Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wejherstaff napisał(a):
Ok ok :)
Aparat mam nadzieje że da się naprawić, jak nie trza bedzie nowy sprawić ;)
a może gwiazdor przyniesie ;) przeciez grzeczna byłam i list tez napisałam :eviltong:
Kto wie :razz:
A ja nie mam żadnego zaprzyjaźnionego Mikołaja, a tak bardzo potrzebuję pen-drive'a... Nic to, może jakos uda mi się zaoszczęzić trochę finansów i sama sobie kuię, a co!

Pzdr.

Posted

mój aparat tez ostatnio miał niebezpieczne przygody, ale na szczęście mąż złota rączka w domu;)

Mam nadzieję, ze i wasz uda się uratować i ze już w krotce będą fotki prześlicznych wejherków:cool3:
ja to muszę przyznać, ze chociaż wolę ciemne staffiki zakochałam się w Bessi i Nazarze:loveu:

Posted

Mi jakoś białe się nie podobały właśnie aż do czasu kiedy na wystawie klubowej zobaczyłam na żywo Bessi:loveu::loveu::loveu::loveu:
Zakochałam się w niej i ze wszystkich białych suk jest dla mnie sunią nr 1!
Nazara mam nadzieję, ze tez uda mi się zobaczyć na żywo -na fotkach wygląda bardzo imponująco:cool3:

dlatego z niecierpliwością czekam na reanimację aparatu i jakieś nowe fotki brygady:p

Posted

Jako pierwszą białą stafficzkę to ja widziałam Bertę u dzasty:) Wczesniej u Niej widziałam Cześka. Potem u Vectry gromadkę... I absolutnie nie przeszkadzał mi biały lub rudy kolorek. Bo ja lubię stafficzki. I te kaszankowate, rude i białe...:)

Pzdr.

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Kolor nie taki wazny ,bo staffik to przedewszytkim glowa,czesto pusta ale glowa:evil_lol: a u samca im wieksza tym lepsza:diabloti:

Zdjecia prosimy grzecznie:eviltong:

Hahahaha, dobrze, że do swojej prośby nie dołączyłaś bejsbola;)

pzdr.

Posted

Bullila.nl

Dziekujemy :)

Wam równiez wszystkiego dobrego, spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz wielu sukcesów w nadchodzącym Nowym Roku :)

I dla wszystkich zaglądających do naszej galerii, życzenia Świateczno Noworoczne :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Święta, święta i po świętach ;)

Nowy rok, nowe plany, dużo zmian ;)

Aparat udało się naprawić z czego bardzo się cieszę :D

Wrzucam kilka fotek z gościny w Pradze z mężem naszej Besski ;)

Joe :loveu: