Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis bylysmy u suni
weszlam na jej wybieg z jej opiekunem slawnym. wyszla do niego z budy, lasila sie. nawet ja ja poglaskalam, gdy pan glaskal ja po glowie. ale jak odszedl to mi uciekla. boi sie innych suk, z jakimi mieszka. biega po wybiegu z podkulonym ogonem.
bardzo smierdziala, bo sie posikala pod siebie, ale nie wiem, czy na nasz widok, czy to juz wczesniej.

leni sie bardzo

• 4 weeks later...
Posted

bylam dzis w schronie
zamiana na wybiegach, boks diany jest juz na boksach, a nie na wybiegu. nie widxialam jej nigdzie, nie spytalam nikogo, bo duzo innych psow mialam tez na glowie i diana mi w oko nie wpadla i calkiem o niej zapomnialam

Posted

kora78 napisał(a):
bylam dzis w schronie
zamiana na wybiegach, boks diany jest juz na boksach, a nie na wybiegu. nie widxialam jej nigdzie, nie spytalam nikogo, bo duzo innych psow mialam tez na glowie i diana mi w oko nie wpadla i calkiem o niej zapomnialam

Zapomniałaś o Dianie i jeszcze to piszesz.........................................

Posted

[quote name='kora78']wieczorem pomysle
Diana jest, z 4 duzymi psami w jednym kojcu :( remonty i nie ma miejsc, jest pelno w schronie :(
krecila sie poza buda, bo ta byla zajeta[/QUOTE]

A ona wysterylizowana? Bo nie pamiętam...

Posted

chyba nie. musze sie dokladnie zapytac, jak w biurze bedziemy za pare dni

wybralas foto jakies? i w tekscie cos,ze sie oswaja, ze nieufna. ze jej nie mozna dostrzec, bo sie kryje w budzie- dostrzeż mnie! cos takiego moze? albo- zobacz. jestem! i czekam

Posted

najladniejsze jest w poscie Twoim 122, stron 13 jakos
ale nie pasuje do tego- dostrzez mnie, tu jestem! chce zaufac, itp

pasuje slowo- zdziczala. bo takie foto w trawie, w buszu wielkim. i slowo zdziczala. dzika. dzikosc.

decyduj. daj teraz swoje propozycje i cos wybierzemy

ale czy wiesz,,ze juz tylk o2 banerki mozna miec? kto doda jej baner? ja dodam. a Ty?? i kto jeszcze?? czy jest sens wiec robic??

Posted

kora78 napisał(a):
tak cs czytalam na jakims watku, ze jakies nowe zasady. chyba, jak sie zacznie usuwac to wtedy to zaczyna dzialac... zaraz zobaczymy, bo ide usuwac bilbo

tak, mozna miec tylko 2 banerki
ja wezme banerek Diany, jak juz bedzie
poprosze jedna Ciocie o banerek

Posted

beataczl napisał(a):
tak, mozna miec tylko 2 banerki
ja wezme banerek Diany, jak juz bedzie
poprosze jedna Ciocie o banerek

dziekujemy :) ja nie ruszam banerkow chyba, bo poki nieruszone sa w liczbie 4 :)

a skad te ograniczenia? pewnie miejsca na reklamy potrzebowali!!