Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maleńka dzisiaj po moim wyjsciu do schronu trochę dziamgała, ale już nie tak jak wcześniej, myślę że zmęczyła się i jej przeszło, nawet jak wróciłam i wzięłam Dużego na spacer to nie marudziła, potem z Małymi wyszłam, mała już troszkę chodzi po mieszkaniu, bo tak to się bała czy co i spała cały czas, inne psy akceptuje ale jak jest głaskana top do innych psów pokazuje ząbki :D

Posted

xmartix napisał(a):
tak, fajnie by było

ja zrobiłam tutaj:

allegro wyróżnione
kupiepsa.pl
przygarnijzwierzaka.pl
gumtree.pl
adopcje.org
ale.gratka.pl

a do gazety wyborczej czemu jej nie dałaś :>

Posted

dzięki!!

Misia sobie śpi, dużo śpi, na dworze po śniegu nie chce chodzić, więc właściwie po ulicy międzyblokowej z nią tylko chodzę a jak chce się załatwić to wskakuje jedną nóżką na śnieg jak jets płasko a drugą dalej ma na ulicy, niestety u nas chodniki nie są aż tak odśnieżane i Misia po nich chodzić nie chce, tylko siiikoo i koopa i do domu

mniej szczeka, tzn oszukuję ją zawsze, zamykam drzwi do pokoju tam gdzie jest a ubieram się gdzieindziej :) nie zauważa więc że wychodzę, słyszy ale nie widzi i wtedy na szczęście nie szczeka

Misia nie lubi Maxa (onka), chyba się go boi, jak się zbliża do niej to szczeka i wyskakuje tak z tego swojego posłanka jakby atakując :) biedny Max się jej boi

no tyle z newsów Misiowych :)

Posted

dziękujemy Danka!! :)

Misia już chodzi po domu, nie śpi ciągle na posłanku, pierwszy dzień jak jeszcze nie spała.. a już popołudnie jest, chyba musiała odespać te wszystkie stresy, chodzi za nami i macha ogoneczkiem, także jest dobrze, jeszcze tylko sterylka i do domku Misia startuj :)

Posted

to zdjęcie może przeczy temu co napisałam że Misia już beztrosko chodzi sobie po mieszkaniu, no ale widać że ewidentnie boi się odkurzania, ale to tylko tego :)

Posted

kolejne newsy Misi

Misia powinna nazywać się Szefowa, już wiadomo kto "przejął władzę" wśród psów, my oczywiście jesteśmy wyżej, ale ona najwyżej z 3 psów.. obszczekała dzisiaj nam gościa ludzkiego, ochrzaniłam ją, to ta cwaniara usiadła pod moimi nogami i po czasie zauważyłam że je mi kapcia!! złośliwiec jeden!
do tego szczeka na Dużego jak nie chce żeby wchodził do pokoju, normalnie Szefunia się z niej zrobiła :D

Posted

[quote name='xmartix']kolejne newsy Misi

Misia powinna nazywać się Szefowa, już wiadomo kto "przejął władzę" wśród psów, my oczywiście jesteśmy wyżej, ale ona najwyżej z 3 psów.. obszczekała dzisiaj nam gościa ludzkiego, ochrzaniłam ją, to ta cwaniara usiadła pod moimi nogami i po czasie zauważyłam że je mi kapcia!! złośliwiec jeden!
do tego szczeka na Dużego jak nie chce żeby wchodził do pokoju, normalnie Szefunia się z niej zrobiła :D

Po prostu jamnik z niej wychodzi :):):):)

Posted

Misiunia przeziębiona, od 1 w nocy mi kaszle, teraz siedzi w pościeli... zakryła się poduszką (sama) i nie śmiem ją stamtąd wyjmować i ochrzaniać że na kanapie u nas psy nie leżą... zaraz jedziemy do weta... :(

Posted

więc dostała antybiotyki, pokasłuje sobie teraz... stara się też zasnąć
i ja też zaraz idę spać.
przed chwilą się na mnie a ja na nią zezłościła, wskoczyła na kanapę, chciałam żeby się przesunęła, a ona do mnie z zębami!! no i skacze zadziora mała, musiałam ją pidżamą zsunąć z kanapy na jej posłanie, ale walczyła z pidżamą ostro, jakby mnie tak capnęła to by na pewno bolało, dama jedna!! kategoryczny zakaz wstępu na kanapę jakby nawet była umierająca.

Posted

yuki napisał(a):
A to Ci gagatek !!! to teraz już bez żadnej fory, na swoim posłanku złośnica na pewno nie umrze :)

No nie wiem, naturalnym środowiskiem jamników jest lóżko, będzie ciężko :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
No nie wiem, naturalnym środowiskiem jamników jest lóżko, będzie ciężko :)

Haha, tego to nie wiedziałam a, ale dobrze wiedzieć :) to będzie ciężki orzech do zgryzienia w takim razie :)