Jump to content
Dogomania

Pucek- pies idealny, zostaje na zawsze w DT :)))

Recommended Posts

Posted

kurcze ciotki, pisałam dwa razy na wątku- wczoraj i tydzień temu, teraz wchodze i patrzę:crazyeye: że ostatni post pisała bla......

u nas bez zmian, Pucek zrobił postęp, jest u nas ponad 2 lata i ok miesiac temu pierwszy raz sam wyszedł za teren posesji:multi: wcześniej panicznie się tego bał.....
Czesto bywam teraz w Wyszkowie- mam tu chłopaka. sporo tu bezdomniaków:-( sporo osób dokarmia,pomaga...... moja ciocia kotami też sie interesuje- we wtorek rano jade z nia łapać 3 kotki na sterylki.....

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no aż zabardzo się rozbrykał:mad: walczy z Borysem o przewodzenie w naszym stadzie psim eh. teraz jak tylko znajdę pracę, Pucek idzie od razu do kastracji. aczkolwiek powiem Wam że on w ogóle prawie nie reaguje nawet na suki w czasie cieczki- czy wszystko z nim ok?:cool3:

Posted

No mój Chojrak w ogóle nie reaguje a dwie suki mam w klatce obok nawet. Poprzedni pies to jak dorwał jakis koc czy coś to robił z nim to co robił... a Chojrak będzie sie bawił tylko ;) A co to z tamtą pracą nei wyszło ??:(

Posted

aha, no to z Puckiem jest ok:) myslałam że on jakis odmieniec. ale kastracja swoją drogą.
pracowałam, ale wzięli mnie na najgorszy zapierziel czyli listopad-grudzień kiedy było sporo pracy, a teraz niby ich nie stać na pracownika....
bla Ty jesteś ze Zgorzelca właśnie zobaczyłam:) fajnie mi sie kojarzy to miasto bo zawsze jak z moim byłym ukochanym [*] jezdzilismy załatwaić briefy do aut do Niemiec, to u jego kumpla w Zgorzelcu się zatrzymywaliśmy.

• 4 weeks later...
Posted

no i dziś wet nam sie kłania eh, chyba coś Pucka bierze od kleszcza:( nie jadł wczoraj kolacji, a dziś leży i tez nic.... mimo fiprexa mama mówiła że znalazła u niego kleszcza wbitego w niedziele, mnie nie było w domu na weekend, wczoraj wróciłam

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

no Pucus lubi być wujkiem:) a ja mam 2 koty, 3 psy i od niedzieli zamiast 4, jest nas 6 w domu, przeprowadziła się bratanica z bratową......koszmar. jak do tego dojda 2 szczeniaki, będzie ciężko:/

• 2 months later...
Posted

cześć ciotki :) Pucek właśnie waruje pod moimi drzwiami:) chrześnica w maju skończyła rok i ma teraz kolegów na całego :) Borys jest Bobo, Pucek narazie Pu :)

• 3 months later...
Posted

no to dziś będzie więcej...ale nic wesołego
:(
dziś na spacerze z Puckiem przyatakowały nas 4 psy sąsiada- myśliwego....... robiłam co mogłam- ogon pocharatany, byliśmy u wetki... koszmar:(