xmartix Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 maleńka dzisiaj po moim wyjsciu do schronu trochę dziamgała, ale już nie tak jak wcześniej, myślę że zmęczyła się i jej przeszło, nawet jak wróciłam i wzięłam Dużego na spacer to nie marudziła, potem z Małymi wyszłam, mała już troszkę chodzi po mieszkaniu, bo tak to się bała czy co i spała cały czas, inne psy akceptuje ale jak jest głaskana top do innych psów pokazuje ząbki :D Quote
danka1234 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 xmartix,potrzebujesz pomocy w ogłaszaniu tej slicznotki? Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 tak, fajnie by było ja zrobiłam tutaj: allegro wyróżnione kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka.pl gumtree.pl adopcje.org ale.gratka.pl Quote
demi Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 xmartix napisał(a):tak, fajnie by było ja zrobiłam tutaj: allegro wyróżnione kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka.pl gumtree.pl adopcje.org ale.gratka.pl a do gazety wyborczej czemu jej nie dałaś :> Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dałam, zapomniałam tylko dopisać, dzisiaj ją dałam :) Quote
danka1234 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 jutro dorobie jej jakies ogłoszenia i wstawie linki. Quote
xmartix Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 dzięki!! Misia sobie śpi, dużo śpi, na dworze po śniegu nie chce chodzić, więc właściwie po ulicy międzyblokowej z nią tylko chodzę a jak chce się załatwić to wskakuje jedną nóżką na śnieg jak jets płasko a drugą dalej ma na ulicy, niestety u nas chodniki nie są aż tak odśnieżane i Misia po nich chodzić nie chce, tylko siiikoo i koopa i do domu mniej szczeka, tzn oszukuję ją zawsze, zamykam drzwi do pokoju tam gdzie jest a ubieram się gdzieindziej :) nie zauważa więc że wychodzę, słyszy ale nie widzi i wtedy na szczęście nie szczeka Misia nie lubi Maxa (onka), chyba się go boi, jak się zbliża do niej to szczeka i wyskakuje tak z tego swojego posłanka jakby atakując :) biedny Max się jej boi no tyle z newsów Misiowych :) Quote
danka1234 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ogłoszenai dla Misi; kokosy e-oferty olx nasi pupile adopcja psa Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 dziękujemy Danka!! :) Misia już chodzi po domu, nie śpi ciągle na posłanku, pierwszy dzień jak jeszcze nie spała.. a już popołudnie jest, chyba musiała odespać te wszystkie stresy, chodzi za nami i macha ogoneczkiem, także jest dobrze, jeszcze tylko sterylka i do domku Misia startuj :) Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 to zdjęcie może przeczy temu co napisałam że Misia już beztrosko chodzi sobie po mieszkaniu, no ale widać że ewidentnie boi się odkurzania, ale to tylko tego :) Quote
danka1234 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 takiego głośnego stwora nie jeden jamnik sie boi,mój też chociaz obcuje z nim juz ponad 2 lata. Quote
Kenzo Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To super, że z Miską lepiej;)a odkurzanie to klasyka-Kenzo boi się do dziś, Miłka jak się okazało też;) Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 kolejne newsy Misi Misia powinna nazywać się Szefowa, już wiadomo kto "przejął władzę" wśród psów, my oczywiście jesteśmy wyżej, ale ona najwyżej z 3 psów.. obszczekała dzisiaj nam gościa ludzkiego, ochrzaniłam ją, to ta cwaniara usiadła pod moimi nogami i po czasie zauważyłam że je mi kapcia!! złośliwiec jeden! do tego szczeka na Dużego jak nie chce żeby wchodził do pokoju, normalnie Szefunia się z niej zrobiła :D Quote
Isadora7 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='xmartix']kolejne newsy Misi Misia powinna nazywać się Szefowa, już wiadomo kto "przejął władzę" wśród psów, my oczywiście jesteśmy wyżej, ale ona najwyżej z 3 psów.. obszczekała dzisiaj nam gościa ludzkiego, ochrzaniłam ją, to ta cwaniara usiadła pod moimi nogami i po czasie zauważyłam że je mi kapcia!! złośliwiec jeden! do tego szczeka na Dużego jak nie chce żeby wchodził do pokoju, normalnie Szefunia się z niej zrobiła :D Po prostu jamnik z niej wychodzi :):):):) Quote
yuki Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ha! No i pokazała swoje prawdziwe oblicze :D Quote
demi Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 hehe, jamnik jak w morde strzelił :) a niby taka niepozorna :P boi się Maksia, bo jest od niej wiele większy, nie ma sie co dziwić:) Quote
xmartix Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Misiunia przeziębiona, od 1 w nocy mi kaszle, teraz siedzi w pościeli... zakryła się poduszką (sama) i nie śmiem ją stamtąd wyjmować i ochrzaniać że na kanapie u nas psy nie leżą... zaraz jedziemy do weta... :( Quote
xmartix Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 więc dostała antybiotyki, pokasłuje sobie teraz... stara się też zasnąć i ja też zaraz idę spać. przed chwilą się na mnie a ja na nią zezłościła, wskoczyła na kanapę, chciałam żeby się przesunęła, a ona do mnie z zębami!! no i skacze zadziora mała, musiałam ją pidżamą zsunąć z kanapy na jej posłanie, ale walczyła z pidżamą ostro, jakby mnie tak capnęła to by na pewno bolało, dama jedna!! kategoryczny zakaz wstępu na kanapę jakby nawet była umierająca. Quote
yuki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A to Ci gagatek !!! to teraz już bez żadnej fory, na swoim posłanku złośnica na pewno nie umrze :) Quote
Isadora7 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 yuki napisał(a):A to Ci gagatek !!! to teraz już bez żadnej fory, na swoim posłanku złośnica na pewno nie umrze :) No nie wiem, naturalnym środowiskiem jamników jest lóżko, będzie ciężko :) Quote
yuki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Isadora7 napisał(a):No nie wiem, naturalnym środowiskiem jamników jest lóżko, będzie ciężko :) Haha, tego to nie wiedziałam a, ale dobrze wiedzieć :) to będzie ciężki orzech do zgryzienia w takim razie :) Quote
Recommended Posts