Medorowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za C?iebie trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok ..
Medorowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok ..
Medorowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za C?iebie trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok ..
Medorowa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok ..
agbar Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Medorowa napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za C?iebie trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. dziekujemy Medorowa napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. eeee...dziekujemy Medorowa napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za C?iebie trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. Tak,tak dziekujemy Medorowa napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. w dalszym ciagu dziekujemy :diabloti: Medorowa napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. :hmmmm:...czyzbym zapomniala podziekowac???? apple napisał(a)::happy1:Powodzenia Aguś I poka tego Gadułę:cool3: dzieki:-) Pokaze...jeno ze potem bo wlasnie wstal i gada i gada...i gada
Maga100 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Medorowa']Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za C?iebie trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. [quote name='Medorowa']Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. [quote name='Medorowa']Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za C?iebie trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. [quote name='Medorowa']Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. [quote name='Medorowa']Wszystkiego najlepszego dla Okruszka:loveu: A za Cia trzymam :kciuki:, coby wszystko było ok .. Medorowa, tym razem to cię poniosło :diabloti: Aga i co powiedział lekarz. I proszę o zdjęcia!!!!! Nie, nie z wizyty u lekarza :diabloti:
Cola Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 I jak poszła kontrola u gina?? Mam nadzieję, że OK :) Poka Gadulca :)
agbar Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ano poszlo...Powiedzmy tak,na 99,9 % jest dobrze.Za miesiac ponowna kontrola i dalej leki brac....Odstawilam jednakze p/bolowe calkowicie...To juz sukces.Na razie nie moge jednak jeszcze wymoczyc sie w wannie buuu..tzn.moge ale na 10 minut i nie do goracej wody..To po co ja bede lazla do wanny?? Sprawa poprawek kosmetycznych rozstrzygnie jak bedzie nam dane w koncu tenteges;-)Jesli bedzie dyskomfort,bol itepe to mnie spruja i poprawia..a jesli bedzie ok.to mozna zostawic jak jest.... Niby dobrze ale zeby byla rownowaga w przyrodzie to z Alexem bylam dzis u lekarza....Od ponad miesiaca walczymy z ciemieniucha,na prawie calym ciele oprocz buzki i pupy ma suche,duze czerwone plamy...Glowa wyglada tragicznie,raczki tez...dostalam na razie masc..juz kolejna. I w czwartek idziemy na pobranie krwi-bedzie herr doktor robil badania w kierunku alergii...Alexa to raczej nie swedzi bo sie nie drapie,spi spokojnie i ladnie,nie placze czesciej niz zwykle...Oczywiscie juz uprzedzilam B. ze to on pojdzie z malym....Przeciez ja tam umre jak beda go kluc....Juz mi sie chce wyc....
Tekla64 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 cudny Okruszek!!!! piekne zdjecia i sliczne momenty reszte przewalczysz i bedzie dobrze ! ale masz sie z czego cieszyc , masz wspaniala rodzine! a do mnie dzis Jaśko zjedzie , ciekawa jestem jak na chodzacego Jacha zareaguja psy i on co na nie z innej pozycji powie :diabloti:
apple Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jakie śliczne fotki....aż nie wiem którą komentować:loveu: No chyba tą.......mmmmmm malinka:loveu: http://img534.imageshack.us/img534/9541/img3782s.jpg Co do wizyty u gina....to super! bardzo się cieszę, że idzie ku lepszemu!:multi: Hmmm a atopowe zapalenie skóry wyeliminowaliście? Bo może to być to.....:roll: Spróbuj małego wykąpać w takim płynie.....on sie atoperal nazywa. http://www.domzdrowia.pl/79602,atoperal-baby-emulsja-do-kapieli-500-ml.html U mojej kumpeli córka też była cała w łuszczących się plamach i po ok miesiącu kąpania w tym i stosowania też kremu przeszło.... od tej pory tylko ten kosmetyk uzywają do kapieli....;)
Alicja Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nie ma jak u Mamy ....:loveu: http://img97.imageshack.us/img97/8721/img3824d.jpg Kurde Aga ... AZS , skaza białkowa :hmmmm: czort to wie ... a może kontaktówka na prochy do prania ...
