Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
No nie wiem, naturalnym środowiskiem jamników jest lóżko, będzie ciężko :)

Haha, tego to nie wiedziałam a, ale dobrze wiedzieć :) to będzie ciężki orzech do zgryzienia w takim razie :)

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia wchodzi na łóżko jak nie widzę, ale jak wchodzę do pokoju to schodzi już sama, bez gadania ... :cool3:

Misia jest umówiona na zabieg sterylizacji na 1 lutego
ludzie po nią dzwonią ale nic z tego nie wychodzi jak na razie..

Misia molestuje mojego biednego schorowanego staruszka

Posted

Widzisz jaka mądra...sama złazi z wyrka-już wyczaiła, o co chodzi:)a dzwonia jacys konkretni ludzie, czy jak zwykle na zasadzie "jaka ona piękna":D

Posted

dzwonią i pytają się czy aktualne i tyle, czasami się pytają jaka jest, to im mówię... i tyle, ładnie dziękują i mówią że muszą przemyśleć
jutro ma do nas podjechać Pani co chce poznać się z Misią :) była zdziwiona że taka sunia grzeczna itd i ludzie oddali ją do schronu...
inna Pani dzwoniła że jak do maja Misia nie znajdzie domu to ona ją bierze...
Misia ma 4 obserwatorów na allegro..
ale nie ma nie ma drodzy nowi właściciele, nie myślcie że MIsię rozmnożycie :mad: 1 lutego i tak sterylka :evil_lol:

Posted

Porta Nigra napisał(a):
wszystko zależy od jamnika :-D

tez tak uważam.
Mój poprzedni jamnis nie znosił dzieci a Toficzek kocha wszystkie dzieciaki,co do kotów byli zgodni ze sa po to by je ganiac.:roll:

Posted

Myślę, że skoro Misia wyskoczyła do Ciebie gdy chciałaś ją zgonić z kanapy, podobnie może się zachowywać w stosunku do dzieci. Widać "ma charakterek" i będzie próbowała ustawić się na dobrej pozycji w nowym stadzie.
Z kotami bywa różnie, ale pewnie jamniki mają silny instynkt łowiecki.
Za to nasza Tosia była przykładem jamnika idealnego do dzieci i kotów :-)

Posted

Mnie tez sie wydaje, ze Misia jest mocna i nie da sobie w kasze pluć-musiałaby trafić na jakiegos psiego twardziela, który by ja ustawił;)i przywołał do porzadku...

Miłka coraz bardziej tuli sie do Kenzika;)jeszcze troche i bedzie na nim spała:D

Posted

ooo Misia za to molestuje i podwala się do mojego staruszka, który już nie jarzy ocb i nie wie co ta Misia chce od niego, za to na dworze Buliś na nią wbiega (nie wiem czemu) i biedna Misia nie może biec prosto tylko ciągle zwala się na nią ten Buliś :D

Posted

xmartix napisał(a):
ooo Misia za to molestuje i podwala się do mojego staruszka, który już nie jarzy ocb i nie wie co ta Misia chce od niego, za to na dworze Buliś na nią wbiega (nie wiem czemu) i biedna Misia nie może biec prosto tylko ciągle zwala się na nią ten Buliś :D

Miłka molestowała Kenza raz, dalam w tylek i powiedzialam-nie wolno (balam sie, ze skoczy do niej z zebami) nigdy wiecej ta sytuacja sie nie powtorzyla!!

Raz dobrał sie do nogi męża-dostal kapciem w tyłek-i to był jego ostani raz...:)Kocham Kenzika nad zycie ale jak przegina to dostaje klapa:oops:i to działa...:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Danka, tak, już dzisiaj mogę Wam spokojnie napisać że Misia jest pod Wrocławiem w ds !! nie pisałam wcześniej bo nie wiedziałam jak to będzie z tyym drugim psem tam. Pani super, miała rodowodowego jamnika (jak była młodsza.. :D) więc wie co to charakter jamnika :) Misia mieszka z rozpieszczonym straszliwie Yorkiem i gania go, ale York powoli odpuszcza, Pani zakochana w Misi. O dziwo Misia mieszka z kotką starszą, ale się olewają nawzajem :) aha Misia miała dzisiaj sterylkę i czuje się dobrze