Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ula na swiatowa obudzilam sie za pozno i nie wiem czy przyjma moje zgoszenie,ale czy zostane przyjeta czy nie do Poznania sie wybieram...w koncu to swiatowka ,wiec am nadzieje,ze w koncu sie zobaczymy:multi:

Wlasnie przed nami teraz okres deszczowy co rownia sie chlapa =brudny pies,mnie tez trafia jak Dandy taki wyciuckany wleci mi do rowu i wychodzi caly czarny...moglabym go wtedy udusic:angryy:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za gratulacje .
Wczoraj dzwoniłam do Warszawy , co mam im przeslać ,żeby dostać championat i pani pyta mi się ,czy mam przerwę pół roczną od wniosków . Tłumaczę ,ze chodzi o mlodzieżowy , pani że no dobrze ale pół roku musi być i koniecznie CWC .To ja na to że chyba nie musi bo młodziez nie dostaje CWC . Pani ,ze jednak musi i ta przerwa też musi być zachowana . No to ja jej na to ,że mlodzież wystawia się tylko przez pół roku więc jak mam zachować ten odstęp . Pani na to że to mam wypełnić wniosek a oni to już sami sprawdzą
???????????????

Posted

Gratulacje dla wygranych z NDM;)

Ja Wam przedstawiam mojego nowego domownika [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2880/resizeofpict0024ut7.jpg[/IMG]
[IMG]http://img417.imageshack.us/img417/4087/resizeofpict0025ch9.jpg[/IMG]

JAK WAM SIE PODOBAJA BIAŁE TT? Dodam że Int.Ch. i Multi Ch. juz zdobył:cool3: :lol:

Posted

[quote name='rodzice']Bardzo dziękuję za gratulacje .
Wczoraj dzwoniłam do Warszawy , co mam im przeslać ,żeby dostać championat i pani pyta mi się ,czy mam przerwę pół roczną od wniosków . Tłumaczę ,ze chodzi o mlodzieżowy , pani że no dobrze ale pół roku musi być i koniecznie CWC .To ja na to że chyba nie musi bo młodziez nie dostaje CWC . Pani ,ze jednak musi i ta przerwa też musi być zachowana . No to ja jej na to ,że mlodzież wystawia się tylko przez pół roku więc jak mam zachować ten odstęp . Pani na to że to mam wypełnić wniosek a oni to już sami sprawdzą
???????????????[/quote]
na [URL="http://www.zkwp.pl"]www.zkwp.pl[/URL] jest formularz, zawsze przez niego wysyłam i jest ok :)

Posted

No ja myśle, że BOB w Poznaniu należy do Nas:evil_lol: :diabloti: [SIZE=1]w TT oczywiście:) [/SIZE][SIZE=2]Ciesze się niezdmiernie, że wkońcu mamy czysto snieżnobiałego w kraju. Juz widze to wzięcie w kryciach:lol: :lol: [/SIZE]

Posted

Ja Wam przedstawiam mojego nowego domownika
[IMG]http://img417.imageshack.us/img417/4087/resizeofpict0025ch9.jpg[/IMG]

JAK WAM SIE PODOBAJA BIAŁE TT? Dodam że Int.Ch. i Multi Ch. juz zdobył:cool3: :lol:[/quote]

No tak jak mogłam nie rozpoznać , gapa ze mnie ! Ździebko wyrośniety , też pierwotny , bardzo biały i jaki w Ciebie wpatrzony ! A jak sprawuje się jako domownik ? Jestem ciekawa jak dogaduje się z panienką ? W końcu to on wkroczył na jej teren .

