Jump to content
Dogomania

MIELEC-Baron mix border po 7 latach opuscil schronisko i jest szczesliwy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Naszej Kasi od zdjec nie ma w Mielcu, ale jak tylko wroci bedzie robic sesje z kierownikiem. Poprosze ja o zdjecia Barona, chociaz z tym moze byc problem, bo ostatnio nie chcial wyjsc z boksu.

Posted

Beata J. napisał(a):
Ale mam ładny podpis :lol:

pięęęęęękny jestem zachwycona :loveu:

tak jak i tym , że wreszcie nasz Baron doczekał sie ludzkiego zainteresowania

na razie wirtualnego ale może i w realu ktos go pokocha :oops:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie wiem czy ten pies na pewno ma tyle lat, przeciez zeby ma bielutkie, moze miec 5-6 lat, od 4 lat byc w schronisku.

A jaka byłaby możliwość sprawdzenia dokładniej jego wieku, bo jeśli Twoje przypuszczenia są słuszne to koniecznie trzeba to napisać w aukcji i ogłoszeniach, bo na wiek niestety ludzie zwracają uwagę

Posted

Beata J. napisał(a):
A jaka byłaby możliwość sprawdzenia dokładniej jego wieku, bo jeśli Twoje przypuszczenia są słuszne to koniecznie trzeba to napisać w aukcji i ogłoszeniach, bo na wiek niestety ludzie zwracają uwagę

Bardzo !!!!!!

ale to bardzo !!!!!!!!!

w Mielcu na miejscu potrzebna jest osoba która bedzie mogła bezposrednio i na bieżąco - chociaż 2 razy w tygodniu zaglądnąć do schroniska i wyjasnic pewne kwestie nasuwajace wątpliwosci takie jak na przykład ta --jak wiek psa?

moze na dniach Mielca udałoby sie kogoś zainteresować współpracą ?

Posted

w Mielcu na miejscu potrzebna jest osoba która bedzie mogła bezposrednio i na bieżąco - chociaż 2 razy w tygodniu zaglądnąć do schroniska i wyjasnic pewne kwestie nasuwajace wątpliwosci takie jak na przykład ta --jak wiek psa?

moze na dniach Mielca udałoby sie kogoś zainteresować współpracą ?

Sa dwie Kasie, ale one sie zajmuja teraz Dniami Mielca. Poza tym nie wiem czy je interesuje kazdy pies w schronisku. Nie znam ich na tyle, zeby prosic o przysluge, wole poprosic kierownika. Juz napisalam w tej sprawie.

Posted

Od: mtoz <[email protected]>
Do: [email protected]
Temat: Re: Panie Kierowniku czy bylaby mozliwosc sprawdzenia wieku psa ze 124 ?
Data: 9 sierpnia 2006 20:21

Jutro Pani napisze ile ma lat, bo poprzednio nie ja oceniałem.
Dzisiaj poszły dwa kolejne pieski.
Z wyb.3 pysk podobny do coli oraz suczka z wyb. 1 czarna łapy podpalane.
W tym miesiący juz 15 poszło oraz 1 kotek.

Czekamy na wyniki oceny pana kierownika ;)

Posted

Beata, nie znasz naszego kierownika? Zajrzyj na inne moje watki np. Miniusi i Mroweczki, tam jest kierownik w calej krasie. To ten kierownik, ktory pieski na rekach do zdjec trzyma. Sam nie je, zeby psy mialy co jesc :evil_lol:

Posted

Baron sie pokazuje :multi:

a co do p. Kierownika z Mielca to pojawiały sie juz na dogo nawet propozycje żeby go zklonować:evil_lol: i poprzenosic do innych schronisk w

Polsce / to chyba o czyms świadczy ;) /