Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']nie trzeba zdjec zeby bylo glosno :razz:[/QUOTE]

i tak nie ma o czym pisać
miałam już tyle planów i z wszystkiego nici, bo codziennie leje deszcz, nawet nie mam jak pofocić psa, kilka zdjęć ostatnio zrobiłam i na tym się skończyło, bo przyszła burza i znów zaczęło padać

Posted

[quote name='deer_1987']Oj to nie zazdroszcze, u nas z kolei upaly tak wiec tez z psem nie mozna isc na dluzej w ciagu dnia :([/QUOTE]

u nas ta pogoda w sumie kompletnie pokręcona jest, przez pół godziny słońce grzeje, upał straszny, a za chwilę burza, deszcz i tak w kółko
wczoraj wyszłam z Maksem na dwór jak było całkiem ciepło, za chwilę słońce zaszło, oberwanie chmury, więc wróciliśmy po 15 minutach zmoczeni do suchej nitki :lol: pies kilka godzin wysychał po tym :lol:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Bardzo ładne zdjęcia :)
Jaki masz sprzęt?

dzięki ;)

[quote name='deer_1987']http://i56.tinypic.com/fn7ayu.jpg
Uwielbiam takie widoki!

wg EXIF IFD0

Camera Make = Canon
Camera Model = Canon EOS 500D

taki widok mam codziennie za oknem :)

[quote name='Misia&Ruby']Wszystkiego najlepszego dla Maksa z okazji Światowego Dnia Psa! :)

[quote name='ania90']ladne fotki:)

dzięki

[quote name='sator_k_']Szczerze powiedziawszy nie przepadam za macro samego kwiatka. O wiele bardziej wolę takie ujęcia
http://i54.tinypic.com/11imhox.jpg
To zdjęcie mi się bardzo podoba :)

mi to w sumie wielkiej różnicy nie robi i tak rzadko fotografuję kwiatki, wolę fotografię zwierząt

[quote name='Paula03']Świetne są te zdjęcia!

[quote name='dOgLoV']piekne zdjecia :loveu:

dziękujemy

a wczoraj Maks zjadł kolbę od chomika :mad: wprawdzie leżała gdzieś nisko, ale nikomu do głowy nie przyszło, że pies może to zjeść

Posted

[quote name='dagaa111']

a wczoraj Maks zjadł kolbę od chomika :mad: wprawdzie leżała gdzieś nisko, ale nikomu do głowy nie przyszło, że pies może to zjeść[/QUOTE]

Qwendi uwielbia kolby kukurydzy ale takie swierze z pola :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']e tam sherry zjadala nie jedna rzecz dla krolika :razz: co prawda nie kolby bo tego nie wolno krolikom ale inne smaczne :razz:[/QUOTE]

Maks wcześniej w sumie takich rzeczy nie jadł, jedynie kradł papugom z klatki kawałki jabłka, ale takiej zwykłej karmy dla gryzoni, czy ptaków to nie jadł

[quote name='dOgLoV']Qwendi uwielbia kolby kukurydzy ale takie swierze z pola :lol:[/QUOTE]

za kukurydzę to Maks dałby się pokroić :)

[quote name='kalyna']ale fajne zdjęcia :) i mimo, że nie psie to i tak mi się podobają :)[/QUOTE]

dzięki ;)