apple Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: aha ..... i tak nie rozumie :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO czego nie rozumie? :cool1: Ta mała tak się ślicznie tuli do tego pieska, tak go ściska, przytula.....to takie słodkie i wzruszające:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]wszyscy powariowali, każdy na grzyby chodzi :shake:;) nawet Ci co mają odpoczywać :) [/B][/FONT][/COLOR]
apple Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='dbsst']ja tez chce grzyba :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uważaj o co prosisz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uważaj o co prosisz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote] do jedzenia inny mi nie potrzebny :evil_lol: witaj ciężarówo jak kółeczka :cool3:
agbar Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Nie podoba mi sie to co zrobiono z dogo.....Nie widze czesci emotek....Do dupy w ogole... Jesien przybierzala w podskokach i zasypana jestem orzechami oraz grzybami.....Rozliczyc firme musimy i snia mi sie w nocy papiery i rubryczki i pieniadze...ble!Dili sie sypie-zima idzie i jego wlosie krotkie ale wszedobylskie mam nawet w lodowce i w soku dopiero co otwartym. Okruch szaleje tak jakby go conajmniej 3 bylo...ale dobrze.Kocham to uczucie,pomimo tego ze czasem musze siedziec jak paralityk bo mam jakas jego czesc ciala pod zebrem... Sle pozdrowienia:-)
apple Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='agbar']Nie podoba mi sie to co zrobiono z dogo.....Nie widze czesci emotek....Do dupy w ogole... Jesien przybierzala w podskokach i zasypana jestem orzechami oraz grzybami.....Rozliczyc firme musimy i snia mi sie w nocy papiery i rubryczki i pieniadze...ble!Dili sie sypie-zima idzie i jego wlosie krotkie ale wszedobylskie mam nawet w lodowce i w soku dopiero co otwartym. Okruch szaleje tak jakby go conajmniej 3 bylo...ale dobrze.Kocham to uczucie,pomimo tego ze czasem musze siedziec jak paralityk bo mam jakas jego czesc ciala pod zebrem... Sle pozdrowienia:-)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poczekaj jak cię kopnie w pęcherz i nie doniesiesz:diabloti: a Dogo też się mnie nie podobuje.....a feeeee Dogo....a feeeeeee ide se do kurnika:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Melduje ze zyje...Wylazlam spod papierow,goraca linia z ksiegowa zakonczona,teraz tylko zaplacic podatek:mdleje: i spokoj do nastepnego roku:roll: Z rozpedu przy pracach papierkowych zapisalam ksiazke pojazdu chyba do 2011 roku:evil_lol::evil_lol: Dzis sie lenie,robie nic....
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='agbar']Melduje ze zyje...Wylazlam spod papierow,goraca linia z ksiegowa zakonczona,teraz tylko zaplacic podatek:mdleje: i spokoj do nastepnego roku:roll: Z rozpedu przy pracach papierkowych zapisalam ksiazke pojazdu chyba do 2011 roku:evil_lol::evil_lol: Dzis sie lenie,robie nic....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....fajny rozpęd wygrzebałaś sie z papierków jak jeżyk z liściów :evil_lol: Witaj Grubasku :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....fajny rozpęd [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wygrzebałaś sie z papierków jak jeżyk z liściów :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj Grubasku :grins: :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Witaj ...Chudasku:eviltong:
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='agbar']Witaj ...Chudasku:eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj to dawno mnie nie widziałaś :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Tekla64 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jak to fajowo miec poczucie dobrze spelnionego obowiazku, ja akuratnie z tym dzis mocno do tylu hihihi ale jak sie wzeme...... najpierw kawa a potem zobaczymy nie podobal ci sie moj ksiezyc?:-( a ja taka dumna bylam ze mnie sie choc troche udalo:placz:
agbar Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oj to dawno mnie nie widziałaś :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noooo..ale zeby za tak:crazyeye::evil_lol: [quote name='Tekla64']jak to fajowo miec poczucie dobrze spelnionego obowiazku, ja akuratnie z tym dzis mocno do tylu hihihi ale jak sie wzeme...... najpierw kawa a potem zobaczymy nie podobal ci sie moj ksiezyc?:-( a ja taka dumna bylam ze mnie sie choc troche udalo:placz:[/quote] Sie udalo...ale ksiezyc to ja prosze w nocy a nie rano bo mi sie wydawalo ze spie jeszcze:diabloti: [quote name='dbsst']witaj kobieto z wypchanym brzuchem :cool1:[/quote] Ooo Gracja przylazla:evil_lol: A ja poluje na nowe loze bolesci dla pana psa... o takie: [url=http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220490957660&_trkparms=tab%3DWatching]82cm LUXUS HUNDEBETT KATZENBETT TIERBETT + 2 KISSEN NEU bei eBay.de: Schlafplätze (endet 07.10.09 14:55:10 MESZ)[/url]
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 przybiegłam w rytmie Krakowiaka do CIę :evil_lol: fajne łoże. Też szukam jakiegoś dla mojej bo to już nei nadaje się do spanie :shake:
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']przybiegłam w rytmie Krakowiaka do CIę :evil_lol: fajne łoże. Też szukam jakiegoś dla mojej bo to już nei nadaje się do spanie :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka jak wycinasz cholubce i machasz krzesanego ;)[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka jak wycinasz cholubce i machasz krzesanego ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] pokazywałam jak nie byłam w ciąży teraz sie wstydzę ;)
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']pokazywałam jak nie byłam w ciąży teraz sie wstydzę ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]teraz ci wszystko wypada ...zawsze można powiedzieć ze Ci hormony do głowy uderzyły :p[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]teraz ci wszystko wypada ...zawsze można powiedzieć ze Ci hormony do głowy uderzyły :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wszystko mi wypada :crazyeye: boshe żeby mi macica nie wypadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']wszystko mi wypada :crazyeye: boshe żeby mi macica nie wypadła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uwazaj też na włosy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]uwazaj też na włosy :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zalezy, które jedne niech zostaną a inne niech wyjdą i nie wracają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']zalezy, które jedne niech zostaną a inne niech wyjdą i nie wracają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zastanówmy się :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] zastanówmy się :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] myśl myśl może myśliwym zostaniesz :razz:
Alicja Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='dbsst']myśl myśl może myśliwym zostaniesz :razz:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]:diabloti:...upoluję depilator :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
bonita Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [COLOR=Blue][I][B]NO cześć:diabloti: [/B][/I][/COLOR]
Recommended Posts