Saththa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='magdola']spokojnie..... wszystko sie wyjasni...[/QUOTE] A nie mogłoby tak już? Nie zasnę... Oj oby się dobrze ułożyło Quote
magdola Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Saththa']A nie mogłoby tak już? Nie zasnę... Oj oby się dobrze ułożyło[/QUOTE] ja juz nie spie ;) nic pewnego, ale... trymajcie kciuki :kciuki: Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ewidentnie chodzi o uwagę. Ja już się zdenerwowałam, bo to zagrywki z piaskownicy. Magdola nie graj na ludzkich emocjach tylko pisz co wiesz! To nie jest Twoją prywatną sprawą! Quote
magdola Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='wszpasia']Ewidentnie chodzi o uwagę. Ja już się zdenerwowałam, bo to zagrywki z piaskownicy. Magdola nie graj na ludzkich emocjach tylko pisz co wiesz! To nie jest Twoją prywatną sprawą![/QUOTE] wiem tyle co napisalam.... wierz mi mam wazniejsze sprawy na glowie niz igranie z emocjami....zastanawiam sie czy dobre zrobilam,ze wstepnie udzielilam na forum info , ktore mam.... jakbym miala dna obu psów to bym napsala...Niestety, nie napisze, ze to on.... Ale zagrywki "z paskownicy" to sa innych osob, wybacz...:-( ja uwagi nie potrzebuję.... nie ten wiek, ani okolicznosci, za to wiecej ogłady! Quote
Saththa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='wszpasia']Ewidentnie chodzi o uwagę. Ja już się zdenerwowałam, bo to zagrywki z piaskownicy. Magdola nie graj na ludzkich emocjach tylko pisz co wiesz! To nie jest Twoją prywatną sprawą![/QUOTE] Jesli chodzi o uwagę to troche nie taka pora... Jakiekolwiek to zagrywki są nie fair... Ja tez bezpośrednio zaangażowana nie byłam, w sumie trafiłam na Amiego dopiero jak zaginął bo watek w zaginionych był a czesto tam wchodzę... ale i tak się zdenerwowałam EDIT: a więc to może byc on albo nie on. Ok teraz sytuacja dla mnie jest w miare jasna jesli mogę się tak wyrazić, trzeba czekać na "potwierdzenie" ehh Quote
magdola Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Saththa'] EDIT: a więc to może byc on albo nie on. Ok teraz sytuacja dla mnie jest w miare jasna jesli mogę się tak wyrazić, trzeba czekać na "potwierdzenie" ehh[/QUOTE] chcialabym napisac ze to on.......... Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='magdola']wiem tyle co napisalam.... wierz mi mam wazniejsze sprawy na glowie niz igranie z emocjami....zastanawiam sie czy dobre zrobilam,ze wstepnie udzielilam na forum info , ktore mam.... jakbym miala dna obu psów to bym napsala...[/QUOTE] Widzisz, piszesz że nic nie wiesz i powiesz jak się dowiesz, a jednocześnie wklejasz zdjęcia niewiadomego pochodzenia i odmawiasz info nt tego skąd je masz. Nie znamy się i może wyciągam mylne wnioski, ale to naprawdę wygląda jak chęć wzbudzenia zainteresowania.. o psie nic nie piszesz, więc chyba sobą. Wierzę, że masz na głowie ważniejsze sprawy więc nie marnujmy wzajemnie swojego czasu i powiedz tyle ile wiesz: - o jakich datach wspominałaś? - skąd masz te zdjęcia? Quote
magdola Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='wszpasia'] - o jakich datach wspominałaś? - skąd masz te zdjęcia?[/QUOTE] 1, Data zaginiecia >? Logiczne chyba? 2, Zdjecia z odzewu z ogloszen...., Quote
malawaszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 wg mnie to Amant i mam wielką nadzieję, że ma nowy DOBRY dom, a nie z tamtymi... i jeśli to on to mam również nadzieję, że nie wróci do swojego ex. pseudo domu... zwłaszcza na tym foto i po charakterystycznych cechach budowy [url]http://img255.imageshack.us/img255/7862/23480728.jpg[/url] Quote
Saththa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='magdola']chcialabym napisac ze to on..........[/QUOTE] W to nie wątpie, tak samo jak nie watpie w to, że wszyscy chcieliby móc to przeczytać;) Quote
