Aera Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 wystawie.. tylko jeden problemik wyskoczyl.. tata mowi, ze nie ma kasy:(
Genia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Oj. Tak .Wystawy ciagną kasę. A jak się ma niezłego psiaka i chce się trochę powalczyc o tytuły to trzeba zaliczyc co najmniej 10 wystaw. Ja tylko 1 sunię wystawiałam 20 razy i nie tylko w Polsce. :o
lunadino Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 koszty są bardzo wysokie tej zabawy- mnie Katowice z dojazdem kosztowały 400,00 !!!!!!
lunadino Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 i jeszcze kilka fotek z Katowic od Barbary Błażejowej z Schambali Mocowodos X-MODEL XANTHIA [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img164.exs.cx/img164/3870/katowicesannapo2ct.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img164.exs.cx/img164/3928/katowice2pom7ax.jpg[/img][/URL] [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img164.exs.cx/img164/4531/katowice3pom6en.jpg[/img][/URL] GENIA MASZ JAKIEŚ PRZECIEKI - KTO W KOŃCU BĘDZIEW WARSZAWIE ?:wink:
Genia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Jeju ale fajne zdjęcie ostatnie s. J. Matyasa.!!! Co on tam ogląda ?? :crazyeye:
Genia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Nie wiem nic na razie o stawce zgł.TT na Międz.Wyst.w W-wie. Sanny X-Model z Czech dostała CWC i CACIB-a ale Bainna Masinial z KL. Młodzieży sedziował J. Matyas została Zwycięzcą Rasy _BOB i nie mamy jej indywidualnego zdjęcia -w pozycji takiej jak stoi Sanny.!! :P
Ki-wi Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No swietne fotki :cunao: nio fajna ta ostatnia. No jednak to racja,ze terier tybetanski,to pies ,kory nosi polksiezyc na grzbiecie.Widac to na tym zdjeciu idealnie :D [/quote] jeszcze kilka fotek z Katowic od Barbary Błażejowej z Schambali Mocowodos X-MODEL XANTHIA [quote][/quote]
bognik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Fajne foteczki !!!!!!!! Genia - miałaś wstawić fotki Mikiego po wystawie, i co z nimi ??? :P
lunadino Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Moja Bajka nie ma fotek z wystawy :( bo mój osobisty fotograf zawalił sprawe :P taki to pożytek z chłopa na wystawie [quote]Fajne foteczki !!!!!!!! Genia - miałaś wstawić fotki Mikiego po wystawie, i co z nimi ???[/quote] no wlaśnie !!! gdzie te fotki Mikiego i Devi!!!!! Rodzinko jak tam maluchy ?
Genia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Bajkę ustaw tak w domu np. na stole i zrób zdjęcie. W W-wie bedę ja i z suk siostra Apolla Sam Magnetyzm p.Renaty i chyba Apollo.Stawkę podadzą na str.Zw.pod koniec tego tygodnia. :D
rodzice Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Maluszki rosną zdrowo , w połowie miesiaca jedna pojedzie do nowego domku . Akirze włosy odrastają . zaczyna robić się puchata - załuję że zapłaciłam wtedy tej fryzjerce - no ale czlowiek uczy się całe życie . Hana pęcznieje w oczach a do porodu jeszcze 2 tygodnie , aż się boję że znowu u mnie obrodzi .Zapasy robi wszędzie- ostatnio schowała nawet ciasto świąteczne i jest bardzo czujna żeby nikt jej tego nie zwędził .
rodzice Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Aha- słuchajcie czyj jest w końcu ten terier z reklamy ? Widzę go właśnie na samej górze dogomanii.
Genia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Z tego co mi wiadomo to Maya i Alex wie czyj to TT. Ale do tej pory nam nie powiedziała. :onfire:
bognik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Już w sklepach na reklamie jest ten TT. Genia - co z tymi zdjęciami ??? :P :P :P
Genia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Kochane dziecko !! Masz Lhasaczke a to jest stronka o terierkach tybetańskich Chyba się trochę zapędziłaś ?? Pomyliłaś stronki.!! Nieprawdaż ?? :sweetCyb:
lunadino Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 dziewczyny jak chcecie wiedziec kto jest na reklamie to pytajcie u źródła tej informacji -podpowiadam :wink: Bodjul Genia ja wiem jak zrobić małej fotke , pisałam jedynie ,ze z wystawy Katowickiej nic nie mam ale obiecuje ci ,że zdjęcie Bajki pojawi się - pod zdjęciem twojej suni jak je tylko wstawisz :P może się nią w końcu nam pochwalisz
lunadino Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote]Kochane dziecko !! Masz Lhasaczke a to jest stronka o terierkach tybetańskich Chyba się trochę zapędziłaś ?? Pomyliłaś stronki.!! Nieprawdaż ?? [/quote] GENIA TO JEST FORUM DLA [u]MIŁOŚNIKÓW TT[/u] A NIE WŁAŚCICIELI TT :wink:
Genia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 No właśnie !! Lunadino ja też się z Tobą zgadzam,że to jest forum dla milosników TT.Ale Bognik miała brata Akiry- Alexa,którego sie pozbyła ze względu na alergię brata i teraz kupiła też sunię,która ma takie same furerko jak TT rasy Lhasak i okazuje się,ze ono nie ma alergenów w siersci. Dziecko ma 14 lat i w sumie nie wiadomo do końca o co idzie w tym kupnie i pozbywaniu się kolejnych piesków. Bo przed moim Alexem był jeszcze york,który podobno został przejechany przez samochód.................. :smhair2:
Maya_Alex Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='Genia']Z tego co mi wiadomo to Maya i Alex wie czyj to TT. Ale do tej pory nam nie powiedziała. :onfire:[/quote] No dobra, i tak się w końcu wyda. Właścicielka chyba rzadko tu zagląda i nie uczestniczy w dyskusji. To Clea Bambabibi Aleksandry Strużyny z Zabrza (na maryginesie ma ona również brata Bajki i Bentyego).
Genia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 MI napisała,że <ALEX NIE ZYJE !!!PRZEJECHAŁ GO SAMOCHOD!> A NIEDAWNO SKONTAKTOWAŁA SIE ZE MNA JEGO AKTUALNA WŁASCICIELKA U KTOREJ OBECNIE PRZEBYWA I ZOSTAL JEJ SPRZEDANY Z POWODU ALERGII BRATA.!! :saeek:
Genia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Lunadino !! Maya -Alex !! to w końcu Bodjul czy KIkiriki jest właścicielem TT z reklamy ? :D
Dhunga Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Lunadino, bedziesz w sobote? Cos yrobilo mi sie y literkami....
lunadino Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote]Lunadino !! Maya -Alex !! to w końcu Bodjul czy KIkiriki jest właścicielem TT z reklamy ? [/quote] NIE PISAŁAM ,ŻE TO PIES KTÓREGO WŁAŚCICIELEM JEST BODJUL TYLKO SUGEROWAŁAM ABYŚCIE EVE ZAPYTALI O WŁAŚCICIELA PSA Z REKLAMY :lol: DhUNGA na 90% postaram się dojechać :lol: już się ciesze !!!!!! :lol:
Maya_Alex Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ale lunadino, dlaczego Eve (Bodjul) nazywasz "żródłem"? Ona nie ma z Cleą nic wspólnego.
Maya_Alex Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 [quote name='Genia']Lunadino !! Maya -Alex !! to w końcu Bodjul czy KIkiriki jest właścicielem TT z reklamy ? :D[/quote] Kikiriki
Recommended Posts