Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PANDUSIA DŻUDI']oj bardzo dużo debie;)))[/QUOTE]

Mam wątpliwości, bo słownik masz bardzo ograniczony, i znajomość języka polskiego tez u Ciebie szwankuje.
Pandusia misiek to lepszy partner do rozmowy

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I][B]Prawdziwy przyjaciel jest jak czterolistna koniczynka ,
trudno go znaleźć ale przynosi szczęście....

[SIZE=4]Odpoczywaj w spokoju Dejlo
[*][/SIZE][/B][/I][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Dragon Ujadacz'][CENTER][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=Blue]DOKUMENTACJA medyczna naszej Dejluni, [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=Blue]która na wniosek Pani Moniki z Fundacji została przesłana "na cito" na Jej adres [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue]wraz z tłumaczeniem,
wykonanym przez osobę, bardzo zaangażowaną w pomoc.[/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[LEFT][IMG]http://74.50.124.204/image/images2_full/L8yB-1b1-2_u2NbO1gCuW.jpg[/IMG]
[/LEFT]

[LEFT][IMG]http://74.50.124.204/image/images2_full/L8yB-1b1-1_u2NbO1gCuW.jpg[/IMG]
[/LEFT]

[LEFT][IMG]http://74.50.124.204/image/images2_full/L8yB-1b1-3_u2NbO1gCuW.jpg[/IMG]
[/LEFT]

[LEFT] ----------------------------------
[/LEFT]

[LEFT][FONT=Georgia][SIZE=3]Uprzejmie informuję [B]„clockwork” [/B]po raz któryś z kolei, że od samego początku prywatne konto Pani Dejlusi rozliczane jest rzetelnie!!!! - łącznie ze stanem wpłat na dzień 19.02.br., umieszczonym na str. 1, post 1 i wcześniejsze, str.1 post 4. Żadna z osób wpłacających, które mogły odnaleźć się w tych wykazach – NIGDY!!!! – powtarzam – nigdy! – nie złożyła skargi na niewykazywanie tych wpłat. Jedyny koszt pokryty przez prywatnych ofiarodawców, to właśnie z tego konta zapłacony rachunek za wizytę w klinice niemieckiej. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3]Ponadto, na str. 46, post 452 znajduje się odnośnik: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][URL]http://house4pets.blog.onet.pl/[/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3]zawierający poprzednio wstawioną, tą samą fakturę na kwotę 135,02 euro z Kliniki - w innym ujęciu.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][FONT=Georgia][SIZE=3]Ponieważ Opiekunka Dejluni nigdy nie przypuszczała, że wszelkiego rodzaju rachunki za leki i wszystkie dotychczasowe wydatki związane z chorobą i leczeniem pieska na Jej [B]prywatny koszt[/B], nie związany ze zbiórką środków przeznaczonych WYŁĄCZNIE NA OPERACJE powinna zachowywać, takowych po prostu nie posiada.[/SIZE][/FONT]
[/FONT]
[SIZE=3][B][FONT=Arial]„clockwork”:[/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][SIZE=2][I]I[U][FONT=Times New Roman][SIZE=3] własnie kasa która poszła na prywatne konto powinna tu być rozliczona- choćby z tego powodu że ja mogłam być potencjalnym ofiarodawcą i z przyzwoitości powinny być podane do ogólnej wiadomości UDOKUMENTOWANE dane o wpływach i wypływach![/SIZE][/FONT][/U][/I][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE]

[FONT=Georgia][SIZE=3]Jeżeli na Dogomanii istnieje jakakolwiek inna forma „dokumentowania” wpływów, proszę o podpowiedź i wskazanie wątku, który robi to zgodnie z zasadami – na pewno dorównamy stosowanym standardom.[/SIZE]

