pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A nie orientuje się ktoś z Was ile mniej więcej będzie kosztować wejście na teren wystawy? (bez psa) Quote
darek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Okolo 10 zł-wydaje mi się to cena biletu normalnego. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Bardzo dziękuję za udzielenie odpowiedzi :) Quote
panienkabubu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='asiek']od A4 dojazd jest bardzo prosty i raczej trudno się zgubić, zresztą zawsze są tabliczki wskazujące dojazdna teren wystawy :)[/quote] w Bytomiu też miało być oznakowane :shake: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Wiecie może kiedy będzie jakiś wykaz przyjętych psów albo przynajmniej ilość? Strasznie się niecierpliwię ile będziemy mieć konkurencji :eviltong::lol: Quote
JASMIN Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Nacia_i_Fluffy']Wiecie może kiedy będzie jakiś wykaz przyjętych psów albo przynajmniej ilość? Strasznie się niecierpliwię ile będziemy mieć konkurencji :eviltong::lol:[/quote] Keraków zazwyczaj wstawia wykaz przyjętych psów. Ale to pewnie po terminie przyjmowania zgłoszeń, który przedłużyli do 4.6 Quote
Polna Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 mu się wycofujemy bo wolimy pojechac na zawody agility niz na wystawę ;) mam nadzieje, ze się uda Quote
Asta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Czy ktoś będzie chętny zbarać mnie ze Szczecina do Krakowa w obojętnie jaki dzień? kontakt na pw Quote
Dominika1987 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja oczywiscie będe w formie widza przy collie. :loveu: Czy ktoś z Krakowa moze wie, który nr ma tramwaj dojeżdżajacy z dworca na stadion AWF? Quote
efra-husky Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 do 4-go jest przyjmowanie zgłoszeń więc na pewno w tym tygodniu nie będzie wykazu ;) (sądzę, że tydzień przed wystawom powinien się taki wykaz znaleźć na stronie oddziału). Jak będę w związku to się dokładnie dowiem. Co do tramwajów - spod dworca jadą: 4, 5, 15. Ale jakby przejść na następny przystanek, tj. Lubicz to są jeszcze dwa dodatkowe 10 i 40 A tutaj rozkład jazdy tramwajów i autobusów w Krakowie [URL="http://www.mpk.krakow.pl/"]http://www.mpk.krakow.pl/[/URL] Quote
Dominika1987 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Efra dziekuję bardzo :buzi: Znałam tylko 15, ale lepiej miec kilka w pamieci na wszelki wypadek, bo znając życie to się spóźnie. Quote
kalina. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 szkoda że moja psina ma dopiero 2 msc....:placz: (mam pytanie między jakimi godz. bedzie gr 5)? Quote
efra-husky Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 kalinaM na pewno między godzinami otwarcia i zamknięcia wystawy czyli pomiędzy 10:00 a 16:00 może 17:00. Jak będzie plan sędziowania to dokładnie będziesz mogła dowiedzieć się, o której godzinie będą hasiory ;) Troszkę cierpliwości ;) Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A my juz nie mozemy sie doczekac wystawki :) Quote
kate_m. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='panienkabubu']A my juz nie mozemy sie doczekac wystawki :)[/quote] Ja też. Nie ważne, że w tym czasie sesja w pełni, egzaminy jeden za drugim, ale ja będę siedzieć na wystawie z aparatem :razz: Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='panienkabubu']A my juz nie mozemy sie doczekac wystawki :)[/quote] My też, my też. W Krakowie jest zawsze bardzo dużo naszych staffiorków! No i oczywiście dużo znajomych wystawowych! Quote
