zadra Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Allegro zachęcające,dziękuje dziewczyny !!Może tym razem ktos dostrzeże malego skarbka. Quote
zadra Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Mięta już calkiem zdrowa,po anginie ani śladu.Apetyt ma coraz większy,troszeczkę przytyła.Ranka po sterylce zagojona cudnie.zekamy na cudownego przyjaciela dla Miętówki. Quote
Isadora7 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='jogi']Zadra przeglądnełam wszytskie ogłoszenie, większość już jest nieaktualna, włącznie z allegro, albo sa bardzo daleko z tyłu.[/QUOTE] Teraz doczytałam [COLOR=Silver](widać jak mam czas wczytwywać się)[/COLOR]. To powiem tak na przyszłość. [B]Z zasady jak wystawiam psiakowi allegro to... wystawiam do czasu znalezienia domu.[/B] Odnawiam. [B]Nie mam czasu biegać po wątkach i cięgle wpisywać nowy link.[/B] Mięta jest wystawiana na koncie emirowym fundacyjnym. Link na forum i stronie emirowej. Poza tym... jak aukcja zakończona i jest stary link warto nieraz zerknąć w [B]"[URL="http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6544330"]Pokaż inne przedmioty Sprzedającego[/URL]"[/B] . Robię tez allegra na swoim prywatnym koncie. Po to nosze w sygnie adres do mojego allegra... zawsze można spojrzeć. Przypomnieć, poinformować że jest dom. Quote
Marlena:) Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 E tam nieważne, im więcej tym lepiej - może nikt nie zauważy :evil_lol: Quote
jogi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Isadora przecież ja nie napisałam tego, żeby Cię urazić. Kliknelam na link, zobaczyłam, że wyszło, napisałam o tym i tyle. Ale cieszę sie, że napisałaś, ze wystawiasz do skutku, bo o tym nie wiedziałam. Quote
agada Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zaglądam i ja do Miętki. Dostałam od Toli tyle linków do wątków, że życia mi chyba zbraknie;), jak Wy to wszystko ogarniacie:roll: Quote
zadra Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zaglądajcie,dziwczeta zagladajcie.Zbiorowa magia sprawi,ze w końcu ktoś poczuje 'Miętę" do Mięty, Quote
robkowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mięta w Walentynki pokazuje się na pierwszej:smile: Quote
Tola Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tymmczasowa Pani Mięty martwi się brakiem zainteresowania sunią. Nikt nie dzwoni, nie pyta. Quote
zadra Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mocno wierzę,że i do Miętki w końcu uśmiechnie się szczęscie.Sunia,jest bardzo grzeczna i posłuszna.Jest wesoła i zabawna.bardzo szybko uczy sie nowych rzeczy.Powodzenia malutka. Quote
agada Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 odwiedza, odwiedza, tylko tyle tych wątków, i czasami skleroza..:oops: Quote
zadra Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Mała czeka na domek.teraz ferie może sie jej poszcęsci ! Quote
zadra Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dzisiaj mialam dwa telefony w sprawie adopcji Mięty.Niestety po rozmowie wstępnej stwierdziałam,że nie są to domy odpoiednie dla naszej Miętki,Czekamy dalej, Quote
Tola Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bo na pewno "do obejścia" lub na łancuszek... Quote
zadra Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Jeden do "obejścia",drugi do domu w ktorym poprzedni piesek "lubił sobie polatać" i zginął w wypadku. Quote
zadra Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Mięta to delikatna suczka.Nadaje się wyłacznie do domku. Quote
Tola Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='zadra']Mięta to delikatna suczka.Nadaje się wyłacznie do domku.[/QUOTE] Trzeba postarac się o miesięcznik:cool3: Quote
robkowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='zadra']Dzisiaj mialam dwa telefony w sprawie adopcji Mięty.Niestety po rozmowie wstępnej stwierdziałam,że nie są to domy odpoiednie dla naszej Miętki,Czekamy dalej,[/QUOTE] czekamy nadal.... Quote
zadra Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dzisiaj miałam trzy telefony w sprawie Mięty.Niestety,żaden dom sie nie nadaje.Taka sama sytuacja jak wyżej.:placz: Czekamy dalej. Quote
agada Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ja właśnie wpadam, by zobaczyć, czy coś się ruszyło... zadra bez paniki, ważne, ze dzwonią, to czasami trwa... Quote
Recommended Posts