basia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 W Pszczynie chyba nie ma schroniska? Kiedyś psy z Pszczyny jeździły nawet do Cieszyna ale teraz to chyba Bielsko? Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Schroniska nie ma,ale taki 'punkt' gdzie zbierają bezdomne psy - straszne miejsce... Z zieleni miejskiej... Pies,który tam trafia znika... Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Nie chcą pomocy przy daopcji, nie chcą żadnego wolontariatu. Nawet nie ma tam wstępu tak z marszu... Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Straszna tu cisza... Chyba nie ma dla Ciebie szans... :bigcry: Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Przy dobrych wiatrach kilka dni... Quote
kanna Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 prosze , prześlij mi zdjęcia tego psa i jego opis...na maila [email protected] jego stosunek do zwierząt, ludzi, ...a zwłaszczy czy może żyć z innymi psami........ ja niczego obiecać nie mogę....ale walczyc warto...... Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Namiary na mnie : tel: 785 549 189 mail: [email protected] gg: 3964166 Quote
kanna Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 pies oddany przez właściciela do niewaidomokogo....smutne, bo było tak blisko..... Quote
basia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Trzeba by było kontrolować pobliskie schroniska, bo myślę, że jest spora szansa, że pies wcześniej lub później w którymś wyląduje. Quote
Klaudus__ Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Przepraszam,że dopiero dzisiaj, ale byłam bez internetu... Tak jak napisała Kanna - został oddany podobno 'koledze' właściciela... Aczkolwiek sądzę,że prędzej czy później Axel znowu będzie szukał domu... [tak jak napisała Basia...] Powiedziałam temu Panu,że jak tak będzie to o kontakt proszę... Bardzo przykra sprawa... Tak wiele osób chciało pomóc... Dziękuję Wam za poświęcony czas i chęć pomocy... Quote
Recommended Posts