Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='megii1']

oj mysiolku jejciu cieszę sie jak nie wiem co że pojechałaś do domciu :multi: :multi: :multi:

zapominamy o łańcuchu życie na wolności to jest to ;)

megii1 a co to za fotomontaż :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='polubek']

megii1 a co to za fotomontaż :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Moja osobista siostra:) Też wkręciła się trochę w pomoc psiakom - na swojej stronie www.jablczynska.pl w aktualnościach będzie miała fotki moich tymczasowiczów z ich opisem - zawsze jedno miejsce z ogłoszeniem więcej. Teraz na stronie jest Peja:)

Posted

[quote name='Romka']Czy sa jakies wieści z domu Mysi?

Ja wiem :) Rozmawiałam dziś z domkiem Mysi, obecnie Igi :) Wszystko jest ok, rodzinka zachwycona. Sunia lgnie do dzieci, szybko się przywiązala do nowej rodziny, kotu pokazała że nie da się zastraszyć ;) Cholera, nie śpi na łózku:shake: ;) , wybrała sobie na poslanie miejsce obok komputera. Panią martwi to, że Iga się czasem krztusi, bez żadnego powodu, tak jakby jej coś utkneło w gardle:( Może to pozostałość po trzymaniu na łańcuchu i uciskania obroży na gardło? Tak czy siak Pańciostwo wybierają się za jakiś czas do weta zaszczepić na wirusówki, to podpytają co to może być.
Aha. Iga nie lubi ludzi w czarnych ubraniach i koledze Pańciostwa, który ich odwiedził pokazala to nawet zębami, ale nic się nie stało.
A w długi weekend Iga wybrala się na przejażdzkę rowerem - w przyczepce, razem z jedną pociech ;) Chciałabym to zobaczyć :D ale fotek niestety na razie nie ma.
Nadrobię jak wybierzemy sie na spacer ;)

Posted

Moja Gabi czasami tak się krztusi i moja wetka powiedziała mi ze czasami małe psiaki mają za czasami za krótką tchawicę i tak się dzieje ale to podobno nic groźnego. Moja Gabrysia żyje już z tym prawie osiem lat i ma się doskonale a nawet lepiej. Ale nie wiem czy czegoś nie przekręcam i czy to samo ma Iga vel Myszka:)

• 3 weeks later...
Posted

I ostatnie - ze swoją ukochaną Pańcia :)
Basia nie może sie Igi nachwalić - jest bardzo mądra, z kotem się w miarę dogadują, wszędzie ją ze sobą zabierają - w ten weekend wybierają sie w Góry Swiętokrzyskie :)
Iga uwielbia dzieci, a dzieci uwielbiają Igę.
To cudowne, że po tym co przeszła Iga trafila do tak wspaniałego, kochającego domku :)

Posted

A jakie ma piękne tereny spacerkowe! I jeszcze na wycieczki jeździ - no po prostu RE-WE-LA-CJA! Założę się, że ten .... co ją na łańcuchu trzymał w życiu w Górach Świętokrzyskich nie był - i dobrze mu tak!

Posted

Andzike super,ale niespodzianka!A Mysia taka szczęsliwa.Pamietam jak pojechałysmy po nia do tego okropnego człowieka.Żołądki ruszały się nam z emocji.A teraz wszystko dobrze.Trzeba będzie pomyśleć o tym psiaku,który został w gospodarstwie.Bardzo mi go szkoda!

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

[quote name='argusiowa']:) jak tam Iguśka? Mysiula nasz kochana?:) Andzike czy jakieś wróbelki coś ćwierkały na spacerach?:)[/QUOTE]

Musiałabym zadzwonić do Basi, ale jestem pewna, że wszystko ok ;)
A na spacerek to się wybierzemy, ale jak się w końcu zrobi zielono ...