Dragon Ujadacz Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Dziękuję, że jesteś... daleko czy blisko... ale wiem, że istniejesz… i to znaczy wszystko…[/FONT] Quote
dorotarad1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Bądź szczęśliwa w tęczowej krainie, ja swą miłość Ci czasem podeślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem odwiedź, choćby we śnie. A Ty sama… stań się motylem, [/FONT][FONT=Microsoft Sans Serif] Jedynym, tym pierwszym i ostatnim, Najpiękniejszym!!! Poezji wiatr będzie poruszał Twymi skrzydłami... Skrzydłami wyobraźni....[/FONT] [FONT=Garamond]20.02. - 20.07.2010r.[/FONT] Quote
Apasz Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Dejluniu pamiętamy - 20.02.2010[/FONT] Quote
mircia135 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 "Będę przy tobie" to najlepsza obietnica jaką może złożyć przyjaciel... Quote
Oskar-owczarek Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [FONT=Tahoma]Pamięci Dejluni 20 luty ~ 20 lipiec Na zawsze w naszych serduszkach [/FONT] Quote
Rex BERGER Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT=Lucida Console]... niezmierzalna jest pustka, gdy Kochany ktoś odchodzi niezmierzalny jest ból, gdy w cichej łez powodzi w wieczornej ciszy, pod gwiazdami, rozdzielamy nasze drogi, rozdzielamy nasze dłonie, i odchodzisz w nocy mrok. Moje serce ogniem płonie, tej miłości co przez lata zakwitała każdej wiosny aż do zimy była taka - moja - Twoja więc radosna... Dziś pozostał tylko sen, dziś pozostał mi Twój cień.... Niezmierzalna jest pustka, gdy Kochany ktoś odchodzi... [SIZE=4][SIZE=2]Droga Dejluniu,to już piąty miesiąc jak odeszłaś .... Tęsknię i pamiętam [/FONT][/FONT] Quote
Oskar-owczarek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [FONT=Georgia] [SIZE=5]Marzenia są... Jak piękne kwiaty... Rozkwitające w słońcu. Jak drzewa dające cień... W słoneczny dzień. Jak księżyc w pełni... Z niebem pełnym gwiazd. Jak przepiękna tęcza... Mieniąca się w kroplach deszczu. Jak Twoje dłonie... Dające ciepło. Jak Twoje ramiona... Dające schronienie. Jak Twój uśmiech... Dający radość. Jak Twoje łzy... Dające ukojenie. I pozwalają nam... Być razem... Chociaż jesteś tak daleko. Przenieś się w świat... Gdzie wszystko jest możliwe. Dosięgnąć gwiazd... Chociaż są tak daleko. Żyć...Być...Tęsknić... Przetrwać... Po prostu pozwalają... Przetrwać. [/FONT] Quote
Oskar-owczarek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Niech Twoją drogę ścielą kwiaty i gwiazdy najpiękniejsze do nóg spadają, jak małe szczęścia na sercu siadają. Niech zielony ciepły wiatr nad Twoją głową cichutko wieje, smutki i troski, jak włosy złociste z czoła odgarnia. Niech miłość szczera i przyjaźń ujmą mocno Twoje dłonie i prowadzą Cię ścieżką, gdzie jest szczęście Twoje... Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ •.¸_¸.•*Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*•.¸_¸.•Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Quote
Dejla Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Gwiazda polarna drogę nam wskazała wśród księżyca blasku, pośród mlecznej drogi myśl z myślą spleciona cichutko załkała z tęsknoty za Tobą, ze smutku i trwogi. Ze smutku i trwogi, z ogromnej tęsknoty, gdy błądzisz samotnie pośród gwiezdnych łąk wtulam się w Twe ramię i mgły oddech złoty, i w sen Twój tęczowy, i ciepło Twych rąk.[/FONT] Quote
