Jussstine Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 I o to chodziło chodziło kochanej Mikołajce, Piegusowi i ich Paniom, żeby pomóc jak największej liczbie psiaków :) w miarę możliwości coś tam będziemy podsyłać ;) innym też się należy trochę szczęścia! a co do moich kochanych Stworów to niedługo pokażę zdjęcia, bo ostatnio udało mi się uchwycić ten kochany błysk szczęścia w oku Kropki :) pozdrawiam Noworocznie Justyna Quote
Fela Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hurra, będą zdjęcia!!!! Ku pokrzepieniu serc dla wszytskich malych i dużych kochanych dzikusków takich, jak Kropeczka kiedyś :loveu: Quote
*Gajowa* Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czekam z niecierpliwością na błysk szczęscia w Kropkowych oczętach... Quote
Beata J. Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Kropka - Charlinka na pewno już zapomniła to miejsce, w którym jeszcze nie tak dawno była. Mam nadzieję, że nigdy jej się nawet nie przyśni, bo takich koszmarów jej nie życzę. Na zdjęcia oczywiście czekam i to baaaaaaaardzo Quote
Jussstine Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 przesyłam link do galerii Kropki i Piegusa:) pozdrawiam J to dopiero początek zdjęć:) Quote
Beata J. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Matkoooooo, wstyd się przyznać:oops: ,ale ja nie widzę tej galerii:shake: . HELP Quote
Jussstine Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 nic dziwnego ja też długo walczyłam z tymi zdjęciami i dalej nie pojmuję pewnych rzeczy ;) może tak: galeria-litera k- kundelek - kundelek40-60cm- i na końcu jest Kropka i Piegus :) Quote
Beata J. Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dzięki, byłam blisko, ale wymiary złe wybrałam. Pędzę oglądać :lol: Quote
Jussstine Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dodałam sporo nowych fotek, jeszcze nie są opublikowane, ale i tak zachęcam do oglądania:) będę stopniowo dodawała zdjęcia bo wreszcie mam sprzęt żeby je robić a i modele chętnie, lub mniej chętnie pozują :) pozdrawiam J Quote
Beata J. Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 będę tam bardzo często zaglądać :lol: Quote
Jussstine Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Hmmm...dodałam 11 nowych zdjęć, zostało zatwierdzone jedno...i to po dwóch dniach....no nic teraz dodałam kolejne 5 może zostaną zaakceptowane :) pozdrawiam J Quote
Beata J. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 ciekawa jestem jak tam miały się w tym roku świąteczne mazurki, babki i inne ciacha? Podjadła sobie zwierzyna małe conieco? Quote
Beata J. Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Często zastanawiam się co u Ciebie psinko. Twój portercik wisi u mnie na ścianie-dokładnie to zdjęcie co mam w avatarze Quote
Fela Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 U Kropeczki wszytsko dobrze. Jej pani - Justyna odezwała się niedawno, wysłała do nas maila. Wyszła za mąż i zamiast kwiatów poprosiła o karmę dla psów. Pisała, że Kropeczka ma się świetnie. Po tym jednym mailu chwilowo cisza, ale myślę, że młoda mężatka ma mnóstwo zajęć, a może wyjechała w podróż? Cudna psina z tej naszej Charlinki. Ech, to już tyle lat... Quote
Fela Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A tak mi się na wspomnienia wzięło. Charlin jeszcze w schronisku, tego dnia, kiedy ją zabierałyśmy. Ile to lat temu było? Quote
*Gajowa* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Oj bardzo dawno... ale pamiętam Charlinkę doskonale, tyle razem przeszłyśmy.... Quote
paros Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='*Gajowa*']Oj bardzo dawno... ale pamiętam Charlinkę doskonale, tyle razem przeszłyśmy....[/QUOTE] Ja też pamiętam Charlinkę :lol: i o ile dobrze pamiętam to wydaje mnie się, że mieszka w mojej dzielnicy :hmmmm: Quote
Jussstine Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witam Miłe Panie :) Kropeczka ma się znakomicie, razem z Piegusem mieszkają z moją Mamą na Żoliborzu. Dwa kochane pieszczochy. Kropka zmieniła się bardzo - jest pełnym energii, zwariowanym psiakiem, który bawi się, gania po ogrodzie, daje wycisk Piegusowi ;) a potem przybiega, żeby się ułożyć u pani na poduszce po swoją porcję pieszczot. Ma swoje gorsze dni - bardzo boi się burzy, nie lubi wiatru, jeszcze nie zawsze chce podchodzić jak jesteśmy na dworzu, ale cały czas się uczy. Postaram się w wolnej chwili wstawić nowe zdjęcia. Bo tego "diabła w oku" nie da się opisać słowami. :) Mamy nadzieję, że karma się przyda, będziemy robić jeszcze przedzimową zbiórkę u rodziny kocy, poduszek itd. Pozdrawiam Justyna Quote
*Gajowa* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Jussstine dziękujemy za wieści o Kropce. Cieszę sie ,że jest pełną energii sunią i może sobie biegać z kolega po ogrodzie, a później spać na poduszce swojej Pani. Foteczki oczywiście chętnie obejrzymy. Quote
Beata J. Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Tak mnie dziś coś tknęło, żeby zajrzeć.... Ogromnie miło czytać takie wieści. Bardzo dziękuję.Od razu nastawienie do świata się zmienia na pozytyw na najbliższy rok :) Pozdrawiam wszystkie Dobre Dusze, które pomogły Kropce / Charlince Quote
Recommended Posts