Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Smutno bez Mani ...Jeszcze jak ten wariatuńcio pójdzie to juz wogóle ...Psy z charakterkami sie kocha naprawde .On i Mania to niebo i ziemia .Ale obydwoje kochani bardzo .No ale taka rola Dt ...[/QUOTE]
We wtorek dostaniesz cudną, czarną szorstkę jamnikowatą :) Cieszysz się ? :) Bo ja tak !

EDIT: oto Negra, przyjedzie we wtorek do Mania:

[quote name='E-S']

[img]http://i42.tinypic.com/2zzuwp2.jpg[/img]

[IMG]http://i42.tinypic.com/236u03.jpg[/IMG]

[IMG]http://i44.tinypic.com/2v9ybll.jpg[/IMG][/QUOTE]

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Funiu, czy są u Ciebie na koncie jakieś wpłaty na Mańka za następny miesiąc, tj. maj? Bo 2.05 zbliża się termin płatności, a chciałam zrobić porządek w finansach.

Posted

[quote name='ladySwallow']Funiu, czy są u Ciebie na koncie jakieś wpłaty na Mańka za następny miesiąc, tj. maj? Bo 2.05 zbliża się termin płatności, a chciałam zrobić porządek w finansach.[/QUOTE]
Ja przez Negrę nie zdążyłam podjechać do Funi, moje 70 zeta będzie, ale po długim weekendzie.

Posted

[quote name='funia']nie mam zadnych wpłat na Mańka.[/QUOTE]

Ok, Ewa napisała, że po weekendzie wyśle, więc ja resztę też po weekendzie doślę, odliczając to do Ewy i to, co mu zostało u Ciebie.

Posted

Znów dzwonił Pan po Mania - prosił o wizytę, powiedział, że znalazł gdzieś jamniczkę wyrzuconą z samochodu, przygarnął i zawiózł do weta, ale przeżyła tylko 4 dni - okazało się, że miała uszkodzenie organów wewnętrznych... Dziewczyny, pomóżcie kogoś poszukać...

Posted

Lady ale skąd ten pan jest?

Pani od Mani oddała mi obróżkę, to chyba Ewa Twoja jest tak? w razie czego jest u mnie gdyby była Ci potrzebna lub potrzebowałby jej inny pies.
Mania już się uspokoiła tzn zaczęła normalnie siusiać itd. w samochodzie też już nie wymiotuje. ja się trochę zaczęłam bać już bo przy każdej rozmowie z Panią słyszałam coraz większe zwątpienie w głosie, mimo mówienia ze wszystko będzie dobrze itd. ale wczoraj już było oki, sunia od kilku dni nie załatwiła się w domu ,tak jak pisałam jazda do weterynarza też już nie kończy się obsikanym i zarzyganym samochodem i Panią. także wszystko będzie dobrze;)
co do aldiry to ja bym ją po prostu ignorowała, dla mnie to albo małe dziecko, albo osoba o mniejszej sprawności intelektualne, przynajmniej konstrukcja zdań na to wskazuje, chyba że już mnie zboczyło zawodowo;)

Posted

myślałam że może będę mogła pomóc, ale niestety nie. a czy Mantis która zabierała od nas 2 kudłacze nie jest przypadkiem z okolic Płońska? bo coś mi się tak kojarzy ale już nie pamiętam.

Posted

Minął kolejny miesiąc od kiedy Maniek mieszka u mnie .Zrobie więc rozliczenie .
Na jego koncie pozostało 36 zł .
[SIZE=4]Hotelowanie za okres od 3 maja do 3 czerwca (31 dni razy 8zł )= 248zł -36 zł ( reszta po Mani )=212zł.
[/SIZE]

Posted

Dziś wpłacę. Funiu, czy byłabyś w stanie zrobić Mańkowi kilka nowych zdjęć? Te, które są w ogłoszeniach, już się opatrzyły, potrzebujemy kilku nowych. Czy jego zachowanie jakoś się zmieniło?

Posted

[quote name='funia']Postaram sie na dniach zrobic foty .Maniek zmienił sie bardzo na korzyść jest duzo łagodniejszy ,posłuszny i bardzo przylepny .[/QUOTE]

Hm, to może zrobić mu nieco inny tekst? Bo jest trochę osób, które były nim zainteresowane, ale za kazdym razem rezygnowały, słysząc o jego charakterku...

Posted

Jako że stan zdrowia raptownie i nieoczekiwanie uniemożliwił mi jakąkolwiek dalszą jazdę - zrobiłam przelew za "nasz" nowodwarzański boks z Maniusiem na 140 zł, nie wiem kiedy wyzdrowieję ani kiedy mnie wypuszczą potem ze szpitala.

Posted

Ewa czy te 140zł jest w całości na Mańka ? czy jakas kwota na Fabiana?
Mam w tej chwili sunie po sterylce ( nagła sprawa bo było podejrzenie ciazy ) i 25 maja mam następna sterylke .Wiec jeśli wogole to koło 10 czerwca .

Posted

Kurde mol, zapomniałam o Fabianie, nie mam grosza teraz ... zostało mi 56 zł debetu do wykorzystania przez to cholerne chorowanie ... Za Fabiana wiszę,m a że nie wiem kiedy wyjdę ze szpitala jak już mnie w poniedziałek położą i kiedy znowu będę mogła pracować i zarabiać jakieś pieniądze, to za 2 mies. zapłaciłam za Mańka ... cholera, nie mam siły do tego wszystkiego i po prostu już tylko mi się chce ryczeć ...

Posted

Ewa u Fabiana nie ma tragedii .Niech zostanie jak jest .Najwazniejsze jest abys wyzdrowiała i tylko to sie liczy .Nie mozesz płacic nie mając kasy dla siebie .Skup się na sobie a my tu damy rade .
Wierze ,ze wszystko będzie okey .....ja to wiem ze tak będzie .Musi po prostu i tyle .
dzwonie wieczorem w poniedziałek .Całuje i trzymam kciuki:calus:

Posted

Dzięki kochana, wyrównam Fabianka jak dojdę do siebie i zacznę znów pracować, pytałam o kastrację Mańka bo na razie z kasą krucho ...