paulinken Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Czy Tofiś ma wyróżnione gumtree? Podobno to dużo daje. Na tydzień kosztuje chyba 20 zł. Jeśli DT, to pod Warszawą ma yumanji (pewnie ma miejsce), tylko że to raczej kojce... Quote
zawsze.ewa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Trafiłam przypadkiem na wątek Tofika. Wydrukowałam ogłoszenia powieszę na Mokotowie i Śródmieściu. Powodzenia w szukaniu nowego domku! Quote
ewick73 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dziękuję! Ja też jeszcze będę wieszać Quote
ewick73 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 "Powiesiłam w internecie", na goldenline.pl i [url]http://www.psiegranemarzenia.pl/pokaz-Tofik-759.html[/url] Napisałam do kilku fundacji, cisza... Za to zadzwoniła do mnie dziś Agnieszka, która znalazła ogłoszenie w lecznicy na Grójeckiej, będzie pomagała ogłaszać Tofika w internecie i bezpośrednio w fundacjach Od razu mi się raźniej zrobiło, bo dołka mam, takiego ogólnego, zimowo-depresyjnego, i przez Tofika, bo jeśli go nie rozpropaguje odpowiednio to nie daruję sobie, jeśli piesek trafi do schronu... nie mam gdzie go wziąć :( Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Przepraszam za offa ale pomoc bardzo potrzebna!!! 3latek zostanie wywieziony do lasu lub uśpiony we wtorek, kobieta nie ma skrupułów! Już próbowała się go pozbyć! Tu wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200641-POMOCY-dla-3-letniego-Kuby-wyrok-smierci-zostanie-wykonany-25-stycznia[/url] Quote
ewick73 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Dzięki za linka... będę podnosić... biedny piesek, bardzo podobna sytuacja, choć tu u mnie to Pani chce pieska oddać, ale [B]nie chce[/B] go uśpić, zabić, zostawić w lesie... Pocieszające jest to co wyczytałam, że psa na Paluch nie przyjmą, bo przyjmują tylko przywiezione przez straż miejską... Tylko w takim razie co niby robił Tofik drugi raz na Paluchu? P. Danusia coś kręci raczej... i to mnie niepokoi Quote
ewick73 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 a "mojego" Tofika nikt nie chce :( Quote
Agnieszka_K Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tofiś wciąż nie ma domku dla ciebie? :( Quote
ewick73 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Tofiś wciąż nie ma domku dla ciebie? :([/QUOTE] Agnieszko, to ty do mnie dzwoniłaś? Quote
docha Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ewciu, przepraszam, że tak mało zaglądam do Was, ale kot zachorował mi b. ciężko, więc jestem zakręcona zupełnie. Quote
Agnieszka_K Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='ewick73']Agnieszko, to ty do mnie dzwoniłaś?[/QUOTE] nie, na pewno nie ja :) Quote
ewick73 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='Agnieszka_K']nie, na pewno nie ja :)[/QUOTE] A to przepraszam :) dziewczyna, która do mnie dzwoniła w sprawie pomocy to też Agnieszka K. :) Myśłałam, że to ta sama osoba Quote
Agnieszka_K Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='ewick73']A to przepraszam :) dziewczyna, która do mnie dzwoniła w sprawie pomocy to też Agnieszka K. :) Myśłałam, że to ta sama osoba[/QUOTE] nie szkodzi;) a jak wygląda sytuacja Tofika? ta dziewczyna co dzwoniła chce go zabrać? Quote
ewick73 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 nie ma tak dobrze, ale powysyłała info do fundacji różnych z prośbą o pomoc, pomaga w ogłaszaniu Quote
ewatonieja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 biedaczysko jeszcze nie ma nowego domu :( Quote
ewatonieja Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Wciąż mam nadzieję, że dom się znadzie i nie trzeba będzie oddawać małego do hotelu, boksu, budy itd. Quote
ewick73 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 ja to mam marzenie, bardzo nieśmiałe... niczym nie poparte... że piesek mógłby pójść na DT tylko na czas operacji i rekonwalescencji... Quote
paulinken Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Hopa malutki! A kontakt do ogłoszeń ma być na tą panią, jego właścicielkę? Czy na kogo? Bo jaki jest plan, jeśli ktoś się zgłosi? Wizyta adopcyjna? Ta pani jest tego świadoma? Quote
Recommended Posts