Asiaczek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A ja od 2 tygodni czekam na potwierdzenie, czy moje dokumenty doszły. Maile z zapytaniem dochodzą, a odp. nie ma! Ciekawostka: głupota ludzka czy świadome działanie? pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Asiaczek']A ja od 2 tygodni czekam na potwierdzenie, czy moje dokumenty doszły. Maile z zapytaniem dochodzą, a odp. nie ma! Ciekawostka: głupota ludzka czy świadome działanie? pzdr.[/quote] ja dostalam potwierdzenie jak wyslalam do nich mailowo wszystko, tzn. kopie rodowodu, potwierdzenie wplaty no i zgloszenie.. ale ja zrobilam to juz daaaawno temu, wiec dlatego juz mam wszystko .. tzn przychodza do mnie maile o tresci "ok" ;) z wawy tez tak do mnie przyszlo ;) no w kazdym razie.. do domu jeszcze mi nic nie przyszlo ;) a nie wiem, czy powinno? Quote
blaira Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To ile trzeba czekac na potwierdzenie skoro sie wyslalo zgloszenie netem, ja nie jestem do konca przekonana dlatego zastanawiam sie czy nie lepiej wyslac liste poleconym itp rodowodu i oplaty jeszcze nie wyslalam bo dopiero dzis skan bede robic. Myslicie zeby czekac na potwierdzenie... co robic??:roll: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='blaira']To ile trzeba czekac na potwierdzenie skoro sie wyslalo zgloszenie netem, ja nie jestem do konca przekonana dlatego zastanawiam sie czy nie lepiej wyslac liste poleconym itp rodowodu i oplaty jeszcze nie wyslalam bo dopiero dzis skan bede robic. Myslicie zeby czekac na potwierdzenie... co robic??:roll:[/quote] och co za złośliwa dgm :angryy: napisalam tkai dlugi post i mi go nie dodalo :angryy: :angryy: :angryy: No, ale na temat.. Ja dostałam potwierdzenie e-mailem o treści "ok" po wysłaniu wszystkich potrzebnych rzeczy, tj. zgloszenia, rodo i potwierdzenia wplaty. Dopoki nie wyslalam tego wszystkiego, maila potwierdzajacego nie dostałam. Tak samo mam z warszawską wystawą w lipcu, kiedy wysłałam wszystkie potrzebne rzeczy, to dostałam maile o treści "ok" :) jesli takiego maila nie dostalas, to albo nie wyslalas wszystkiego, albo po prostu jeszcze nie przejrzeli maili od Ciebie, nie lepiej zadzwonic po prostu i sie dowiedziec? :) W kazdym razie potwierdzenie listowne nie wiem czy przyjdzie, bo nie wiem jaki jest zwyczaj w krakowskim oddziale, w kazdym razie przed bytomska wystawą w maju, potwierdzenie takie dostalam w czwartek, a wystawa byla w niedziele.. wiec nic mnie juz nie zdziwi mimo, ze zaczynam dopiero wystawianie psa :) wiec no panic, po cos przeciez sa telefony ;) damy rade ;) Quote
Bushak Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ech, szkoda, że ten Kraków tak daleko... :-( Byłaby okazja do spotkania "znajomych-nieznajomych" :cool3: Ale 7 godzin jazdy to dla mojego psa trochę za dużo - limit w miarę spokojnego siedzenia kończy mu się po 4 h. Potem jest kręcenie się i siadanie Pańci na kolankach z miną: "Chciałaś wziąć ze sobą pieska, to się nim zajmij, bo piesio-szczeniaczek się nudzi" :evil_lol: Quote
puli Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jeszcze nie zaaplikowałam psom takich "atrakcji".:shake: Najrzadziej co 2 godz krótki postój;picie,bieganie,aport i w drogę.Pies wybiegany to pies spokojny. Quote
Bushak Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Chodziło mi o łączny czas przejazdu, a nie o jazdę bez przerwy :roll: Postoje są zawsze obowiązkowe, bo bez przerwy jedziemy max 1,5-2 h - pies w tym czasie chrapie :eviltong: A jeśli się obudzi i zaczyna się kręcić, to znak, że trzeba się natychmiast zatrzymać :p Tyle, że wszelkie wyjazdy zaplanowaliśmy tak, żeby nie było od nas dalej niż 4 h. Wtedy robimy 1-2 postoje (chyba że pies chce więcej) i jest wszystko ok. Dlatego żałuję, że większość wystaw międzynarodowych jest bardzo daleko od nas (jesteśmy z okolic Szczecina), bo ze względnu na psa je sobie odpuszczamy i zostajemy w domku :sleep2: Quote
puli Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No to pisz precyzyjniej bo wyszło że sadyści z was :p Czekamy w Krakowie za rok :lol: Quote
blaira Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dobra wyslalam reszte dokumentow mam nadzieje ze wszystko bedzie tak jak powinno Quote
Recommended Posts