[/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3]O kasę na Dogo - jak wspomniałaś już nie nawołujemy! – a cegiełki powstały dzięki uprzejmości Fundacji, która mając podstawę w postaci posiadanej dokumentacji choroby pieska takowe na Allegro wystawiła.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=3]Tym samym informuję, że Fundacja z zebranych na Dejlunię pieniążków nie wydała ani grosza – nie wspomnę, że od dnia [B]5.02 [/B]do dzisiaj nie była uprzejma powiadomić nas o wpływach, które w międzyczasie dotarły. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3]Myślę, że osoby przesyłające tam pieniążki pomiędzy [B]5 a 19 lutego[/B] mają prawo poczuć dyskomfort. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3]Według informacji [COLOR=Green][B]„pinii1”[/B][/COLOR] o kwocie [B]1348,70 zł[/B] na dzień przedwczorajszy, znajdującej się na koncie Dejli, różnica z naszymi danymi od Fundacji stanowi [B]72,90 zł[/B]. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3]Pomijam już zupełnie fakt, iż osoby, licytujące w aukcjach Fundacji i wpłacające na jej konto „potwierdzone” już poprzednio kwoty – do dziś nie otrzymały opłaconego towaru (m.in. długopisy, buttony).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3]Być może jest to „drażliwy temat” dla Fundacji – ale jest faktem…[/SIZE][/FONT]

[/LEFT]
[/CENTER]
[FONT=Georgia][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

[FONT=Verdana][SIZE=3]Ponieważ nie chciałbym, by mój post, wydaje się - [B]ważny w sprawie[/B] - zagubił się w całym tym śmietniku (przepraszam za określenie panujących tu nastrojów) - powtarzam go raz jeszcze.

P.S. Dysponuję dodatkowo zdjęciem rentgenowskim biednych, chorych kosteczek ś.p. Dejluni.
Jestem gotów wstawić na wyraźne życzenie kogoś, kto się na tym zna - nie fotoamatorom:([/SIZE][/FONT]

Posted

[CENTER][LEFT][COLOR=Red][I][B][FONT=Comic Sans MS]L[/FONT][/B][/I][/COLOR][COLOR=Purple][B][FONT=Comic Sans MS]:x-mas:[/FONT][/B][/COLOR][COLOR=Purple][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][I]B-Fiodor...[/I][/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon8.gif[/IMG][COLOR=Red][B][I][FONT=Comic Sans MS]LB-Fiodor.[/FONT][/I][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][I][FONT=Comic Sans MS]..[/FONT] [/I][/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Red]
[/COLOR][/B][COLOR=Red][B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B][/COLOR]
[quote name='Fiodor2008'][B][COLOR=Red]
[COLOR=Purple]Witajcie Przyjaciele !!!
⋰⋰⋰⋰⋰ ⋰⋰⋰⋰⋰⋰ ⋰⋰⋰⋰⋰⋰
.♥''''♥.♥''''♥. Przesyłam
♥............♥ Wam
..'♥.......♥' Moc
......''♥'' Buziaczków [/COLOR]

[/COLOR][/B][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG][COLOR=Red][B][I][FONT=Comic Sans MS]LB-Fiodor...[/FONT] [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=Black][SIZE=3]Przepraszam - ale szczena mi Fiodorze opadła i MUSZĘ odpowiedzieć...
[/SIZE]
Nie sądziłem, że powiększysz grono osób w temacie:
[B][COLOR=Purple]"[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=Purple][B] Czyżby rozpoczęło się zacieranie śladów"[/B]?[/COLOR]
Akcja wpłacania funduszy się zakończyła, dlatego prywatne konto z adresem zostało wykasowane. Nie wiem, czy zauważyłeś, wątek został przeniesiony do innego działu.

Wszystkie osoby ubiegające się o zwrot kasy z konta prywatnego Dejli mamy w wykazach i Ich życzenia będą realizowane po podaniu mnie lub Dejluni namiarów na swoje prywatne konta - jak odesłać pieniążki.
Poza tym pisałem [B]WYRAŹNIE[/B] - że od poniedziałku, czyli dziś, w poście [B]505 na str 51[/B] - będę wpisywał wszystkie życzenia tych osób oficjalnie.

[B]Konto Fundacji[/B] pozostało dla osób, które chcą od Fundacji zwrotu swoich wpłat
- a ponieważ posługiwali się tam "trudno-rozpoznawalnymi" dla fundacji nickami - mają prawo wiedzieć, gdzie się zwrócić !!!

Dejlunia na NK konto posiada, nie UCIEKŁA tak samo jak ja czy inni z mojej - jak tu napisano "BANDY". Jesteśmy więc "w zasięgu" porozumienia ze wszystkimi.
Dlatego trudno mi z uśmiechem przyjąć Twoje oskarżycielskie teksty, którymi nas częstujesz.
Był weekend, bank Dejluni w tym czasie nie robi przelewów a Jej [B]biednej[/B] zeszło się w sobotę.
To według Ciebie [B]"zacieranie śladów"[/B]?.

