Maga100 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ale uwierz na słowo sis xero ....WCALE nie jest gruba :mad:a tak krzyczy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]hahah, ty chcesz dobić Debe? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Maga100'][B]hahah, ty chcesz dobić Debe? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] chce mnie pogrzebać :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Maga100'][B]hahah, ty chcesz dobić Debe? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale Debe TEŻ nie jest gruba:mad: ....tylko ma CYC ....big CYC :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale Debe TEŻ nie jest gruba:mad: ....tylko ma CYC ....big CYC :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Alu ZA PÓŹNO :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Alicja Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='dbsst']Alu ZA PÓŹNO :placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:...co to za histeria ...przetrzepać doopalona :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:...co to za histeria ...przetrzepać doopalona :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] chodź i mi wlej :diabloti:
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='dbsst']chodź i mi wlej :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no tak.....czułam , że to prowokacja :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no tak Ozzy musiał posmakować swoją przyszłą małą ofiarę czułości :evil_lol::evil_lol: poka jaki pałacyk Alex buduje !!! :diabloti: i Pana Psa też :cool3: [/B][/FONT][/COLOR]
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] no tak.....czułam , że to prowokacja :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] mów mi agent Tomek :diabloti:
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='dbsst']mów mi agent Tomek :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak jest sistersjo :diabloti:...:splat: agencie Tomek :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak jest sistersjo :diabloti:...:splat: agencie Tomek :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] tylko obiecaj ze sie we mnie nie zakochasz :evil_lol:
Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='dbsst']tylko obiecaj ze sie we mnie nie zakochasz :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :diabloti:imie mi nie pasi :p...... i płeć :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boszzz....ten żel Tomek Ci się tu panoszy po wątku....to ja znikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boszzz....ten żel Tomek Ci się tu panoszy po wątku....to ja znikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] znikaj znikaj mała bo za długo popatrzysz i się zakochasz :diabloti::evil_lol::evil_lol:
apple Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='dbsst']znikaj znikaj mała bo za długo popatrzysz i się zakochasz :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt::roflt::roflt::roflt:.................oplułam monitor:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt::roflt::roflt::roflt:.....oplułam monitor:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ale o co cho :diabloti:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A wiesz co mnie to obchodzi, że Ci się nie chce?:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Z resztą musisz się wprawiać. jak bedzie dzidziuś to nie będzie "NIE CHCE MI SIĘ" więc się wprawiaj i rób foty...czekam[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czas start:evil_lol: jestem na necie do 18.50:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] a jednak nie chce mi sie.....:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]łooo ale kareta :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja chciałabym żeby Dziki Mustang ;) dał mi kiedyś poprowadzić ten swój wóz :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] No to zapytaj:cool3: [quote name='Maga100'][B]znane mi jakieś kształty :evil_lol:[/B][/QUOTE] A bo mnie natychlas na tego Tako...I tylko ten tak naprawde z miliona obejrzanych mi sie podobal...a i cena w miare.....Bo jak zobaczylam wozek za ponad 3 tys to mi szczeka opadla.... [quote name='Vectra']eeee , wózek wieśniacki - 4 kołowy :diabloti:[/QUOTE] Bo ja nie jestem trendy a nie bycie trendy jest trendy:diabloti: [quote name='dbsst']:diabloti:[/QUOTE] hmm.....:niewiem: [quote name='Medorowa']To żeście zaszaleli:loveu:[/QUOTE] Jak gupki:loveu:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]czy ty mnie zignorowałaś?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] :obrazic:[/QUOTE] JA:crazyeye:Ciebie:crazyeye:Nigdy:diabloti: [quote name='dbsst']i to jak :diabloti:[/QUOTE] a ty nie podpuszczaj:diabloti: [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Czeeeeeśśść [/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=blue]widziałam wózek :D[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE] Piekny co nieeeee?:cool3::evil_lol: [quote name='dbsst'] Lalka a TY gdzie w kiblu sie zamontowałas do porodu czy co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To nie jest gupi pomysl...:hmmmmm::evil_lol:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Lalka uskutecznia wojaże po Śląsku ...nawet mialam zaszczyt napoić coca-colą :diabloti: Age kłamczuche i maUżonka , wcześniej sie bujała po Jebiu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a kłamczucha to temu że pisze że jest GRUBA a wcale nie jest , ma śliczny brzuś w kształcie połkniętego balonika :p...pomiziałam Alexa i Ozzulek polizał brzusio [ najdziwniejsze jest to że nigdy tak nie robił i jak Magda przyjeżdżała to kiedyś smignął jęzorem po brzuniu z Grosią a dziś się wspiął do brzusia z Alexem ][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Nie polykalam balonika:shake: A Ozzy mnie zszokowal:loveu:Pozytywnie naturlis:loveu: [quote name='dbsst']a zdjęcia :roll::diabloti:[/QUOTE] A po co? a jakie?A czemu?:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja nie mam :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u mła byli chwilkę , zapewne Madzia coś robiła [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]...ale uwierz na słowo sis xero ....WCALE nie jest gruba :mad:a tak krzyczy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Nie robila:shake:Nie mieszcze sie w kadrze:evil_lol: [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ale Debe TEŻ nie jest gruba:mad: ....tylko ma CYC ....big CYC :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] a ja mam Big Dupe:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]no tak Ozzy musiał posmakować swoją przyszłą małą ofiarę czułości :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]poka jaki pałacyk Alex buduje !!! :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i Pana Psa też :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] Nie mam karty do aparatu....diabel ogonem nakryl a pan maz nie chce sie podzielic swoja... Dobre wytlumaczenie??:diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Boszzz....ten żel Tomek Ci się tu panoszy po wątku....to ja znikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Tez dlatemuz zniklam.....:cool1:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 A tak wogole to witam w ten piekny,cieply,sloneczny poranek:loveu:Czy kogos dobilam?:diabloti: Przez te przesuniecie czasu wstaje o 6ej,wiec u mnie zaraz bedzie poludnie:evil_lol:Tyle juz zrobilam od rana,ze zaprawde powiadam Wam czuje sie jakby 12 byla:evil_lol: Wiadomosc dnia: Dzis przyjada meble dla Okruszka:multi::multi:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']a temu, ze zdjęcia chcemy![/QUOTE] Nie sztresuj mnie..ciezarnej sie nie odmawia a ja nie mam zdjec...:placz:ale specjal for ju zrobie potem:loveu:
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']Nie sztresuj mnie..ciezarnej sie nie odmawia a ja nie mam zdjec...:placz:ale specjal for ju zrobie potem:loveu:[/QUOTE] data, godzina, czas!!!! iedy to póżniej :diabloti:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']data, godzina, czas!!!! iedy to póżniej :diabloti:[/QUOTE] Nie badz dociekliwa....Tomciu:diabloti:
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']Nie badz dociekliwa....Tomciu:diabloti:[/QUOTE] nie zwykły tomciu tylko Agencie Tomciu moge dac ci łapówkę za chwile :diabloti:
Recommended Posts