Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I o to chodziło chodziło kochanej Mikołajce, Piegusowi i ich Paniom, żeby pomóc jak największej liczbie psiaków :) w miarę możliwości coś tam będziemy podsyłać ;) innym też się należy trochę szczęścia! a co do moich kochanych Stworów to niedługo pokażę zdjęcia, bo ostatnio udało mi się uchwycić ten kochany błysk szczęścia w oku Kropki :)

pozdrawiam Noworocznie

Justyna

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropka - Charlinka na pewno już zapomniła to miejsce, w którym jeszcze nie tak dawno była. Mam nadzieję, że nigdy jej się nawet nie przyśni, bo takich koszmarów jej nie życzę. Na zdjęcia oczywiście czekam i to baaaaaaaardzo

Posted

nic dziwnego ja też długo walczyłam z tymi zdjęciami i dalej nie pojmuję pewnych rzeczy ;)

może tak:
galeria-litera k- kundelek - kundelek40-60cm- i na końcu jest Kropka i Piegus :)

Posted

Dodałam sporo nowych fotek, jeszcze nie są opublikowane, ale i tak zachęcam do oglądania:)

będę stopniowo dodawała zdjęcia bo wreszcie mam sprzęt żeby je robić a i modele chętnie, lub mniej chętnie pozują :)

pozdrawiam

J

• 1 year later...
  • 2 years later...
Posted

U Kropeczki wszytsko dobrze. Jej pani - Justyna odezwała się niedawno, wysłała do nas maila. Wyszła za mąż i zamiast kwiatów poprosiła o karmę dla psów. Pisała, że Kropeczka ma się świetnie. Po tym jednym mailu chwilowo cisza, ale myślę, że młoda mężatka ma mnóstwo zajęć, a może wyjechała w podróż?
Cudna psina z tej naszej Charlinki. Ech, to już tyle lat...

Posted

[quote name='*Gajowa*']Oj bardzo dawno... ale pamiętam Charlinkę doskonale, tyle razem przeszłyśmy....[/QUOTE]

Ja też pamiętam Charlinkę :lol: i o ile dobrze pamiętam to wydaje mnie się, że mieszka w mojej dzielnicy :hmmmm:

• 1 month later...
Posted

Witam Miłe Panie :)

Kropeczka ma się znakomicie, razem z Piegusem mieszkają z moją Mamą na Żoliborzu. Dwa kochane pieszczochy. Kropka zmieniła się bardzo - jest pełnym energii, zwariowanym psiakiem, który bawi się, gania po ogrodzie, daje wycisk Piegusowi ;) a potem przybiega, żeby się ułożyć u pani na poduszce po swoją porcję pieszczot. Ma swoje gorsze dni - bardzo boi się burzy, nie lubi wiatru, jeszcze nie zawsze chce podchodzić jak jesteśmy na dworzu, ale cały czas się uczy.
Postaram się w wolnej chwili wstawić nowe zdjęcia. Bo tego "diabła w oku" nie da się opisać słowami. :)
Mamy nadzieję, że karma się przyda, będziemy robić jeszcze przedzimową zbiórkę u rodziny kocy, poduszek itd.
Pozdrawiam

Justyna

Posted

Jussstine dziękujemy za wieści o Kropce. Cieszę sie ,że jest pełną energii sunią i może sobie biegać z kolega po ogrodzie, a później spać na poduszce swojej Pani.
Foteczki oczywiście chętnie obejrzymy.

Posted

Tak mnie dziś coś tknęło, żeby zajrzeć....
Ogromnie miło czytać takie wieści. Bardzo dziękuję.Od razu nastawienie do świata się zmienia na pozytyw na najbliższy rok :)
Pozdrawiam wszystkie Dobre Dusze, które pomogły Kropce / Charlince