Poza tym - przepraszam.... to nie miejsce do wysyłania pozdrowień przyjaciołom chyba - sam pisałeś, że się wycofujesz z tego wątku i dlaczego.
Dla mnie osobiście, choć wypowiadam się WYŁĄCZNIE za siebie - to stronka, na której oddajemy [B]HOŁD [/B]naszej Przyjaciółce i staramy się wszystko [B]uczciwie[/B] doprowadzić do końca -
dlaczego tak wiele osób nam to utrudnia ??????????????????????????????

A[COLOR=Red][COLOR=Black]aaaaaa...... [/COLOR] [B]"[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=2][COLOR=Black][I][B][COLOR=Red]Po co te korekty i zmiany...?"[/COLOR][/B]
- [B]przypomnij sobie ile własnych usunąłeś lub korygowałeś...[/B]
[B]były i za chwilę znikały, w zależności od "sytuacji na rynku"..[/B]..

Ja, mimo że byłem wciąż krytykowany - pozostawiłem każdego mojego posta w stanie dziewiczym, choć do świętoszków nie należę...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[SIZE=3][I]Uprzejmie informuje, że wszystkie moje wpłaty na konto Właścicielki Dejli zostały wykazane i przekazałem stosowne polecenie co do ich rozdysponowania.[/I][/SIZE]

[SIZE=3][I]Niestety nie zgadza się stan moich wpłat podanych przez Fundację For Animals.[/I][/SIZE]
[SIZE=3][I]Nie otrzymałem też do dnia dzisiejszego kupionych na Aukcjach, organizowanych przez tę Fundację , gadżetów ( podkreślam jeszcze raz sprawa dotyczy Aukcji organizowanych przez Fundację – nie dotyczy to Aukcji prywatnych ).[/I][/SIZE]
[SIZE=3][I]P/w sprawę jak i sposób rozdysponowania wpłaconych na konto Fundacji pieniędzy na leczenie Dejli postaram się wyjaśnić osobiście z Fundacją.[/I][/SIZE]

[I][SIZE=3]Jednocześnie informuję, że nie będę odpowiadał na dziwne insynuacje i pomówienia rozsiewane przez znane mi, niestety, osoby.[/SIZE][/I]

[SIZE=3][I]Pani Dejli jeszcze raz składam szczere wyrazy współczucia...[/I][/SIZE]

Posted

[quote name='PANDUSIA DŻUDI']Oj..... Oj... Ktoś tu kombinuje ... Coby chronić "fundację " ale takie instytucje jak sąd też istnieją i niestety ... Pozew został złożony.... Oczywiście przeciwko fundacji...[/QUOTE]

[COLOR=Black]o dzisys.... :mdleje: .... pokemonie z bambusowego lasu ..jesteś moim guru ....o 23.24 dałaś rade zlożyć pozew .... jesteś jedyna i niepowtarzalana w swoim świecie :roflt:[/COLOR]

[COLOR=Red][B]Co do zacierania śladów , myślę że poprosimy zaraz Moderatora o przywrócenie tego postu i będzie po kłopocie

mamy namiary z bloga ....

[/B][/COLOR][URL]http://house4pets.blog.onet.pl/[/URL]

Dane usunęłam , ale tak czy inaczej są do wglądu ...:roll:

Posted

Wszystkie wpłaty dokonane przeze mnie na konto Pani Małgorzaty Waszak zostały udokumentowane, przekazałam także informacje odnośnie Ich rozdysponowania. Jeżeli chodzi o zakupione przeze mnie cegiełki (nick gabi016), to wpłaconą kwotę pozostawiam na koncie Fundacji z przeznaczeniem na psy z Szydłowca.

Posted

Wszystkie wpłaty dokonane przeze mnie na konto Pani Małgorzaty Waszak zostały udokumentowane, przekazałam także informacje odnośnie Ich rozdysponowania. Jeżeli chodzi o zakupione przeze mnie cegiełki (nick gabi016), to wpłaconą kwotę pozostawiam na koncie Fundacji z przeznaczeniem na psy z Szydłowca.

