Rudzia-Bianca Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='wegielkowa']Albinka biega do furtki i czuje się gospochą.[/QUOTE] :loveu: A nie tęskni za mamą Jaagi ? Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='erka']Jak to zwyle bywa, jak Albinka jest juz w świetnym domku, to dzisiaj był o nią telefon z Krakowa od pani, która straciła podobną do niej sunię. Ale jeszcze w krakowskim schronisku jest podobna, więc może uratuje tamtą bidę.[/QUOTE] Oby doszło do szcześliwego finału:) pzdr. Quote
wegielkowa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Albinos ma przepisane jakieś specyfiki po wizycie u ortopedy. Stiuningowaną dama w otoczeniu zakochanych eunuchów:) Skasowałam nowe zdjęcia przesłane przez Agatę. Poczekamy na kolejne:0 Quote
Asiaczek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) [quote name='ewelinka_m']Cuda się zdarzają!! Nasza Albinka po 3 latach szukania domu, po dramatycznej walce o jej życie, 2 transfuzjach, krwotoku, zatorze w rdzeniu kręgowym, naświetlaniach, rezonansie.. konsultacjach w Katowicach, a nawet Brnie ...długim i kosztownym leczeniu, które ogółem kosztowało nas blisko 15 tys.... dziś POJECHAŁA DO WSPANIAŁEGO DOMKU! Kolejny raz warto było!! ale bez Waszej pomocy nie dalibyśmy rady! Ogromnie dziękujemy wszystkim zaangażowanym w los Albinki!! To dzięki zaangażowaniu tylu osób znowu się udało :) :calus: [/QUOTE] Ło matko! Ale mi się poplątały deklaracje bazarkowe....:) Najpierw kwota 75 zł miała iśc dla ślepaczka Maciusia - ale koleżanki opiekujące ise Maciusiem stwierdziły, że Maciejka jest zabezpieczony finansowo i proszą o przekazanie tej kwoty innej biedulce. No to padło na Albinkę. A teraz doczytuję, że Albonka ma DS!!!! Tak więc kwota 75 zł przelana zostanie na Rumbe: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230465-Bezdomna-kulejąca-z-nowotworem-i-guzem-Rumba?p=21090078&posted=1#post21090078[/url] Pzdr. Edited July 16, 2013 by Asiaczek Quote
Pliszka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Dopiero teraz doczytałam, że dziewczynka ma dom :) bardzo się cieszę :) Szczęścia Albinko!!!! Quote
Recommended Posts