Jump to content
Dogomania

Znaleziono młodą suczkę husky/malamut - okolice Warki/Chynowa - MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

W okolicach Warki/Chynowa znaleziono młodą suczkę husky/malamut.

Pewnie komuś zwiała po Sylwestrze.

Czy ktoś może przekopiować to na fora haszczaków ??

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukam i szukam i nic, pamiętam że autor topicu i właściciel psa miał nick family. Znalazłam też w necie takie ogłoszenie:
W dniu 8 maja w Chynowie k/ Grójca zaginęła młoda sunia HUSKY jasna, srebrna, miała czerwonę obrożę, oczipowana.Tęskni za nią towarzysz zabaw.
Kontakt: 0-503-17-33-77
fakt, że jest z maja ale z drugiej strony Chynów to wioska, nie sądzę żeby obfitowała w husky.

Posted

Ania, ja też nie wytrzymałam i zadzwoniłam wczoraj do tej właścicielki z ogłoszenia. Niestety ich zaginiona sunia miała brązowe oczy... :(
Muszę przyznać, że znajda przepięknie komponuje się z Twoim stadem... :)
Aniu, a Ty mieszkasz w okolicy Chynowa? Ja mam tam działkę, znam trochę tamtą okolicę. Może dałabyś radę rozwiesić ogłoszenia w okolicznych sklepach? W Chynowie są też dwie lecznice, może któryś z lekarzy poznałby tak charakterystycznego psa o niebieskich oczach.

Posted

Kingula,
ja jestem w Warszawie, Mama siedzi tam na działce :)
Ta suka ma wytartą szyję (futro i skórę) od obroży, przypuszczam, że zwiała komuś z łańcucha.

Zaraz zadzwonię do tych wetów z Chynowa i do Warki.

Posted

Jak łancuchowa to mogła weta na oczy nie widzieć :( ale ogłoszenia na sklepach mogłyby pomóc. We wsi wszyscy wszystkich znają i wszystko o wszystkich wiedzą, o ile oczywiście sunia jest z okolic Chynowa.

To pewnie po sąsiedzku się "działkujemy" :)

Posted

Dostalam dzisiaj maila z prosba o umieszczenie suni u nas na stronie, ale powiem wam ze jezeli otarcia sa od lancucha a do tego te jej sutki mi sie nie podobaja, to lepiej dla niej by bylo jakby wlasciciel sie nie odnalazl :( Mysle ze sunia zwiala mu, a jemu tez juz chyba nie zalezy na jej odnalezieniu bo ma chlop problem z glowy wrrrrr. Do tego sunia nie wyglada najlepiej , jest dosc szczupla, jej siersc jest tez jakas dzwina :/
Teraz moje pytanie, jak dlugo suczka moze zostac tak gdzie jest teraz ??

Posted

Dora Wygląd sierści to być może zarobaczenie. Została juz odrobaczona , ale nie wiem jaki był efekt. Zapytam mamę i napisze.
Sytuacja finansowa mojej mamy jest bardzo ograniczona tym bardziej że już ma na utrzrymaniu swoje psy w tym 2 przygarnięte jakiś czas temu i 4 koty.
Sunia narazie może być u mojej mamy , ale jak długo wytrzyma to jej portfel?. Nie wiem.
Bedzie super jeżeli uda sie znaleść suczce dom na " cito" .

Pozdrawiam i bardzo dziekuje za zainteresowanie.

Posted

Aniu a mozesz napisac cos wiecej o niej, bo tak nic o niej nie wiem i trudno nawet robic ogloszenia :/ powiedz mi na co potrzebne sa mamie pieniadze, na karme , szczepienie itd ? bo latwiej jest pomoc finansowo niz znalesc szybko dom :(

Posted

Jak na psa domowego jest za chuda . W sylwestra do babci mojej koleżanki w Michalczewie( a to bardzo blisko chynowa) podobno się przyplątał psiak wyglądający jak huski ( ja go jeszcze nie widziałam) moze ona miała szczeniaki ???

Posted

Marlenka, to dowiedz się coś więcej o tym psie, bo Michalczew jest bardzo blisko działki, a to by znaczyło, że zrobił się w okolicy "najazd husky" :lol:

W oczekiwaniu na michę i błogie chwile po ... :lol: