Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Terin przyjmowania zgłoszń został jeszcze przesunięty do [B][SIZE=1][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#ff0000]08.06.2006

[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='cockermanka']Ooo...to chyba mają mało zgłoszeń...może jeszcze warto przemyśleć zgłoszenie drugiego psa...?[/quote]

No, ja też rozważam zgłoszenie swojej drugiej suczki... Choć z drugiej strony ma dopiero 6 m-cy, szła już w sobotę ( 3.06 ) na klubówce w szczeniakach ale nie wiem czy jest sens ją tak czesto w tych szczeniakach wystawiać tym bardziej, że potrafi się pięknie na ringu zachować...
A tak na marginesie to ja już miałam nadzieję, że niedługo wstawią wykaz przyjętych psów a oni cay czas przedłużają termin przyjmowania zgłoszeń...

Posted

na 95 % w niedzielę :) i od razu dwa pytanka :
- czy ktoś potrzebuje pomocy w wystawieniu psiaka ?
- czy ktoś byłby w stanie pożyczyć mi psiaka na konkurs Młodego Prezentera ?
z góry dzięki ;)

Posted

A mialby moze ktos miejsce dla malej dziewczynki w samochodzie? Oczywiscie dokladam do paliwa, moge dojechać w jakieś miejsce trasy, jestem z Tomaszowa Maz.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Teraz tylko opłata i... jazda do Krakowa!:lol:
Pzdr.[/quote]

Mam tylko nadzeję, że już zapłaciłaś - tzn. do wczoraj?

Bo jesli nie to od dzisiaj 120 zł/sztukę.:angryy:

Posted

[quote name='efra-husky']Jeśli dzisiaj uda mi się normalnie skończyć pracę to podjadę do związku i postaram się dowiedzieć kiedy będą staweczki[/quote]
Efra-husky, mam prośbę :p Czy mogłabyś przy okazji sprawdzić czy dotarły moje dokumenty i czy się wszystko zgadza. Ja dzisiaj nie będę miała jak zadzwonić do związku. Przenosiłam psa z młodzieży do klasy pośredniej. Rasa: ogar polski, pies Kumpel z Beskidzkich Wysp, tatuaż LO26, właściciel Sławomir Urbańczyk z Żor. Proszę :razz: i bardzo dziękuję.

Posted

[B]efra-husky [/B]ja tez miałabym gorącą prośbe o sprawdzenie czy dotarło zgłoszenie wysyłane mailem. Nie rozumiem dlaczego o/Kraków choc maila nie wysle, że jest OK lub nie :roll: .
Pies Parson russell terrier Ferwex Mysia Zagłada, tatuaz P049, włascicielka Ludmiła Jaworowska - Kasprzak. Dziekuję.

Posted

Ja liczę na katalog przedwystawowy, juz dostałam dawno temu maile o treści "OK" więc o obecność w katalogu jestem spokojna, tylko nie wiem kto będzie ze mną konkurował, choć mam kilka opcji, no, ale lepiej byłoby się dowiedzieć wcześniej niż na wystawie, takie przygotowanie psychiczne ;-)

Efka- jak będziesz w oddziale, to czy mogłabym prosić o staweczki krótkowłosych suk bernardyna?:) jeśli to nie byłby kłopot, to byłabym BARDZO wdzięczna :-)

Posted

[quote name='efra-husky']panienkabubu nie wiem czy katalog już będzie. Postaram się dzisiaj wszystkiego dowiedzieć i jak wieczorkiem wrócę to dam znać ;)[/quote]

super
bylabym bardzo wdzieczna :modla:

Posted

zobaczymy co uda mi się dowiedzieć ;) Tak czy inaczej w przyszłym tygodniu oddział będzie nieczynny - będą ostre przygotowania do wystawy bo wystawa już za 12 dni :cool3:

Posted

słuchajcie wróciłam ze związku - wszyscy pracują jak mróweczki. W tym roku jest dużo zgłoszonych psiaczków - szacują że około 3200 - 3300 :razz:
Pytałam o staweczkę, ale nie wiadomo czy uda się ją umieścić przed wystawą (jeszcze dzisiaj były przyjmowane zgłoszenia :-o )

Ci co zgłaszali mailowo i nie dostali maila z uwagami są przyjęci; samej listy osób zgłaszanej faksem, listownie i osobiście jest kilkadziesiąt stron także zrozumcie.
A na pocieszenie - katalog może się pojawić w tygodniu przed wystawą (zaglądajcie na stronkę oddziału)