farmerka63 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja zwłaszcza na tych ostatnich , "zimowych" zdjęciach odgaduję Amanta. Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='magdola']1, Data zaginiecia >? Logiczne chyba? 2, Zdjecia z odzewu z ogloszen....,[/QUOTE] Czyli wnioskuję z Twojej skąpej odpowiedzi, że otrzymałaś info ze zdjęciami psa (który może okazać się Amantem) i tam była przytoczona data znalezienia zbieżna z datą zaginięcia Amanta. Twoje poprzednie wypowiedzi nie były takie logiczne jak Ci się zdaje, Ty znając fakty masz zupełnie inny obraz sytuacji niż czytający niewtajemniczeni. Quote
Krzysztof+Drops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam ! Zdecydowalem sie napisac po znalezieniu i przeczytaniu tego watku na forum. To ja zobaczywszy ogloszenie zadzwonilem do magdoli i przeslalem zdjecia psa ktorego jestem w posiadaniu od 31 lipca 2010. Moi znajomi znalezli go 23 lipca 2010 w Szczecinie w okolicach ul Wilczej i Obotryckiej. Pies byl wyglodzony,brudny i zawszony. Szukali wlascicieli, ale nikt go nie poszukiwal. Nie bylo zadnych ogloszen w gazecie ani na slupach. Moi znajomi posiadaja dwoje psow, trzeciego nie chcieli , tak trafil w moje rece. Od 01 sierpnia jestesmy w Holandii i wabi sie Drops. Po tym co przeczytalem i zobaczylem na zdjeciach wydaje mi sie ze to amant(aczkolwek nie reaguje na to imie) Quote
magdola Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='wszpasia']Czyli wnioskuję z Twojej skąpej odpowiedzi, że otrzymałaś info ze zdjęciami psa (który może okazać się Amantem) i tam była przytoczona data znalezienia zbieżna z datą zaginięcia Amanta. Twoje poprzednie wypowiedzi nie były takie logiczne jak Ci się zdaje, Ty znając fakty masz zupełnie inny obraz sytuacji niż czytający niewtajemniczeni.[/QUOTE] postaw sie w mojj sytuacji....mam noc z glowy i wierze ze moje posty byly chaotyczne....mniej wiecej dobrze to opisalas... Quote
malawaszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Krzysztof witaj!!!!! Czy Drops jest wykastrowany? Bo Amant był, więc to byłaby spora wskazówka także. Quote
Krzysztof+Drops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jest wykastrowany, jest korpulentny- dobrze zbudowany Quote
malawaszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Krzysztof+Drops']jest wykastrowany, jest korpulentny- dobrze zbudowany[/QUOTE] o rany! no to to chyba nasz Amancik się odnalazł :loveu: Krzysztof rozumiem, że Drops z Tobą mieszka i będzie mieszkał tak? Jesteście na stałe w Holandii? Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A ja jeszcze dorzucę takie pytanko - czy on został znaleziony w tej czerwonej obroży widocznej na zdjęciach? Ciężko o wynajem mieszkania w Rotterdamie mając psa? Quote
Krzysztof+Drops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Do magdoli W odpowiedzi na priva : zdecydowalem sie napisac na forum po przeczytaniu Twoich postow. Do malawaszka: Tak mieszkamy na stale w Holandii Quote
malawaszka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ja juz zmykam spać z wielką nadzieja, że to jest Amant i że jest kochany i bezpieczny!!!!!! Dobranoc! Quote
Krzysztof+Drops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Znaleziono go w takiej samej cienkiej , czerwonej ze skory Z mieszkaniami na wynajem nie wiem, moge sie dowiedziec. Quote
wszpasia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nie, nie rób sobie kłopotu. Po prostu byłam ciekawa, bo słyszałam, że w Holandii właściciele niechętnie wynajmują domy/mieszkania osobom posiadającym zwierzaki. Zatem dobranoc wszystkim i kładę się z wewnętrznym przekonaniem, że Drops to Amant. Dużo radości z szorściaka Krzysztof:) Quote
Krzysztof+Drops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dla pewnosci, jesli ktos zna stan uzebienia dropsa to bedziemy pewni czy to amant Quote
Recommended Posts