Madallena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Gaj i Gala na takie nie wygladaja na zdjeciach :) a to wg szablonu zrobione? :P hę? Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mshume i co i co?? już wiesz coś o tym domku dla Sisi? nadaje się?? czekamy z niecierpliwością na info... Quote
Agucha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Mój Pinuś, jak mniemam, się nie załapie? :( Tutaj filmik z nim, można go porównać z moją shih' tzakową panienką. Różnica bardzo mała :) [video=youtube;mV-TnSdjc-U]http://www.youtube.com/watch?v=mV-TnSdjc-U[/video] Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Madallena']Gaj i Gala na takie nie wygladaja na zdjeciach :) a to wg szablonu zrobione? :P hę?[/QUOTE] Nasza Madalenka strasznie rygorystyczna: ) Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [B]SLUCHAJCIE. Mam dom dla Mikropsiaka w Warszawie. Kobieta non stop w domu. Ale...jest niewidoma. Poszukuje dla niej psa/suni: - wiek 4 - 6 lat - niesmialy - nie przepadajacy za spacerami (kurde, kropka ich nie lubila) - ne lubiacy zabaw z innymi psami (pamietajcie, ze pies nie bedzie spuszcany na spacerach) - zdrowy - nie zalatwiajacy sie w domu (wiem, ze to trudno okreslic, moze dajcie psiaki z DT) czyli szukamy KOTA w ciele psa! :) Poprosze propozycje![/B] Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='ocelot']Nasza Madalenka strasznie rygorystyczna: )[/QUOTE] bo porzadek musi byc! powiedziala szefowa partii Mikropsakow! :P Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja Ci te psiaki posprawdzam: )co podałam: ) Nie wiem, jak bo bałagan w kartach, ale jakoś: ) Quote
mshume Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 No to pakujcie Sisi, ma domek [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Domek super, rodzina kocha psy, mieli 2 psy z Palucha , ktore żyły z nimi do póżnej starości. Ostatnio na wakacjach został im ukradziony cocker spaniel, też adoptowany. Psy śpią w łóżku, gotuje się im jedzonko.Rodzina wielopokoleniowa, zawsze ktoś jest w domu. Na Sisi bardzo czeka słodka, 6 letnia dziewczynka [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Sisi! szoruj do nowego domku :):) fajosko! Quote
mshume Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A może Pchłę przetestujemy u mnie na DT, bo wiele cech pasujących do idealnej kandydatki ;)[quote name='Madallena'][B]SLUCHAJCIE. Mam dom dla Mikropsiaka w Warszawie. Kobieta non stop w domu. Ale...jest niewidoma. Poszukuje dla niej psa/suni: - wiek 4 - 6 lat - niesmialy - nie przepadajacy za spacerami (kurde, kropka ich nie lubila) - ne lubiacy zabaw z innymi psami (pamietajcie, ze pies nie bedzie spuszcany na spacerach) - zdrowy - nie zalatwiajacy sie w domu (wiem, ze to trudno okreslic, moze dajcie psiaki z DT) czyli szukamy KOTA w ciele psa! :) Poprosze propozycje![/B][/QUOTE] Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Hurra :) a już zbierałam informacje zeby jej ogłoszenia robić ;) To się pannicy udało :) to teraz mshume jakiego mikrusa bierzesz na dt?? wybieraj szybko, masz rękę do nich znaczy do szybkiego szukania im domków ;) Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='mshume']No to pakujcie Sisi, ma domek [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Domek super, rodzina kocha psy, mieli 2 psy z Palucha , ktore żyły z nimi do póżnej starości. Ostatnio na wakacjach został im ukradziony cocker spaniel, też adoptowany. Psy śpią w łóżku, gotuje się im jedzonko.Rodzina wielopokoleniowa, zawsze ktoś jest w domu. Na Sisi bardzo czeka słodka, 6 letnia dziewczynka [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] ale zawieźć musimy? Kurcze gdzieś na obrzeżach, żeby sie ktoś Warszawy umówił i odebrał Sisi i Liska. Quote
mshume Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Odbierze, odbierze. A jakiś transport jest na widoku? Quote
Malwi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Madallena']Gaj i Gala na takie nie wyglądają na zdjęciach :) a to wg szablonu zrobione? :P hę?[/QUOTE] gaj najmniejszy z całej bandy! nawet mniejszy od rudego jest! na tej fotce taki byczy wygląda ;p a nie jest wg szablonu .. na szybko ze strony kopiowałam bo wyjść musiałam, ale już poprawiam :D Quote
ocelot Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mój weterynarz twierdzi, że wszystkie sunie ważą więcej, ale ja mu nie wierzę i karty sprawdzę, aalbo jakąś wagę do schronu przytaszczę!: ) Popatrz szefowo jaka jestem uczciwa: ) Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 hehe, uczciwosc na dogmanii to podstawa :D muse wierzyc Ci na slowo, bo potem ludziom opowiadam jakie to ja im malizny zaproponuje ;) TEN wet? ;) Quote
ocelot Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No przynajmniej kurcze ze dwie lżejsze... Patrycja pół spaceru Migotkę nosiła na rękach... Tak ten: )Ja się dowiem czy aby na pewno je warzy: ) Quote
Malwi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a ja poprawiłam wg szablonu i dorzuciłam jeszcze małą wredną czitę która szczeka na wszystkich naokoło :D Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='mshume']A może Pchłę przetestujemy u mnie na DT, bo wiele cech pasujących do idealnej kandydatki ;)[/QUOTE] Ty wiesz,z e ja jestem za! ? I patrz, moglyby przewiezc ta malizne raem z dalma. Treba bedzie jeszcze dla szczeiorow DT poszukac bo one tam zgnija! Quote
mshume Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ciotka, ale Dalmę to jakaś p.Danuta zarezerowowała. Może miałaś na myśli Fizię z Łowicza? Fiszka nie miała być TĄ kandydatką? Ja już tzw. kociokwiku dostaję :shake: Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No tak, ale Dalme ktos musi przywiezc do Warszawy. tak? to niech pchle od razu wezmie i sie ja u Ciebie zainstaluje ;) Tylko al mi jeszcze tych mini szczeniorow.... bo tam jest masakra dla gnojkow bo moga je zdeptac wieksze psy. no depcza, a te ze malenkie tu kurna smierc na miejscu :( Fizia dzisiaj przyjezdza. A Dalma? Quote
Akrum Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Madallena i jak tam Fizia? Już się u ciebie rozgościła?? Quote
mshume Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dalmę adoptuje nieznana mi osoba, nie z dogo.[quote name='Madallena']No tak, ale Dalme ktos musi przywiezc do Warszawy. tak? to niech pchle od razu wezmie i sie ja u Ciebie zainstaluje ;) Tylko al mi jeszcze tych mini szczeniorow.... bo tam jest masakra dla gnojkow bo moga je zdeptac wieksze psy. no depcza, a te ze malenkie tu kurna smierc na miejscu :( Fizia dzisiaj przyjezdza. A Dalma?[/QUOTE] Quote
Recommended Posts