Ki-wi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ula na swiatowa obudzilam sie za pozno i nie wiem czy przyjma moje zgoszenie,ale czy zostane przyjeta czy nie do Poznania sie wybieram...w koncu to swiatowka ,wiec am nadzieje,ze w koncu sie zobaczymy:multi: Wlasnie przed nami teraz okres deszczowy co rownia sie chlapa =brudny pies,mnie tez trafia jak Dandy taki wyciuckany wleci mi do rowu i wychodzi caly czarny...moglabym go wtedy udusic:angryy:
lunadino Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ulu gratuluje Mł.Championatu I BOB-a:smilecol: :smilecol: Mała jest śliczna !!!!!!;)
rodzice Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Bardzo dziękuję za gratulacje . Wczoraj dzwoniłam do Warszawy , co mam im przeslać ,żeby dostać championat i pani pyta mi się ,czy mam przerwę pół roczną od wniosków . Tłumaczę ,ze chodzi o mlodzieżowy , pani że no dobrze ale pół roku musi być i koniecznie CWC .To ja na to że chyba nie musi bo młodziez nie dostaje CWC . Pani ,ze jednak musi i ta przerwa też musi być zachowana . No to ja jej na to ,że mlodzież wystawia się tylko przez pół roku więc jak mam zachować ten odstęp . Pani na to że to mam wypełnić wniosek a oni to już sami sprawdzą ???????????????
Pearl Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Gratulacje dla wygranych z NDM;) Ja Wam przedstawiam mojego nowego domownika [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2880/resizeofpict0024ut7.jpg[/IMG] [IMG]http://img417.imageshack.us/img417/4087/resizeofpict0025ch9.jpg[/IMG] JAK WAM SIE PODOBAJA BIAŁE TT? Dodam że Int.Ch. i Multi Ch. juz zdobył:cool3: :lol:
Pearl Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='rodzice']Bardzo dziękuję za gratulacje . Wczoraj dzwoniłam do Warszawy , co mam im przeslać ,żeby dostać championat i pani pyta mi się ,czy mam przerwę pół roczną od wniosków . Tłumaczę ,ze chodzi o mlodzieżowy , pani że no dobrze ale pół roku musi być i koniecznie CWC .To ja na to że chyba nie musi bo młodziez nie dostaje CWC . Pani ,ze jednak musi i ta przerwa też musi być zachowana . No to ja jej na to ,że mlodzież wystawia się tylko przez pół roku więc jak mam zachować ten odstęp . Pani na to że to mam wypełnić wniosek a oni to już sami sprawdzą ???????????????[/quote] na [URL="http://www.zkwp.pl"]www.zkwp.pl[/URL] jest formularz, zawsze przez niego wysyłam i jest ok :)
lunadino Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 jak na TT wyjątkowo urodziwy-białe jest..:cool2:
Pearl Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No ja myśle, że BOB w Poznaniu należy do Nas:evil_lol: :diabloti: [SIZE=1]w TT oczywiście:) [/SIZE][SIZE=2]Ciesze się niezdmiernie, że wkońcu mamy czysto snieżnobiałego w kraju. Juz widze to wzięcie w kryciach:lol: :lol: [/SIZE]
rodzice Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja Wam przedstawiam mojego nowego domownika [IMG]http://img417.imageshack.us/img417/4087/resizeofpict0025ch9.jpg[/IMG] JAK WAM SIE PODOBAJA BIAŁE TT? Dodam że Int.Ch. i Multi Ch. juz zdobył:cool3: :lol:[/quote] No tak jak mogłam nie rozpoznać , gapa ze mnie ! Ździebko wyrośniety , też pierwotny , bardzo biały i jaki w Ciebie wpatrzony ! A jak sprawuje się jako domownik ? Jestem ciekawa jak dogaduje się z panienką ? W końcu to on wkroczył na jej teren .
