kaskadaffik Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Filmik a nie zdjęcia:) Mam nadzieję, że wybaczycie :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=jmyEDBzGZsU[/url] Szopek był dzisiaj kąpany, biedny już mu coraz ciężej przychodzi podchodzenie pod węża, co dwa, trzy dni to można się zniechęcić, ale jak juz go mam to stoi ładnie :) Z tułowia i pod brzuchem plamy zeszły, ale najgorzej teraz zdaje mi się jest z łapkami, a jak rozchyliła mu palce dzisiaj, to tam dopiero są krosty, teraz na nie szczególnie będę lać dużo Hexadermu. Quote
Pliszka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Piękny Chopinek! Jakie cudne ma boczki okrąglusie! I jak sobie bryka! :) Dziękujemy za filmik :) Dobrej nocki!!! :) Quote
ranias Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Filmik świetny, Szopek biega jak szczeniak. Żeby tylko to cholerstwo zeszło mu ze skóry, to już byłaby pełnia szczęścia:lol: Quote
Pliszka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 I jeszcze super domek by się przydał... Ogłoszenia są już tworzone. Trzymajmy mocno kciuki!!!!! Quote
ranias Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Pliszka']I jeszcze super domek by się przydał... Ogłoszenia są już tworzone. Trzymajmy mocno kciuki!!!!![/QUOTE] Trzymam,trzymam z całej siły :multi: Quote
ranias Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Piesiu nasz kochany, koniec tygodnia pracy- cały wieczór leżymy do góry brzuchem :lol: Quote
ranias Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Szopek idziemy na popołudniowy spacerek :lol: Quote
Pliszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jak Chopinek spędza weekend? Pewnie na zabawie w ogródku :) Kasiu, czy on umie chodzić na smyczy? Quote
ewab Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Szopen dziękuje za wpłaty od ranias - 20 zł (01.IX):loveu: Pliszka - 70 zł (02.IX):loveu: Pliszka mam nadzieję, że dobrze przypisałam wpłatę. W tytule nie było zaznaczone dla którego psiaka, więc jakby co poprawię:lol:. Quote
Pliszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 tak, tak, wszystko się zgadza, to dla Chopinka :) Quote
ranias Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Szopek- na spacerek.Słonka co prawda brak,ale deszczyk nie kapie, możemy przed obiadkiem pospacerować:multi: Quote
kaskadaffik Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Umie :) nie wariuje i teraz powoli zaczyna łapać "siad " :) Quote
ranias Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ja dopiero teraz jestem wolna i przygnałam do piesia z wizytą :lol: Quote
kaskadaffik Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Znowu biedny był kapany, że on jeszcze traumy nie ma to się dziwię, ale jak już zaczęłyśmy, to chcę dotąd kąpać aż to dziadostwo zniknie, mam taką nadzieję :) Tylko mu coraz trudniej pod węża podchodzić biedakowi :) Quote
Pliszka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Oby zniknęło... Dzielny psiak! Dzięki Kasiu za newsy! Dobrej nocki Chopinku! Quote
ranias Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Szopuś, badź dzielny.Kąpiele pomogą- zobaczysz :multi: Quote
Recommended Posts