wejherstaff Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Ok ok :) Aparat mam nadzieje że da się naprawić, jak nie trza bedzie nowy sprawić ;) a może gwiazdor przyniesie ;) przeciez grzeczna byłam i list tez napisałam :eviltong: Kto wie :razz: Quote
taxelina Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No ale to chociaz Ty sie odezwij, wpisz sie u znajomych :razz: Quote
wejherstaff Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 deer_1987 napisał(a):No ale to chociaz Ty sie odezwij, wpisz sie u znajomych :razz: Oki sie poprawiam ;) Quote
Asiaczek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 wejherstaff napisał(a):Ok ok :) Aparat mam nadzieje że da się naprawić, jak nie trza bedzie nowy sprawić ;) a może gwiazdor przyniesie ;) przeciez grzeczna byłam i list tez napisałam :eviltong: Kto wie :razz:A ja nie mam żadnego zaprzyjaźnionego Mikołaja, a tak bardzo potrzebuję pen-drive'a... Nic to, może jakos uda mi się zaoszczęzić trochę finansów i sama sobie kuię, a co! Pzdr. Quote
Sylwia K Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mój aparat tez ostatnio miał niebezpieczne przygody, ale na szczęście mąż złota rączka w domu;) Mam nadzieję, ze i wasz uda się uratować i ze już w krotce będą fotki prześlicznych wejherków:cool3: ja to muszę przyznać, ze chociaż wolę ciemne staffiki zakochałam się w Bessi i Nazarze:loveu: Quote
wejherstaff Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Sylwia K napisał(a): ja to muszę przyznać, ze chociaż wolę ciemne staffiki zakochałam się w Bessi i Nazarze:loveu: Bo to takie czarne staffiki w białym wydaniu :cool3: :lol::lol: Quote
Bullila.nl Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 wejherstaff napisał(a):Bo to takie czarne staffiki w białym wydaniu :cool3: :lol::lol: no tak ,niby:evil_lol: ale czy biale sa ....inne...hmmmm? Pewnie tak samo rozpuszczone:diabloti: Quote
wejherstaff Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Bullila.nl napisał(a):no tak ,niby:evil_lol: ale czy biale sa ....inne...hmmmm? Pewnie tak samo rozpuszczone:diabloti: Pewnie tak samo a może nawet gorzej :shake: ruski dwa :evil_lol: Quote
Sylwia K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Mi jakoś białe się nie podobały właśnie aż do czasu kiedy na wystawie klubowej zobaczyłam na żywo Bessi:loveu::loveu::loveu::loveu: Zakochałam się w niej i ze wszystkich białych suk jest dla mnie sunią nr 1! Nazara mam nadzieję, ze tez uda mi się zobaczyć na żywo -na fotkach wygląda bardzo imponująco:cool3: dlatego z niecierpliwością czekam na reanimację aparatu i jakieś nowe fotki brygady:p Quote
Asiaczek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jako pierwszą białą stafficzkę to ja widziałam Bertę u dzasty:) Wczesniej u Niej widziałam Cześka. Potem u Vectry gromadkę... I absolutnie nie przeszkadzał mi biały lub rudy kolorek. Bo ja lubię stafficzki. I te kaszankowate, rude i białe...:) Pzdr. Quote
Sylwia K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 wiesz, mi tez kolor nie 'przeszkadza', ale każdy ma jakieś tam swoje preferencje zarówno odnosnie kolorków jak i budowy;) Quote
Bullila.nl Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kolor nie taki wazny ,bo staffik to przedewszytkim glowa,czesto pusta ale glowa:evil_lol: a u samca im wieksza tym lepsza:diabloti: Zdjecia prosimy grzecznie:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Bullila.nl napisał(a):Kolor nie taki wazny ,bo staffik to przedewszytkim glowa,czesto pusta ale glowa:evil_lol: a u samca im wieksza tym lepsza:diabloti: Zdjecia prosimy grzecznie:eviltong: Hahahaha, dobrze, że do swojej prośby nie dołączyłaś bejsbola;) pzdr. Quote
Bullila.nl Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 chahhhahha Asiaczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ------------------------------------------------- Wesolych swiat!!! " class="ipsImage" alt=""> Quote
wejherstaff Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Bullila.nl Dziekujemy :) Wam równiez wszystkiego dobrego, spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz wielu sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku :) I dla wszystkich zaglądających do naszej galerii, życzenia Świateczno Noworoczne :) Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dziekujemy! No i dla Was najserdeczniejsze zyczenia Wesolych Swiat! Quote
jonQuilla Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [FONT=Georgia]Dziękuję i również życzę Wesołych Świąt :)[/FONT]:x-mas: Quote
Sylwia K Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wam również życzymy zdrowych i spokojnych świąt:tree1: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witajcie, Wejherstaffki:) Zasypało Was, czy co...? Pzdr. Quote
wejherstaff Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Święta, święta i po świętach ;) Nowy rok, nowe plany, dużo zmian ;) Aparat udało się naprawić z czego bardzo się cieszę :D Wrzucam kilka fotek z gościny w Pradze z mężem naszej Besski ;) Joe :loveu: Quote
wejherstaff Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Asiaczek napisał(a):Oooo, to "'coś"' było...? Pzdr. Dwa razy ;) Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Hohoho, to teraz tylko trzymać i zaciskać:) Pzdr. Quote
Sylwia K Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 już sobie wyobrażam te słodziusie malusie białe kuleczki:loveu: trzymamy mocno kciuki! Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Białe, jak białe. Chyba będą miały czarne znaczenia... wejherstaff - jak to będzie? Pzdr. Quote
Recommended Posts