mircia135 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [FONT=Verdana]Wiedz, że przyjdzie święty Ramieniem ogarnie Wszystkie wytłumaczy przebyte męczarnie [/FONT] [FONT=Verdana]Bo sens nie w szarpaniu Ani jest w radości Lecz w cierpliwości I wielkim czekaniu Więc niech Cię nie zdziwią Obłoki i zorze Wszystko jest na chwilę I wszystko jak morze...[/FONT] Quote
dorotarad1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif]Każdy nowy dzień jest kwiatem, Który zakwita w naszych rękach. Tam gdzie się kocha, nigdy nie zapada noc. Serce to cząstka człowieka, Które tęskni, kocha i czeka – Zupełnie jak moje Dejluniu…[/FONT] Quote
Apasz Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [FONT=Times New Roman]"Zranionym sercom potrzeba [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] Błękitów nieba, [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] Skrzydlatej modlitwy gońca, [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] Pogodnych uśmiechów słońca, [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif][FONT=Times New Roman] Ciszy bez końca... "[/FONT] [/FONT] Quote
Dragon Ujadacz Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][FONT=Arial Narrow]Nie bój się nocy. Jej puchu strzegą krople kosmosu, tabuny zwierząt; oczy w nią otwórz, wtedy pod dłonią uczujesz ptaki i ciche konie, zrozumiesz kształty, które nie znane przez Ciebie idąc - Tobą się staną. Nie bój się nocy. To ja nią wiodę ten strumień żywy przeobrażenia, duchy świecące, zwierząt pochody, które zaklinam kształtów imieniem. Ułóż wezbrane oczy w kołysce, ciało na skrzydłach jasnych demonów, wtedy przepłyniesz we mnie jak listek opadły w ciepły tygrysi pomruk. /Krzysztof Kamil Baczyński/[/FONT] [/FONT] Quote
Dejla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [FONT=Century Gothic]Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ[/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3] ~ [SIZE=4]KOCHAM CIĘ DEJLUNIU [/FONT][FONT=Century Gothic]~ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic]Twoja Gosia[/FONT][FONT=Century Gothic]...[/FONT] Quote
mircia135 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jeszcze się kiedyś rozsmucę, Jeszcze do Ciebie powrócę, Jeszcze tak strasznie zapłaczę, Że przez łzy Ciebie zobaczę, I taką wielką żałobą Będę się żalił przed Tobą, Że duch mój przed Tobą klęknie I wtedy serce mi pęknie... Quote
dorotarad1 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [FONT=Garamond]Tak mało jest szczęścia na ziemi, że trzeba zbierać wspomnienia, by w chwilach smutnych upajać się nimi jak wodą w chwili pragnienia. Bo czas mija jak godzina, nie wraca to co było. Tak miło powspominać to, Co się razem przeżyło…[/FONT] Quote
Dragon Ujadacz Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]D E J L U N I U -[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gdy czas bez Ciebie wściekle się dłuży gorących wspomnień rozpinam tęczę barwniejsza od tej, co jest po burzy bo malowana tęsknoty pędzlem. Pyszni się pięknie zmysłowym łukiem [/FONT][FONT=Comic Sans MS] mieni chwilami naszego razem jak kwiatów polnych wiosenny bukiet zerwanych z łąki spełnionych marzeń. Przechodzę po niej niczym po moście [/FONT][FONT=Comic Sans MS] chłód samotności zostawiam z tyłu kraina szczęścia znów jest na oścież sercem wydarta z przeszłości pyłu. W nią się zanurzam całą swą duszą [/FONT][FONT=Comic Sans MS] jej zasłaniając słodkim puklerzem bo dni rozłąki skończyć się muszą będziemy razem, mocno w to wierzę…[/FONT] Quote