agbar Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='apple']Jakie śliczne fotki....aż nie wiem którą komentować:loveu: No chyba tą.......mmmmmm malinka:loveu: http://img534.imageshack.us/img534/9541/img3782s.jpg Co do wizyty u gina....to super! bardzo się cieszę, że idzie ku lepszemu!:multi: Hmmm a atopowe zapalenie skóry wyeliminowaliście? Bo może to być to.....:roll: Spróbuj małego wykąpać w takim płynie.....on sie atoperal nazywa. http://www.domzdrowia.pl/79602,atoperal-baby-emulsja-do-kapieli-500-ml.html U mojej kumpeli córka też była cała w łuszczących się plamach i po ok miesiącu kąpania w tym i stosowania też kremu przeszło.... od tej pory tylko ten kosmetyk uzywają do kapieli....;) [quote name='Alicja']Nie ma jak u Mamy ....:loveu: http://img97.imageshack.us/img97/8721/img3824d.jpg Kurde Aga ... AZS , skaza białkowa :hmmmm: czort to wie ... a może kontaktówka na prochy do prania ... Dziewczyny ja sie wlasnie obawiam,ze to moze AZS raz,ze moj brat to ma,a dwa ojciec ma skaze bialkowa plus niezdiagnozowane ale podejrzanie ma rowniez o AZS..tak wiec malenki jest obciazony. My kapiemy go w Oilatum. Wykupilam wlasnie przed chwila kolejna masc dla niego...mam nadzieje,ze pomoze...No i mam nadzieje,ze wyniki badan krwi beda dobre... Tez Alunia myslalam o proszku do prania-do tej pory pralam w Lovelli,ale w drodze poszukiwania ewentualnego alergenu mam zmienic.Tak wiec kolejna porcja prania juz w nowym proszku. No wlasnie...ide wieszac pranie:-)Wyjatkowo nie zapomnialam wyjac z pralki;-)
dbsst Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 hahahahah świetna mata hahahahhahaha dlaczego dgmaniaczki mają wszystko takie same hahahaha Nie ma jak u mamy :D trzymam kciuki za wizytę ze strzykawką we tle :D oraz za niekosmetyczne podejście do sprawy ;)
Alicja Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]STO LAT STO LAT NIECH JEJ GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ z okazji URODZIN[/FONT]
agbar Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Alunia ty jak zawsze niezawodna:-) dziekuje kochana:-)
apple Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No właśnie! Moje gg dzisiaj komunikuje mi ze ty masz urodziny! Wchodzę tu zeby zapytac czy to prawda....ale już nie muszę...:p STO LAT AGUCHA!!!:loveu:
Alicja Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='agbar']Alunia ty jak zawsze niezawodna:-) dziekuje kochana:-) dopsz , ze w wannie nie zasnelam ;) ........:calus:
clockwork Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [FONT=Arial]:BIG: i jeszcze jeden i jeszcze raaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :drink1::drink1:[/FONT] [FONT=Arial]SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial] :laola: [/FONT]
malawaszka Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 NAJLEPSZEGO Aga!!!!! Spełnienia Marzeń, zdrówka dla Was, dla malucha i radości z życia!!!! :laola:
agbar Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='apple']No właśnie! Moje gg dzisiaj komunikuje mi ze ty masz urodziny! Wchodzę tu zeby zapytac czy to prawda....ale już nie muszę...:p STO LAT AGUCHA!!!:loveu: [quote name='Alicja']dopsz , ze w wannie nie zasnelam ;) ........:calus: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:BIG: i jeszcze jeden i jeszcze raaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :drink1::drink1:[/FONT] [FONT=Arial]SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial] :laola: [/FONT] [quote name='malawaszka']NAJLEPSZEGO Aga!!!!! Spełnienia Marzeń, zdrówka dla Was, dla malucha i radości z życia!!!! :laola: Dziekuje :-)
dbsst Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 STO LAT STO LAT niech żyje żyje nam jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam!!!!!!!!!
Recommended Posts