Posted

Na tym zdjęciu poznalam go 5min przed wejsciem na ring :) Showy raczej nie toleruje obcych psow w terenie i schodzi mu z drogi, a broń Boże gdyby podszedl do jej legowiska - od razu bojowa postawa. Azzis za to jest bardzo za nią :razz: Rozplanowalam mieszkanie tak, że kazde ma swoj teren:lol:

Posted

U nas w domu smutno.Coraz bardziej pusto, niedawno wyjechały do nowych domów Kropka i Kraska, a dzisiaj odeszła od nas do Krainy Wiecznych Łowów nasza najstarsza kundelka "Ksiunia",miała 14 lat.:-(

Posted

Na wystawie światowej pojawia się 62 teriery tybetańskie . Fibi będzie startowała w grupie 9 młodych dam . Finały w niedziele rozpoczną sie kolo godziny 17 . Zwiazek nie podaje stawek imiennych tylko ilosciowe . z tego co pamiętam najmniej jest suczek - szczeniat - 2 sztuki .

Posted

Hmmm jak na swiatowke nie jest tych TT wcale duzo,myslalam ze dobije prawie stowki:roll: a tu tylko 62.Dostalyscie juz potwierdzenia...ciekawa jestem czy sie zalapalam na wystawe czy tez nie w kazdym badz razie nic mi nie przyszlo i cos mi sie wydaje,ze nici z wystawy:placz:

Posted

Rzeczywiście dość mało tybetów, liczyłam że będzie więcej.
Właśnie dzisiaj dostałam potwierdzenie dla Kraski ale właściciele nie wyrazili chęci przyjazdu więc w klasie szczeniąt będzie tylko jedna sunia.
Czarusia dostała cieczkę i ogarnia ją tęsknica, siada na tarasie, opiera mordkę o barierkę i jęczy jak potępieniec:roll:.

Posted

19740 to numer startowy Fibi - ciekawe ile ogólnie będzie piesków i jak sobie poradzą z organizacją .Zawsze jest problem z parkowaniem . Co do Kraski to z jej nieobecnosci ktoś sie ucieszy ,ze bedzie sam w szczeniętach na światówce . Jestem bardzo ciekawa naszej konkurencji . Teraz dopiero jest o co walczyć . Fibi jest gotowa , natomiast jej mama lekko ostatnio przytyła i wygląda jak pon . Śmieję sie ,ze robi zapasy na zimę . Akira na wystawę nie jest zgłoszona . Fibi jeszcze nie miala cieczki i bardzo się boję ,ze zrobi mi niespodziankę na wystawę ,
Mamy zamiar pooglądać psy jeszcze w sobote i pokibicujemy Joli i jej kaukazom .

Posted

Poznań już tuż, tuż, postaram się zaglądnąć na TT chociaż lhasa z tego co wiem dużo więcej!

a ja mam pytanie orientuje się ktoś gdzie w 2007, 2008 jest specjalistyczna/europejska wystawa ras tybetańskich ???

Posted

Ciekawostka!W pażdzierniku urodziły się dwa mioty po Kanze piesku sprowadzonym z Tybetu.Jeden miot w Słowenii a drugi we Włoszech.Fotek jeszcze nie ma.Jestem bardzo ciekawa jakie będą jego szczeniaczki.

Posted

[quote name='Baziuta']Ciekawostka!W pażdzierniku urodziły się dwa mioty po Kanze piesku sprowadzonym z Tybetu.Jeden miot w Słowenii a drugi we Włoszech.Fotek jeszcze nie ma.Jestem bardzo ciekawa jakie będą jego szczeniaczki.[/quote]

Tady jsou fotky z obou vrhu: [URL]http://www.tibetanvenice.com/[/URL]

Posted

Bodjul,dziękuję!!!
Szczeniaczki są śliczne,jakie piękne kolory.Bardzo ciekawa strona!Warto ją obejrzeć.
Dzisiaj była umnie koleżanka która ma ode mnie pieska Karino (brata Kraski i Kropki),oczywiście bez psa bo Czarusia ma cieczkę.Bardzo cieszą się z wyboru rasy,są zachwyceni psiakiem,Karino stał się ulubieńcem rodziny:lol:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...