AniaN Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 W okolicach Warki/Chynowa znaleziono młodą suczkę husky/malamut. Pewnie komuś zwiała po Sylwestrze. Czy ktoś może przekopiować to na fora haszczaków ?? Quote
Malibu Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wysłałam linka do miłosniaka Husky. Kto pyta , nie błądzi. Quote
kingula Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Kurcze, jakis czas temu byl topic o zaginionym husky (czy nawet parze?) z Chynowa... nie pamietam dobrze, trzeba by pokopac, moze to ten sam pies? Quote
kingula Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Szukam i szukam i nic, pamiętam że autor topicu i właściciel psa miał nick family. Znalazłam też w necie takie ogłoszenie: W dniu 8 maja w Chynowie k/ Grójca zaginęła młoda sunia HUSKY jasna, srebrna, miała czerwonę obrożę, oczipowana.Tęskni za nią towarzysz zabaw. Kontakt: 0-503-17-33-77 fakt, że jest z maja ale z drugiej strony Chynów to wioska, nie sądzę żeby obfitowała w husky. Quote
AniaN Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Niestety to nie ona - rozmawiałam z właścicielką tamtej suczki (z 8 maja) :roll: Quote
Malibu Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Halo!!!!! Czy jest tu kto? Piekna suczka Husky szuka swojego pana. Quote
radovan2 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 znalazlam cos takiego! http://www.utracone.pl/temp-419/siberian-husky.html ale ta sunia jest ze slaska Quote
kingula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ania, ja też nie wytrzymałam i zadzwoniłam wczoraj do tej właścicielki z ogłoszenia. Niestety ich zaginiona sunia miała brązowe oczy... :( Muszę przyznać, że znajda przepięknie komponuje się z Twoim stadem... :) Aniu, a Ty mieszkasz w okolicy Chynowa? Ja mam tam działkę, znam trochę tamtą okolicę. Może dałabyś radę rozwiesić ogłoszenia w okolicznych sklepach? W Chynowie są też dwie lecznice, może któryś z lekarzy poznałby tak charakterystycznego psa o niebieskich oczach. Quote
kingula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='radovan2']znalazlam cos takiego! http://www.utracone.pl/temp-419/siberian-husky.html ale ta sunia jest ze slaska Ta sunia ma inną maskę :( Quote
AniaN Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Kingula, ja jestem w Warszawie, Mama siedzi tam na działce :) Ta suka ma wytartą szyję (futro i skórę) od obroży, przypuszczam, że zwiała komuś z łańcucha. Zaraz zadzwonię do tych wetów z Chynowa i do Warki. Quote
kingula Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jak łancuchowa to mogła weta na oczy nie widzieć :( ale ogłoszenia na sklepach mogłyby pomóc. We wsi wszyscy wszystkich znają i wszystko o wszystkich wiedzą, o ile oczywiście sunia jest z okolic Chynowa. To pewnie po sąsiedzku się "działkujemy" :) Quote
AniaN Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 W Chynowie husky brak !!! Suczka jest już na http://www.siberianhusky24s**********/ Quote
AniaN Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Piękna sunia szuka domu !!! Dzisiejsza sesja zdjęciowa :) Quote
Dora Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dostalam dzisiaj maila z prosba o umieszczenie suni u nas na stronie, ale powiem wam ze jezeli otarcia sa od lancucha a do tego te jej sutki mi sie nie podobaja, to lepiej dla niej by bylo jakby wlasciciel sie nie odnalazl :( Mysle ze sunia zwiala mu, a jemu tez juz chyba nie zalezy na jej odnalezieniu bo ma chlop problem z glowy wrrrrr. Do tego sunia nie wyglada najlepiej , jest dosc szczupla, jej siersc jest tez jakas dzwina :/ Teraz moje pytanie, jak dlugo suczka moze zostac tak gdzie jest teraz ?? Quote
AniaN Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Dora Wygląd sierści to być może zarobaczenie. Została juz odrobaczona , ale nie wiem jaki był efekt. Zapytam mamę i napisze. Sytuacja finansowa mojej mamy jest bardzo ograniczona tym bardziej że już ma na utrzrymaniu swoje psy w tym 2 przygarnięte jakiś czas temu i 4 koty. Sunia narazie może być u mojej mamy , ale jak długo wytrzyma to jej portfel?. Nie wiem. Bedzie super jeżeli uda sie znaleść suczce dom na " cito" . Pozdrawiam i bardzo dziekuje za zainteresowanie. Quote
Dora Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Aniu a mozesz napisac cos wiecej o niej, bo tak nic o niej nie wiem i trudno nawet robic ogloszenia :/ powiedz mi na co potrzebne sa mamie pieniadze, na karme , szczepienie itd ? bo latwiej jest pomoc finansowo niz znalesc szybko dom :( Quote
AniaN Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Suczka nie jest zaszczepiona , a i pomoc w postaci karmy też bardzo by sie przydała. Quote
Dora Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ok postaram sie cos zalatwic, na szczepienia kase przesle bez problemu, tylko musze cos nad karma pomyslec Quote
marlenka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak na psa domowego jest za chuda . W sylwestra do babci mojej koleżanki w Michalczewie( a to bardzo blisko chynowa) podobno się przyplątał psiak wyglądający jak huski ( ja go jeszcze nie widziałam) moze ona miała szczeniaki ??? Quote
Dora Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mi tez wyglada na to ze ona jest po szczeniakach :( Quote
AniaN Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Marlenka, to dowiedz się coś więcej o tym psie, bo Michalczew jest bardzo blisko działki, a to by znaczyło, że zrobił się w okolicy "najazd husky" :lol: W oczekiwaniu na michę i błogie chwile po ... :lol: Quote
Plicha Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Piękna ale chudzinka :( moze z jakiejś pseudo chodowli uciekła? Jakiś dobry domek by się dla niej przydał. Quote
Dora Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Widac ze dzeiwczynie dobrze u twojej mamy :) :) :) Quote
AniaN Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Słodki odpoczynek Zimowe szaleństwa Szukamy kreta Quote
Recommended Posts