Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermanka']A ja poproszę o info,czy przy wejściu wystarczy książeczka zdrowia.[/quote]

Dziś TZ wszedł bez świadectwa zdrowia, na paszport.

Czy tylko ja nie wiedziałam, ze w terminie tym co wystawa są też pokazy lotnicze? Współczuję wrazliwszym psom :shake:

Posted

Ja też biorę paszport psa i nic więcej.Zresztą dowiaduję się,że niektórzy to zaświadczenie o stanie zdrowia psa mają wypisane na parę dni przed wystawą, przecież to wtedy nie ma sensu.
Oj szeltiki nie lubią raczej pokazów lotniczych nad głową. Mam nadziję,że w niedzielę ich nie będzie.

Posted

[quote name='cockermanka'][B]karenina-dzięki za info :-)[/B]
Teraz cos mi świta,że w ubiegłym roku też jakieś samoloty fruwały nam nad głowami...:-/[/quote]

Nie ma za co :)

Posted

Wróciliśmy już, nawet fajnie - CWC i Res CACIB, choć z tym drugim, to nie do końca łapię - Carmen była jedyną suczką, a rasę przegrała z psem...No, ale ja się nie znam:diabloti:

Posted

[quote name='Nitencja']a ja mam pytanie czy ktos moze sprawdzic czy teriery szkockie i terierey walijskie sa na hali czy na dworze ?? To sa ringi 6 i 7 ??[/quote]

Na dworze. I te ringi nie są bezposrednio obok siebie. Rozdzielaja je ringi 8 i 9.

Posted

[quote name='Nitencja']a ja mam pytanie czy ktos moze sprawdzic czy teriery szkockie i terierey walijskie sa na hali czy na dworze ?? To sa ringi 6 i 7 ??[/quote]
[IMG]http://img480.imageshack.us/img480/9486/planyringw2vf.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='kate_m.']BOG IX
1 Pekińczyk
2 Pudel miniatura czarny
3 Maltańczyk

BOG II
1 Sznaucer miniatura czarny
2 dog de bordeaux
3 dogo canario[/QUOTE]
dzieki wielkie :) ;)

Posted

[B]Nitencja[/B] ring 6 i 7 dzisiaj byly na hali - ale porównując rozpiski ringów z sb i nd to dochodze do wniosku, ze ring 6-7 są na dworze - w niedziele na hali sa ringi nr 3,4,5,12 i ring honorowy!

Posted

[quote name='Błyskotka']A czy ktoś mógłby podać kto stanął na pudle Grupy V :lol:
I jeszcze jak ktoś uchwycił na zdjeciu jakiegoś Chowa to byłabym bardzo wdzięczna:lol:[/quote]

I akita amerykańska plus jeszcze junior wystawy
II SH
III chyba a raczej pewnie chow