,dał szpilę,nawet dwie.Sopek już je,ale jest jeszcze trochę niemrawy,smutnawy.Ciągle za mną chodzi i tuli się jak tylko się da.Strasznie jest spragniony czyjejś bliskości,czułości,więc staram się temu jakoś sprostać.Będzie dobrze[/QUOTE] Bo musi być Quote
ranias Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Pliszka']Był jakiś odzew z ogłoszeń? Trzymam kciuki![/QUOTE] Chyba nic. Nikt nie pisze....:shake: Quote
Pliszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 wierzę, że się wreszcie doczekamy... anjważniejsze, że psiak bezpieczny i pod dobrą opieką. pomyślę nad jakimś bazarkiem w weekend... Quote
ranias Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Pliszka']dzień dobry![/QUOTE] dobry wieczór Szopusiu :lol: Quote
holly101 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Może niedługo - jak dzieć pozwoli - uda mi się zrobić bazarek dla Szopcia co by nieco podratować jego finansiory ;) Quote
Pliszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='holly101']Może niedługo - jak dzieć pozwoli - uda mi się zrobić bazarek dla Szopcia co by nieco podratować jego finansiory ;)[/QUOTE] czekamy :) Quote
ranias Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Szopusiu kochany, dobry wieczór.Pytał ktoś o naszego piesia? Quote
ranias Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 I ja witam cię piesiu i życzę, żeby domek się do ciebie odezwał :lol: Quote
Pliszka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ale dziś piękna wiosna :) Co słychać w hoteliku? Jak zdrówko Szopka? Czekamy na jakieś wiosenne fotki :) Quote
Zuzka2 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zdjęcia są na wagę złota-im więcej tym lepiej;-) Quote
Recommended Posts