Nemko Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Historia Nemusia nie jest do konca znana. Wzielam go ze Szczecinskiego schroniska, gdy mial ok 4 -rech miesiecy. Bardzo bał sie wyciągniętej dłoni, uciekał, wbijał sie w najdalszy kąt zimnej, metalowej klatki. Kiedy wzielam go na ręce (jeszcze wtedy byl malutki, o wiele za maly jak na swoj wiek) dygotał jak osika i wtulał sie w moją kurtkę. Nie moglam go tam zostawic. Po prostu nie mogłam. Juz go nie oddałam.... Quote
Nemko Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Oto Nemko dzisiaj. Z panciem, i w domku:) Quote
Nemko Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 :lol::lol::lol: Taki to juz cwaniaczek z niego!!:cool1::):) Quote
Nemko Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Nie, ale w zachodniopomorskim mieszkam. Mieszkalam 5 lat w Szczecinie i znam to miasto. Quote
Greven Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Szczęśwliwego Nowego Roku dla Ciebie i Nemka ;) Quote
Nemko Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Dziekuje Greven. Widze, ze od wieeeelu postow jestes na dogo:) Rowniez wszystkiego naj!!Oby jak najmniej psich nieszczesc...im i nam zycze. Quote
Recommended Posts