Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='oryks']No u mnie gorzej z noclegiem w Krakowie:(, chyba że na dworcu przeczekam:)[/quote]

Ja wczoraj zwolniłam rezerwacje pokoju 2 os. bez łaz. w Żaczku

HOTEL STUDENCKI “ŻACZEK”
Kraków, al. 3 Maja 5
Lokalizacja: obok Muzeum Narodowego, krakowskich Błoń i Biblioteki Jagiellonskiej,
10 minut pieszo od centrum.
rezerwacja: +48 (12) 633-19-14
(pon.- pt 8.00-16.00)

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS]czy ktoś z Was wie, czy ring 6 będzie na hali czy na zewnątrz? dajcie znać ;) [/FONT][/quote]
Z tego co wiem,to na hali - ale to dotyczy niedzieli,choć przypuszczam,że na sobotę układ rongów będzie taki sam.

Posted

Widzę, że większość z Was wybiera się w niedzielę, ja jednak zostaję przy sobocie ;) Miałam nie jechać bo nie było transportu, ale naszczęście się udało i mam nadzieję, że będzie to udane show. W razie czego ja mam miejsce dla ludzia i psa, ale przypuszczam, że nikt z moich okolic transportu nie szukał :roll:

Powodzenia ;-)

Posted

[quote name='cockermanka']Z tego co wiem,to na hali - ale to dotyczy niedzieli,choć przypuszczam,że na sobotę układ rongów będzie taki sam.[/quote]

[FONT=Comic Sans MS]Dziękuję :)[/FONT]

Posted

Ja + Ania-k, taki jeden Pan i krotkowlosy bernardyn i numerek 410 - prosimy o kciuki i jak ktos nas rozpozna, to wbijac smialo ;) ze mna nie bedzie dalo sie gadac, ale z towarzyszami na pewno ;) i zamawiam zdjecia bernardynow !

ring 9 na powietrzu?

klade sie spac, jutro o 5tej wstaje heheh :)

dobranoc i POWODZENIA ZYCZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kciuki: