Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mięta już calkiem zdrowa,po anginie ani śladu.Apetyt ma coraz większy,troszeczkę przytyła.Ranka po sterylce zagojona cudnie.zekamy na cudownego przyjaciela dla Miętówki.

Posted

[quote name='jogi']Zadra przeglądnełam wszytskie ogłoszenie, większość już jest nieaktualna, włącznie z allegro, albo sa bardzo daleko z tyłu.[/QUOTE]

Teraz doczytałam [COLOR=Silver](widać jak mam czas wczytwywać się)[/COLOR]. To powiem tak na przyszłość. [B]Z zasady jak wystawiam psiakowi allegro to... wystawiam do czasu znalezienia domu.[/B] Odnawiam. [B]Nie mam czasu biegać po wątkach i cięgle wpisywać nowy link.[/B]

Mięta jest wystawiana na koncie emirowym fundacyjnym. Link na forum i stronie emirowej. Poza tym... jak aukcja zakończona i jest stary link warto nieraz zerknąć w [B]"[URL="http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6544330"]Pokaż inne przedmioty Sprzedającego[/URL]"[/B] .

Robię tez allegra na swoim prywatnym koncie. Po to nosze w sygnie adres do mojego allegra... zawsze można spojrzeć. Przypomnieć, poinformować że jest dom.

Posted

Isadora przecież ja nie napisałam tego, żeby Cię urazić. Kliknelam na link, zobaczyłam, że wyszło, napisałam o tym i tyle. Ale cieszę sie, że napisałaś, ze wystawiasz do skutku, bo o tym nie wiedziałam.

Posted

Mocno wierzę,że i do Miętki w końcu uśmiechnie się szczęscie.Sunia,jest bardzo grzeczna i posłuszna.Jest wesoła i zabawna.bardzo szybko uczy sie nowych rzeczy.Powodzenia malutka.

Posted

Dzisiaj mialam dwa telefony w sprawie adopcji Mięty.Niestety po rozmowie wstępnej stwierdziałam,że nie są to domy odpoiednie dla naszej Miętki,Czekamy dalej,

Posted

[quote name='zadra']Dzisiaj mialam dwa telefony w sprawie adopcji Mięty.Niestety po rozmowie wstępnej stwierdziałam,że nie są to domy odpoiednie dla naszej Miętki,Czekamy dalej,[/QUOTE]

czekamy nadal....