Posted

Uprzejmie informuję, że wszystkie wpłaty dokonane przeze mnie na konto Pani Małgorzata Waszak, zostały wykazane i podobnie jak "Apasz" przekazałem instrukcje odnośnie ich rozdysponowania. Natomiast jeżeli chodzi o zakupione przeze mnie cegiełki (nick allegro gabi016), to kwotę wpłaconą na konto Fundacji przeznaczam na pomoc dla psów z Szydłowca.

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Black]o dzisys.... :mdleje: .... pokemonie z bambusowego lasu ..jesteś moim guru ....o 23.24 dałaś rade zlożyć pozew .... jesteś jedyna i niepowtarzalana w swoim świecie :roflt:[/COLOR]

[COLOR=Red][B]Co do zacierania śladów , myślę że poprosimy zaraz Moderatora o przywrócenie tego postu

mam namiary z bloga ....

[/B][/COLOR][SIZE=2][B]Kontakt:[/B]
[B][email protected] [/B]
[FONT=Arial]nr tel.519 653 434[/FONT]
[FONT=Arial]Bank PKO S.A I Oddział w Słubicach [/FONT]
[FONT=Arial]901 240 360 811 110 010 294 814 69 [/FONT]
[FONT=Arial]Małgorzata Waszak [/FONT]
.....
.......
[FONT=Arial]z dopiskiem: DLA DEJLI[/FONT][/SIZE]

[URL]http://house4pets.blog.onet.pl/[/URL][/QUOTE]

o co Tobie Alicjo chodzi ? Robisz szum jakby dokonano kradzieży stulecia.Pokaż mi chociaż jedną osobę,która WPŁACIŁA pieniążki na Dejle a nie zostało to potwierdzone - piszę o koncie prywatnym - nie o FFA_Wrocław.
Kilkakrotnie były tu zapewnienia,że wszystko zostanie rozliczone ,czy nie rozumiesz czym jest dla pani Dejli odejście pieska - chyba nie,bo ktoś kto stracił ukochane zwierzątko ma inne podejście do takiej syutacji- czytaj co piszą Ci co znają temat a nie to,kto wymyśla jakieś niestworzone historie.
Ani pani Dejli ani nikt z jej znajomych nie zakładała żadnego bloga !!!!- kolejne kłamstwo i rzucanie oskarżeń.
Natomiast to co zrobiłaś w ostatnim poście jest karalne - kto podaje do publicznej wiadomości jego dane osobowe bez jego ZGODY podlega karze ..... itd.

Nikt nie upoważnił założyciela blogu - o którego istnieniu zainteresowani dowiadują się teraz od Ciebie !!!!
ani Ciebie do podawania publicznie danych osobowych pani Dejli

I nikt nie zaciera śladów - kogoś naśladujesz w swoich mniemaniach ale idziesz złym tropem.

Watek był założony dla ratowania zdrowia Dejli
Zrobiłaś z niego Ty i Tobie podobni forum dla pyskaczy.

[FONT=Arial][I][B]Dejluniu,spoczywaj w spokoju !
pani Dejli szczere wyrazy współczucia.[/B][/I][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=black]o dzisys.... :mdleje: .... pokemonie z bambusowego lasu ..jesteś moim guru ....o 23.24 dałaś rade zlożyć pozew .... jesteś jedyna i niepowtarzalana w swoim świecie :roflt:[/COLOR]

[COLOR=red][B]Co do zacierania śladów , myślę że poprosimy zaraz Moderatora o przywrócenie tego postu[/B][/COLOR]

[B][COLOR=red]mam namiary z bloga ....[/COLOR][/B]

[SIZE=2][B]Kontakt:[/B][/SIZE]

[B]Art. 49.[/B] 1. Kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Ustawa o ochronie danych osobowych się kłania

Twój guru;)

Posted

[COLOR=Navy][I][B]"(...) Kiedyś mnie spotkasz, bo przyjdę do Ciebie,
znów Cię uściskać, pogłaskać po uszkach,
przybiegnę prędziutko odszukać Cię w niebie,
poczekaj cierpliwie na nieba poduszkach..."

Dejluniu,tak mi przykro .....

[/B][/I][/COLOR]