Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewidentnie chodzi o uwagę. Ja już się zdenerwowałam, bo to zagrywki z piaskownicy.
Magdola nie graj na ludzkich emocjach tylko pisz co wiesz! To nie jest Twoją prywatną sprawą!

Posted

[quote name='wszpasia']Ewidentnie chodzi o uwagę. Ja już się zdenerwowałam, bo to zagrywki z piaskownicy.
Magdola nie graj na ludzkich emocjach tylko pisz co wiesz! To nie jest Twoją prywatną sprawą![/QUOTE]
wiem tyle co napisalam.... wierz mi mam wazniejsze sprawy na glowie niz igranie z emocjami....zastanawiam sie czy dobre zrobilam,ze wstepnie udzielilam na forum info , ktore mam.... jakbym miala dna obu psów to bym napsala...Niestety, nie napisze, ze to on....

Ale zagrywki "z paskownicy" to sa innych osob, wybacz...:-( ja uwagi nie potrzebuję.... nie ten wiek, ani okolicznosci, za to wiecej ogłady!

Posted

[quote name='wszpasia']Ewidentnie chodzi o uwagę. Ja już się zdenerwowałam, bo to zagrywki z piaskownicy.
Magdola nie graj na ludzkich emocjach tylko pisz co wiesz! To nie jest Twoją prywatną sprawą![/QUOTE]

Jesli chodzi o uwagę to troche nie taka pora... Jakiekolwiek to zagrywki są nie fair... Ja tez bezpośrednio zaangażowana nie byłam, w sumie trafiłam na Amiego dopiero jak zaginął bo watek w zaginionych był a czesto tam wchodzę... ale i tak się zdenerwowałam

EDIT: a więc to może byc on albo nie on. Ok teraz sytuacja dla mnie jest w miare jasna jesli mogę się tak wyrazić, trzeba czekać na "potwierdzenie" ehh

Posted

[quote name='Saththa']

EDIT: a więc to może byc on albo nie on. Ok teraz sytuacja dla mnie jest w miare jasna jesli mogę się tak wyrazić, trzeba czekać na "potwierdzenie" ehh[/QUOTE]
chcialabym napisac ze to on..........

Posted

[quote name='magdola']wiem tyle co napisalam.... wierz mi mam wazniejsze sprawy na glowie niz igranie z emocjami....zastanawiam sie czy dobre zrobilam,ze wstepnie udzielilam na forum info , ktore mam.... jakbym miala dna obu psów to bym napsala...[/QUOTE]
Widzisz, piszesz że nic nie wiesz i powiesz jak się dowiesz, a jednocześnie wklejasz zdjęcia niewiadomego pochodzenia i odmawiasz info nt tego skąd je masz. Nie znamy się i może wyciągam mylne wnioski, ale to naprawdę wygląda jak chęć wzbudzenia zainteresowania.. o psie nic nie piszesz, więc chyba sobą.
Wierzę, że masz na głowie ważniejsze sprawy więc nie marnujmy wzajemnie swojego czasu i powiedz tyle ile wiesz:
- o jakich datach wspominałaś?
- skąd masz te zdjęcia?

Posted

wg mnie to Amant i mam wielką nadzieję, że ma nowy DOBRY dom, a nie z tamtymi... i jeśli to on to mam również nadzieję, że nie wróci do swojego ex. pseudo domu...

zwłaszcza na tym foto i po charakterystycznych cechach budowy
[url]http://img255.imageshack.us/img255/7862/23480728.jpg[/url]

Posted

[quote name='magdola']1, Data zaginiecia >? Logiczne chyba?
2, Zdjecia z odzewu z ogloszen....,[/QUOTE]
Czyli wnioskuję z Twojej skąpej odpowiedzi, że otrzymałaś info ze zdjęciami psa (który może okazać się Amantem) i tam była przytoczona data znalezienia zbieżna z datą zaginięcia Amanta. Twoje poprzednie wypowiedzi nie były takie logiczne jak Ci się zdaje, Ty znając fakty masz zupełnie inny obraz sytuacji niż czytający niewtajemniczeni.

Posted

Witam !
Zdecydowalem sie napisac po znalezieniu i przeczytaniu tego watku na forum.

To ja zobaczywszy ogloszenie zadzwonilem do magdoli i przeslalem zdjecia psa ktorego
jestem w posiadaniu od 31 lipca 2010. Moi znajomi znalezli go 23 lipca 2010 w Szczecinie w okolicach ul Wilczej i Obotryckiej. Pies byl wyglodzony,brudny i zawszony.
Szukali wlascicieli, ale nikt go nie poszukiwal. Nie bylo zadnych ogloszen w gazecie ani na slupach. Moi znajomi posiadaja dwoje psow, trzeciego nie chcieli , tak trafil w moje rece. Od 01 sierpnia jestesmy w Holandii i wabi sie Drops.

Po tym co przeczytalem i zobaczylem na zdjeciach wydaje mi sie ze to amant(aczkolwek nie reaguje na to imie)

Posted

[quote name='wszpasia']Czyli wnioskuję z Twojej skąpej odpowiedzi, że otrzymałaś info ze zdjęciami psa (który może okazać się Amantem) i tam była przytoczona data znalezienia zbieżna z datą zaginięcia Amanta. Twoje poprzednie wypowiedzi nie były takie logiczne jak Ci się zdaje, Ty znając fakty masz zupełnie inny obraz sytuacji niż czytający niewtajemniczeni.[/QUOTE]
postaw sie w mojj sytuacji....mam noc z glowy i wierze ze moje posty byly chaotyczne....mniej wiecej dobrze to opisalas...

Posted

[quote name='Krzysztof+Drops']jest wykastrowany, jest korpulentny- dobrze zbudowany[/QUOTE]

o rany! no to to chyba nasz Amancik się odnalazł :loveu:

Krzysztof rozumiem, że Drops z Tobą mieszka i będzie mieszkał tak? Jesteście na stałe w Holandii?

Posted

A ja jeszcze dorzucę takie pytanko - czy on został znaleziony w tej czerwonej obroży widocznej na zdjęciach?
Ciężko o wynajem mieszkania w Rotterdamie mając psa?

Posted

Nie, nie rób sobie kłopotu. Po prostu byłam ciekawa, bo słyszałam, że w Holandii właściciele niechętnie wynajmują domy/mieszkania osobom posiadającym zwierzaki.

Zatem dobranoc wszystkim i kładę się z wewnętrznym przekonaniem, że Drops to Amant. Dużo radości z szorściaka Krzysztof:)