Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']a co z Wrocławiem, podobno my mamy dobrych chirurgów (tak mówią inni w Polsce), ale trzeba by pokazać i zdjęcie i psa im[/QUOTE]

Spróbuję jeszcze poszukać wątku Etny (jakoś nie umiem) - astki z naszego schroniska, która przeszła trudną operację w Klinice we Wrocławiu. Dzięki Asior która się nią zajmowała po operacji trafiła na rehabilitację do Kliniki Danusi (?),

Zaraz zresztą napiszę też do Asi (Asiora) z prośbą o podanie namiarów na wątek Etny i tą Klinikę we Wrocławiu

Posted

[quote name='wojtuś']Spróbuję jeszcze poszukać wątku Etny (jakoś nie umiem) - astki z naszego schroniska, która przeszła trudną operację w Klinice we Wrocławiu. Dzięki Asior która się nią zajmowała po operacji trafiła na rehabilitację do Kliniki Danusi (?),

Zaraz zresztą napiszę też do Asi (Asiora) z prośbą o podanie namiarów na wątek Etny i tą Klinikę we Wrocławiu[/QUOTE]

Właśnie dostałem informację od Asior że Etna była operowana w Śremie i jej wątek - przejrzę wątek wieczorem to dowiemy się coś o tej Klinice
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/134665-KRAKA-W-Etna-piAE-kna-amstafka-WYGRAA-A-A-YCIE-MA-DOM-u-AGAGI[/URL]

Posted

[quote name='wojtuś']Spróbuję jeszcze poszukać wątku Etny (jakoś nie umiem) - astki z naszego schroniska, która przeszła trudną operację w Klinice we Wrocławiu. Dzięki Asior która się nią zajmowała po operacji trafiła na rehabilitację do Kliniki Danusi (?),

Zaraz zresztą napiszę też do Asi (Asiora) z prośbą o podanie namiarów na wątek Etny i tą Klinikę we Wrocławiu[/QUOTE]

Właśnie dostałem informację od Asior że Etna była operowana w Śremie i jej wątek - przejrzę wątek wieczorem to dowiemy się coś o tej Klinice
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/134665-KRAKA-W-Etna-piAE-kna-amstafka-WYGRAA-A-A-YCIE-MA-DOM-u-AGAGI[/URL]

Posted

Ta śliczna mordeczka na zdjęciu to sobowtór mojego Gucia :) ...całuski w nochalek:loveu:

Hop pieseczki - niewiele mogę pomóc ale jestem z wami i ślę dobre życzonka...

Posted

Moze trzebaby mu bylo jakis lek na tą biegunke podac? A szczepienia juz miał? Oby jakiejs wirusówki nie zalapal chlopak. Ile mamy funduszy? Jakies deklaracje??

Posted

nie mialam wczoraj po poludniu neta, koszmar!!!!

Nero - jest sprawny, wydaje sie ze dzieki tym lekom nic go nie boli. lapki tylne koślawi ale jakby rzadziej. za trzy dni idziemy ponownie do weta, pokolejna dawke lekow i opowiedziec jak sobie radzi.
bardzo chcialabym go skonsultowac z innymi lekarzami, z chirurgami ale chyab leoiej bedzie go jeszcze poobserowac troche i moze dopiero pozniej szukac konsultacji. zobaczymy jak sobie bedzie radzil gdy odstawimy leki. wtedy bede mogla powiedziec wiecej .

Figiel - bylam dzisiaj z nim na spacerze w schronie i leje sie z niego ciurkiem. dostaje do jedzenia chude mieso z kurczaka i enteroferment. chyba trzeba bedzie zrobi jednak jakies glebsze badania bo ta przedluzajaca sie biegunka jest niepokojąca

i mamy od wczoraj kolejnego biedaka, przywiezionego z interwencji. interwencja byla glownie z powopdu zwierzat gospodrakich a przy okazji zabrano psa, bo byl zachudzony i zaniedbany. wygląda tylko trovche lepiej od Figla ale wszystkie zebra na wierzchu.

nie mam sił juz:(

Posted

[quote name='wojtito']Potrzebne teksty? Datki?:-([/QUOTE]

mysle o allegro cegielkowym ale nie wiem ile wynosi prowizja allegro.
oglaszamy nasze zwierzaki w miare mozliwosci , dajemy rade sami, psow jest kilkanascie w schronie, wiec nie jest źle.

najbardziej doskwiera nam brak pieniędzy. teraz kupujemy jedzenie z własnych kieszeni ( mamy puszki i sucha karme z darów ale w takie mrozy zwierzaki musza dostac cos gotowanego!!!), ale ile tak mozna???

jutro bedzie bazarek

nie moze ruszyc ten wątek, jak zawsze tyle jest potrzebujących psiakow...:(

Posted

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/2489/obraz388v.jpg[/IMG]w piatek jedziemy do lecznicy opowiedziec o zachowaniu psiaka i reakcji na leki. bardzo martwie sie , co będzie po odstawieniu lekarstw, czy znowu będzie cierpiał?

[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/5120/obraz391.jpg[/IMG]

Posted

Mordeczko śliczna :) w górę ! :)

Danal - bez smutaszenia mi tu :) Z taką kochająca ciotką jak Ty ,to musi się psiakom wreszcie poszczęścić....

Teraz trochę dużo zaległych spraw było...i nerwów ...ale teraz już wszystko na prostą wychodzi i kolej na Twoje biedulki :)

Posted

[quote name='ivette3']Mordeczko śliczna :) w górę ! :)

Danal - bez smutaszenia mi tu :) Z taką kochająca ciotką jak Ty ,to musi się psiakom wreszcie poszczęścić....

Teraz trochę dużo zaległych spraw było...i nerwów ...ale teraz już wszystko na prostą wychodzi i kolej na Twoje biedulki :)[/QUOTE]

dzieki, dzieki, że jestes:)

Posted

Nie dziękuj Danal - to Ty tu spełniasz najlepszą rolę bo podjęłaś walkę o lepszy los tych biedactw....A mnie to tylko smutek ogarnia,że na wielu wątkach ( tak jak tu ) dobrzy i uczciwi ludzie z mozołem starają się zadbać o każdy grosik(nawet z własnej -jak Ty kieszeni) dla bezbronnych i zależnych od naszych serc zwierzaków...a na jakimś tam wątku szokuje materialistyczny-bezwzględny biznes na psach ...chorych i nieporadnych... mnie ręce opadają bo tacy ..jak tam... odstraszają darczyńców i niszczą tak szlachetną idee jak dogo...

Hop psiaki - damy radę :)

Posted

nie. firma, która zajmuję sie głównie utrzymywaniem czystości na terenie miasta (Zakład Usług Komunalnych) wygrywa od lat przetarg / konkurs na prowadzenie schroniska. w tym roku , w oklicach kwietnia ma zostac ogloszony konkurs i wtedy my jako organizacja (OTOZ ANIMALS) wezmieny w nim udział i mam nadzieje ze wygramy i przejmiemy schronisko:)

Posted

oo super, bo wtedy możecie robić allegra cegiełkowe jako fundacja i organizacja za darmo :)
a teraz to opłaty sa takie jak za allegro wyróżnione + procent ze sprzedanych cegiełek... trzeba kogoś poprosić o wystawienia na tej osoby koszt... zeby Was odciązyć...