yuki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Isadora7 napisał(a):No nie wiem, naturalnym środowiskiem jamników jest lóżko, będzie ciężko :) Haha, tego to nie wiedziałam a, ale dobrze wiedzieć :) to będzie ciężki orzech do zgryzienia w takim razie :) Quote
xmartix Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 dziękuję! :) już się z Misią pogodziłyśmy :D Quote
demi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 hehe, ale sie uśmiałam:P To już Marta wiesz, czemu ja przegrałam, i nie walcze z wchodzeniem psów na łóżko :P Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Misia wchodzi na łóżko jak nie widzę, ale jak wchodzę do pokoju to schodzi już sama, bez gadania ... :cool3: Misia jest umówiona na zabieg sterylizacji na 1 lutego ludzie po nią dzwonią ale nic z tego nie wychodzi jak na razie.. Misia molestuje mojego biednego schorowanego staruszka Quote
Kenzo Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Widzisz jaka mądra...sama złazi z wyrka-już wyczaiła, o co chodzi:)a dzwonia jacys konkretni ludzie, czy jak zwykle na zasadzie "jaka ona piękna":D Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 dzwonią i pytają się czy aktualne i tyle, czasami się pytają jaka jest, to im mówię... i tyle, ładnie dziękują i mówią że muszą przemyśleć jutro ma do nas podjechać Pani co chce poznać się z Misią :) była zdziwiona że taka sunia grzeczna itd i ludzie oddali ją do schronu... inna Pani dzwoniła że jak do maja Misia nie znajdzie domu to ona ją bierze... Misia ma 4 obserwatorów na allegro.. ale nie ma nie ma drodzy nowi właściciele, nie myślcie że MIsię rozmnożycie :mad: 1 lutego i tak sterylka :evil_lol: Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 ciotki jamnikolubne wypowiedzcie się na temat jamnik i kot albo jamnik i dzieci... Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 ale żeś podsumowała :D:D no to Misia się nie nadaje, bo ona Hrabina taka jest Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 xmartix... jak śmiesz psa okaleczac!:evil_lol: Quote
danka1234 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Porta Nigra napisał(a):wszystko zależy od jamnika :-D tez tak uważam. Mój poprzedni jamnis nie znosił dzieci a Toficzek kocha wszystkie dzieciaki,co do kotów byli zgodni ze sa po to by je ganiac.:roll: Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 to nie będę ryzykować i nie dam Misię do tego domu co Pani ma kota i małe dziecko jest jeszcze drugi domek chętny .. bez dzieci i bez kotów :) Quote
Porta Nigra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Myślę, że skoro Misia wyskoczyła do Ciebie gdy chciałaś ją zgonić z kanapy, podobnie może się zachowywać w stosunku do dzieci. Widać "ma charakterek" i będzie próbowała ustawić się na dobrej pozycji w nowym stadzie. Z kotami bywa różnie, ale pewnie jamniki mają silny instynkt łowiecki. Za to nasza Tosia była przykładem jamnika idealnego do dzieci i kotów :-) Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 dziękuję za info:) dzisiaj miałam gości i Misia się łasiła cwaniara do nich :):) Quote
Kenzo Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Mnie tez sie wydaje, ze Misia jest mocna i nie da sobie w kasze pluć-musiałaby trafić na jakiegos psiego twardziela, który by ja ustawił;)i przywołał do porzadku... Miłka coraz bardziej tuli sie do Kenzika;)jeszcze troche i bedzie na nim spała:D Quote
demi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 rudzielec jeden kochany, myślę, ze coś ta mała w końcu dla siebie fajnego znajdzie :) Quote
xmartix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 ooo Misia za to molestuje i podwala się do mojego staruszka, który już nie jarzy ocb i nie wie co ta Misia chce od niego, za to na dworze Buliś na nią wbiega (nie wiem czemu) i biedna Misia nie może biec prosto tylko ciągle zwala się na nią ten Buliś :D Quote
Kenzo Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 xmartix napisał(a):ooo Misia za to molestuje i podwala się do mojego staruszka, który już nie jarzy ocb i nie wie co ta Misia chce od niego, za to na dworze Buliś na nią wbiega (nie wiem czemu) i biedna Misia nie może biec prosto tylko ciągle zwala się na nią ten Buliś :D Miłka molestowała Kenza raz, dalam w tylek i powiedzialam-nie wolno (balam sie, ze skoczy do niej z zebami) nigdy wiecej ta sytuacja sie nie powtorzyla!! Raz dobrał sie do nogi męża-dostal kapciem w tyłek-i to był jego ostani raz...:)Kocham Kenzika nad zycie ale jak przegina to dostaje klapa:oops:i to działa...:diabloti: Quote
danka1234 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jak tam sprawy z domkiem dla slicznotki?szykuje sie cos ? Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Danka, tak, już dzisiaj mogę Wam spokojnie napisać że Misia jest pod Wrocławiem w ds !! nie pisałam wcześniej bo nie wiedziałam jak to będzie z tyym drugim psem tam. Pani super, miała rodowodowego jamnika (jak była młodsza.. :D) więc wie co to charakter jamnika :) Misia mieszka z rozpieszczonym straszliwie Yorkiem i gania go, ale York powoli odpuszcza, Pani zakochana w Misi. O dziwo Misia mieszka z kotką starszą, ale się olewają nawzajem :) aha Misia miała dzisiaj sterylkę i czuje się dobrze Quote
danka1234 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 a to dopiero wiesci.:multi:suuper ze juz ma domek. Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 no Pani rewelacyjna, taka przejęta Misią zupełnie :) pochłonięta nią, Misia się rozbestwi pewnie :) Aha dodam że to dom z ogrodem jest :) Quote
Recommended Posts