Alutka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 My w otwartej, konkurentaki nie będziemy :shake: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
NigdyNigdy Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Bulwinka']czy ktoś może w sobotę zabrać jedną osobę bez psa z Warszawy ??[/quote] Bulwinka, masz PW ;) Quote
Gracjana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a czy ktos z wawy na niedziele ma jeszcze miejsce dla jedenj osoby z 2 psiakami...(nie duzymi) bo nam niestety plany nie wyszly...:shake: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Co do tych zaświadczen od weta, to są to nic nie znaczące świstki! Rzeczywiście pora z tym skończyć. Ja, od czasu jak moje psiaki mają paszporty, ani razu nie załatwiałam takiego zaświadczenia. I wchodziłam na wystawę bez najmniejszych wątpliwości ze strony organizatorów. Dlatego dajcie sobie spokój z tymi zaświadczeniami! Paszport/książeczka zdrowia z aktualną wścieklizną wystarczy. pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A ja nadal nie mam potwierdzenia listownego :shake: :shake: Mam nadzieje, ze do soboty mi dojdzie, bo jesli nie, to bede musiała jechac bez :shake: a powiedzcie mi, bo siępewnie orientujecie (ja jeszcze nie, bo to dopiero moja druga wystawa:D)... Rasa suki, którą wystawiam zaczyna się o 10:40 lub 10:50 (juz nie pamietam dokladnie).. Powiedzcie mi, czy wpuszczą mnie na wystawe np. o 10:30? Czy jest jakas konkretna godzina, do której hodowcy powinni siępojawić? Bo to zależy od godziny wyjazdu w takim razie.. W Bytomiu nie miałam tego problemu, bo musiałam być wcześniej i dlatego stąd moje pytanie, bo tutaj to już troszkę inaczej.. I co, jeśli nie dostanę potwierdzenia? Ja po mału zaczynam przygotowywać się do drogi - szukam własnie na wątku jak dojechać, bo jak się okazuje, to nie jest tam, gdzie myślałam ;) Jak ja poblądzę po tym Krakowie to się chyba rozpłaczę za kierownicą ;) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='panienkabubu']A ja nadal nie mam potwierdzenia listownego :shake: :shake: Mam nadzieje, ze do soboty mi dojdzie, bo jesli nie, to bede musiała jechac bez :shake: a powiedzcie mi, bo siępewnie orientujecie (ja jeszcze nie, bo to dopiero moja druga wystawa:D)... Rasa suki, którą wystawiam zaczyna się o 10:40 lub 10:50 (juz nie pamietam dokladnie).. Powiedzcie mi, czy wpuszczą mnie na wystawe np. o 10:30? Czy jest jakas konkretna godzina, do której hodowcy powinni siępojawić? Bo to zależy od godziny wyjazdu w takim razie.. W Bytomiu nie miałam tego problemu, bo musiałam być wcześniej i dlatego stąd moje pytanie, bo tutaj to już troszkę inaczej.. I co, jeśli nie dostanę potwierdzenia? Ja po mału zaczynam przygotowywać się do drogi - szukam własnie na wątku jak dojechać, bo jak się okazuje, to nie jest tam, gdzie myślałam ;) Jak ja poblądzę po tym Krakowie to się chyba rozpłaczę za kierownicą ;)[/quote] Na wystawe możesz wejść juz od godz. 7.00 lub 7.30. I to na każdą!!! Lepiej być wcześniej z różnych względów: brak potwierdzenia (trzeba iść do Sekretariatu i wyjaśnic sprawę, otrzymać teczke z dokumentami + numerek startowy); znalezienie ringu, przygotowanie psa do wystawy (przebieżka, czesanie itp.), szukanie wolnego miejsca na parkingu itp. Kraków z zasady jest oznakowany przez organizatorów. A poza tym poczytaj wczesniejsze posty i tam dokładna trasa z np. w-wy, katowic itp. Dojedziesz na pewno. Jeżeli nie dostaniesz potwierdzenia, a znalazłas swoje nazwisko w katalogu na stronie o/Kraków, to po prostu bierz psa + jego dokumenty (paszport/książęczke zdrowia) i jedź na wystawę. Idziesz do bramki i mówisz, że nie dostałaś potwierdzenia i chcesz się dostac do Sekretariatu. I wchodzisz i załatwiasz tę sprawę. To wszystko. Będzie dobrze!!! Trzymamy kciuki za Ciebie i Twojego psa! Pzdr. Quote
musia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Acha, jedna sprawa Jadący do Krakowa od strony Opola przez Katowice autostradą. U wylotu z Katowic , za Geantem w różnych porach [B]może być korek[/B] - roboty na A-4 Quote
JustynaJK Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 no właśnie jak tu nie pobładzić... osobiście nigdy nie wiem jak dojechać i niekiedy kążę i krążę:roll: Quote