Pearl Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Na tym zdjęciu poznalam go 5min przed wejsciem na ring :) Showy raczej nie toleruje obcych psow w terenie i schodzi mu z drogi, a broń Boże gdyby podszedl do jej legowiska - od razu bojowa postawa. Azzis za to jest bardzo za nią :razz: Rozplanowalam mieszkanie tak, że kazde ma swoj teren:lol:
Baziuta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 U nas w domu smutno.Coraz bardziej pusto, niedawno wyjechały do nowych domów Kropka i Kraska, a dzisiaj odeszła od nas do Krainy Wiecznych Łowów nasza najstarsza kundelka "Ksiunia",miała 14 lat.:-(
Dzidtka_Gl Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 to zawsze jest smutna wiadomość, o odejściu domownika... jednak trzeba zająć sie resztą i to najlepsze lekarstwo bo te inne, kudłate Cie potrzebują ;)
rodzice Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Baziuta - tak mi przykro , ale patrzeć jak pies się meczy tez nie jest łatwo . Szkoda tylko ,że psy nie żyją dluzej .
rodzice Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 U nas już bialo na polach wczesnym rankiem . Kudlate szaleją - nareszcie nie jest im gorąco .
rodzice Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Na wystawie światowej pojawia się 62 teriery tybetańskie . Fibi będzie startowała w grupie 9 młodych dam . Finały w niedziele rozpoczną sie kolo godziny 17 . Zwiazek nie podaje stawek imiennych tylko ilosciowe . z tego co pamiętam najmniej jest suczek - szczeniat - 2 sztuki .
Ki-wi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hmmm jak na swiatowke nie jest tych TT wcale duzo,myslalam ze dobije prawie stowki:roll: a tu tylko 62.Dostalyscie juz potwierdzenia...ciekawa jestem czy sie zalapalam na wystawe czy tez nie w kazdym badz razie nic mi nie przyszlo i cos mi sie wydaje,ze nici z wystawy:placz:
Baziuta Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Rzeczywiście dość mało tybetów, liczyłam że będzie więcej. Właśnie dzisiaj dostałam potwierdzenie dla Kraski ale właściciele nie wyrazili chęci przyjazdu więc w klasie szczeniąt będzie tylko jedna sunia. Czarusia dostała cieczkę i ogarnia ją tęsknica, siada na tarasie, opiera mordkę o barierkę i jęczy jak potępieniec:roll:.
rodzice Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 19740 to numer startowy Fibi - ciekawe ile ogólnie będzie piesków i jak sobie poradzą z organizacją .Zawsze jest problem z parkowaniem . Co do Kraski to z jej nieobecnosci ktoś sie ucieszy ,ze bedzie sam w szczeniętach na światówce . Jestem bardzo ciekawa naszej konkurencji . Teraz dopiero jest o co walczyć . Fibi jest gotowa , natomiast jej mama lekko ostatnio przytyła i wygląda jak pon . Śmieję sie ,ze robi zapasy na zimę . Akira na wystawę nie jest zgłoszona . Fibi jeszcze nie miala cieczki i bardzo się boję ,ze zrobi mi niespodziankę na wystawę , Mamy zamiar pooglądać psy jeszcze w sobote i pokibicujemy Joli i jej kaukazom .
Dzidtka_Gl Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Poznań już tuż, tuż, postaram się zaglądnąć na TT chociaż lhasa z tego co wiem dużo więcej! a ja mam pytanie orientuje się ktoś gdzie w 2007, 2008 jest specjalistyczna/europejska wystawa ras tybetańskich ???
rodzice Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Podejdź do nas Dzidtka , będzie okazja poznać się osobiscie .
Baziuta Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ciekawostka!W pażdzierniku urodziły się dwa mioty po Kanze piesku sprowadzonym z Tybetu.Jeden miot w Słowenii a drugi we Włoszech.Fotek jeszcze nie ma.Jestem bardzo ciekawa jakie będą jego szczeniaczki.
Savannah Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ki-wi z Twoja sprawa jutro napisze Ci wszystko, bo jutro bede wiedzieć :)
bodjul Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='Baziuta']Ciekawostka!W pażdzierniku urodziły się dwa mioty po Kanze piesku sprowadzonym z Tybetu.Jeden miot w Słowenii a drugi we Włoszech.Fotek jeszcze nie ma.Jestem bardzo ciekawa jakie będą jego szczeniaczki.[/quote] Tady jsou fotky z obou vrhu: [URL]http://www.tibetanvenice.com/[/URL]
Baziuta Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Bodjul,dziękuję!!! Szczeniaczki są śliczne,jakie piękne kolory.Bardzo ciekawa strona!Warto ją obejrzeć. Dzisiaj była umnie koleżanka która ma ode mnie pieska Karino (brata Kraski i Kropki),oczywiście bez psa bo Czarusia ma cieczkę.Bardzo cieszą się z wyboru rasy,są zachwyceni psiakiem,Karino stał się ulubieńcem rodziny:lol:.
Recommended Posts