Dejla Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [FONT=Georgia]Gwiazdy, księżyc na niebie Ktoś, kto wspomina Ciebie Noc czarna wisi nad głową Ktoś czeka i tęskni za Tobą. Zły czas wkradł się znów Chwycił się tych paru słów Znów umysł boleśnie rani Zapomnienia nie ma granic. Od ziemi, aż do gwiazd [/FONT][FONT=Georgia] Wędruje wciąż wolno czas Niepomny na cierpienia Rozwiewa małe marzenia. A słońce pokryte chmurami Kolory mamią odcieniami Szarość z czernią się zlewa Smutkiem nuta rozbrzmiewa. [/FONT][FONT=Georgia]Gwiazdy rozsiane na niebie [/FONT][FONT=Georgia] Księżyc zapatrzony w siebie [/FONT][FONT=Georgia] Dzień z nocą już się miesza… [/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
Dragon Ujadacz Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jesteś... pogodnym wiatrem jesteś Słońcem grzejącym jesteś kroplami deszczu jesteś brzaskiem wschodzącym jesteś życia drobinką jesteś nadal dziewczynką jesteś gwiazdką na niebie jesteś a ja blisko Ciebie jesteś gdzie tylko chcę jesteś nocą i dniem jesteś blaskiem Księżyca jesteś cykaniem budzika jesteś rosą na trawie jesteś pięknym żurawiem jesteś lasem i puszczą jesteś akwenów lustrem jesteś wszystkim co żyje jesteś bo serce Twe bije jesteś życiem się cieszysz jesteś i nigdzie nie spieszysz jesteś, bo bardzo tego pragniemy jesteś… i nic tego nie zmieni… Quote
dorotarad1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [FONT=Verdana]Wyruszyłaś w daleki rejs. Taki, który się nigdy nie kończy, gdzie nie ma złych miejsc i niebo z ziemią się łączy. Nie ma sztormów i burz,[/FONT][FONT=Verdana] a statki są jak widma. Wyruszyłaś w ten rejs i nikt Ciebie nie zatrzyma... ─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─ Pamiętamy Dejuniu…[/FONT] Quote
Apasz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [FONT=Book Antiqua] "Chcę abyś była przy mnie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]gdy już będzie dogasał[/FONT] [FONT=Book Antiqua]ogień mojego istnienia[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bądź wtedy przy mnie[/FONT] [FONT=Book Antiqua]trzymaj za rękę[/FONT] [FONT=Book Antiqua]i przytulaj[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Powtarzaj że wszystko [/FONT] [FONT=Book Antiqua]będzie dobrze[/FONT] [FONT=Book Antiqua]a ja przez łzy[/FONT] [FONT=Book Antiqua]w uśmiechu[/FONT] [FONT=Book Antiqua]będę mówił[/FONT] [FONT=Book Antiqua]że Ci wierzę..."[/FONT] Quote
Kociara82 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 to już prawie pół roku odkąd jesteś, Dejluniu aniołkiem za TM. Brykaj tam sobie szczęśliwie, gdzie nie ma chorób, cierpienia i bólu. Do zobaczenia kiedyś... Quote
Dejla Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]20.02. - 20.08.2010r.[/FONT] [/FONT][FONT=Verdana]─═ڿڰۣڿ☻ڿڰۣڿ═─[/FONT] [FONT=Garamond]Gdzie odeszłaś, Dejluniu? Oto jest pytanie. Gdzie odeszłaś? za ile granic? Za ile mórz, gór czy rzek? Dlaczego odpowiedź Echem pozostanie Błagam odpowiedz Panie! Lecz nikt nie słyszy [/FONT][FONT=Garamond] Tylko serce śpiewa Swoją pieśń pełną tęsknoty Gdzie jesteś Dejluniu moja ukochana? Gdzie jesteś Dejluniu gdy nie ma Cię z rana? Więc całym wnętrzem wołam mój Panie!!! [/FONT][FONT=Garamond] Wiem że mnie słyszysz, każde słowo [/FONT][FONT=Garamond] Więc czemu milczysz, boś jest nad mą głową? Splątane myśli w krużgankach nadziei Czy ktoś JĄ widział, czy słyszał być może? Wyczuwam sobą, że jest niedaleko Że tak jak kiedyś nade mną czuwa I zrywam się ze snu przed siebie wpatrzona... [/FONT][FONT=Garamond] Kolejna opada kartka z kalendarza [/FONT][FONT=Garamond] Dejluniu Kochana, dzisiaj mija pół roku.... ~ KOCHAM CIĘ MOJA NUNUŚKO KOCHANA ~[/FONT] Quote
Recommended Posts