dachenoceras Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A że sobie jeżdżę to tu to tam, to podam info dla wszystkich co jadą na Kraków od strony Tarnowa popularną "4" - od Tarnowa do Bochnii, konkretnie do mostu na Rabie, czyli jakieś 60 km, rozkpano całkowicie drogę, wielki remont, zdarty asfalt, zerwane mosty, mijanki, wahadła, światła itd - czyli jakieś z godzinę do dwóch więcej czasu na drogę, no chyba że sobota to dzień wolny od pracy dla walców to może uda się coś urwać z tego czasu. Czyli ogólnie kicha. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No, kaszana. Jedyna nadzieja, że to sobota. Pzdr. Quote
Kika Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [LEFT]Jak kto jedzie od strony Rzeszowa najlepiej zjechac z A4 na Niepołomice i od Nowej Huty wjeżdżac do Krakowa , bo do AWF-u bliżej. [/LEFT] Quote
$andwich Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A z jakiego dworca w Krakowie będę miała bliżej na teren wystawy? Quote
Em-ka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [FONT=Comic Sans MS]Nie martwcie się - ja dopiero dzisiaj dostałam potwierdzenie z numerem :) na pewno przyjdzie![/FONT] ;) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja jeszcze nie dostałam, ale czekam cierpliwie, bo wiem, ze jestem w katalogu. A nawet jak nie dostanę przed wystawą, to i tak jadę. Przeciez to sprawa do wyjaśnienia w Sekretariacie wystawy. Pzdr. Quote
Em-ka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Kraków z zasady jest oznakowany przez organizatorów. A poza tym poczytaj wczesniejsze posty i tam dokładna trasa z np. w-wy, katowic itp. Dojedziesz na pewno. [/quote] [FONT=Comic Sans MS]Zgadzam się - Kraków jest zawsze bardzo dobrzez oznakowany i są kierunkowe informacje na słupach i lampach; trudno nie trafić na miejsce; [/FONT] Quote
dachenoceras Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Kika'][LEFT]Jak kto jedzie od strony Rzeszowa najlepiej zjechac z A4 na Niepołomice i od Nowej Huty wjeżdżac do Krakowa , bo do AWF-u bliżej.[/LEFT] [/quote] Kiedyś jak były korki przy Wieliczce to i tak, ale teraz to już nie ma takiej potrzeby. Quote
dachenoceras Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='$andwich']A z jakiego dworca w Krakowie będę miała bliżej na teren wystawy?[/quote] To zależy, ale jak na PKP czy PKs - to oba są koło siebie w centum, ale w tramwaik i kilka minut i jesteś na AWF, banał - na 100% Quote
BeataSabra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 O ktorej w sobotę pokazują się swetry (gordony) ??? Pozdrawiam Quote
$andwich Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='dachenoceras']To zależy, ale jak na PKP czy PKs[/QUOTE] Chodzi mi o dworzec PKP;). Mam wysiadać na Głównym? Quote
dachenoceras Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='$andwich']Chodzi mi o dworzec PKP;). Mam wysiadać na Głównym?[/quote] Wiesz pośpieszne zatrzymują się tylko na Głównym i w Płaszowie, z tych dwóch Główny jest o wiel bardziej odpowiedni. Quote
Martyna Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Co do tych zaświadczen od weta, to są to nic nie znaczące świstki! Rzeczywiście pora z tym skończyć. Ja, od czasu jak moje psiaki mają paszporty, ani razu nie załatwiałam takiego zaświadczenia. I wchodziłam na wystawę bez najmniejszych wątpliwości ze strony organizatorów. Dlatego dajcie sobie spokój z tymi zaświadczeniami! Paszport/książeczka zdrowia z aktualną wścieklizną wystarczy. pzdr.[/quote] AMEN :-) brakiem potwierdzen takze sie nie przejmuje - szczegolnie w dobie internetu, stawek przed wystawowych itd :-) Quote
panienkabubu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Martyna']AMEN :-) brakiem potwierdzen takze sie nie przejmuje - szczegolnie w dobie internetu, stawek przed wystawowych itd :-)[/quote] ooo Martyna... powiedz, ze wystawiach Afere w sobote, plis ! chce Cie poznac ;) i slynnego na Lukrowych Tio ;) Quote
Bulwinka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Bulwinka, masz PW ;)[/quote] dziękuję baaardzo:multi: ( odpisałam , a jutro zadzwonię) Quote
Recommended Posts